2021 Şubat Anneleri

Gözün aydın olsun kavuşmuşsunuz, burnunu temizle bol bol canım bizimde abiden geçti burun temizliyoruz bol bol ateş yoksa endişe etmi
Aynen temizliyorum tatlım otriibebeyle aam serum fizyolojik almadık daha yarın doktor kontrolü var soylicem bakim

Ahh ahh benimde 4 buçuk yaşında bi oglum var 1 haftadır ,oğluma yetemiyorumm duygusu beni mahfediyo , mecburen sürekli bebekle ilgileniyorum , çocuğun yemeğini bile unuttuğum oldu çok zor gerçekten
Aynen ben de öyleyim çok dda kıskanıyor benim de gazımı çıkar beni de kucağına al falan diyor her fırsatta anne yanımda kal diyor çok üzülüyorum

Benim çocuğum 4.5 yaşında ama o da inanılmaz kıskanç en ufak fırsatta onunla vakit geçiriyorum sürekli sevgi sözcükleriyle cevap veriyorum vurma vs yapmıyor ama yanına uzanacam diyor mesela kardeşinin üstüne denk geliyor engellemeye çalışıyorum bezinin bandını kendisi açmak istiyor ona yaptırıyorum

Bende dun aldim kucagina sezeryanla oldu kizim, goguslerim cok aciyo kaniyo dayanamiyorum, ne yapilir ki, kendimde tam toparlanamadim daha
Ömürlü olsun inşallah
En iyi gelen şey susam yağı tahin üzerinde biriken yağdan sürdüm ben ilaçlardan çok daha iyi geldi kişiye göre değişir tabi de denemen kolay olur dene bir kere bişey kaybetmezsin her emzirmeden sonra sürdüm ben çabuk toparladım
Bir de ayva çekirdeği duydum mevsimi suda bekletince jel gibi oluyor onu da deneyebilirsin

Benim kız çok yaramaz kızlar ya hiç yenidoğan bebekler gibi değil. Çok bilmiş gibi hareketler yapıyor mesela ayaklarıyla battaniyesini üstünden çekiyor, boynunu kaldırmaya çalışıyor, agu gibi sesler çıkarıyor, çoraplarını ayaklarını birbirine sürterek çıkartıyo, eldivenilerini çıkartıyor parmaklarını emiyo 2 saate bi emzirmek gerekiyorken kendisi saatinde uyanıyo resmen 10 kişi lazım onunla baş etmek için çok acayip daha 10 günlük ama nasıl biliyor ki bunları yapmayı

Kızlar ya bebeğim asla beşiğinde uyumuyo emiyo ardından bazen mama takviyesi de veriyorum kucakta uyuyo yatapa koyunca direkt uyanıyor ben napıcam böyle yardım edin

Kızlar ya bebeğim asla beşiğinde uyumuyo emiyo ardından bazen mama takviyesi de veriyorum kucakta uyuyo yatapa koyunca direkt uyanıyor ben napıcam böyle yardım edin
Sırtına pat pat vururken şşş diyip yatağındadü ona devam etseniz yada yüs üztü yatırsanız

Sallamaya alıştırma diyenlerde olmuştur ama senin biraz rahatlaman dinlenmem için hamak önereceğim. Büyük oğlum senin bebeğin gibiydi. En azından Hamağı sallarken kendimde uzanıyordum, yemeğimi yiyordum. Sürekli sallardım ona alıştırmıştım hiçte pişman değildim tuvaletini yapmaya gidemeyen bir anne olarak.

Sırtına pat pat vururken şşş diyip yatağındadü ona devam etseniz yada yüs üztü yatırsanız
Şş pat yöntemi işe yaramıyo illa kucağımda olacak valla ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm hastanelik olucam 19 gündür bir bebek hiç mi uyumaz ya

Selamlar yavrularınızı sağlıkla büyütün inşallah
Benim kızım da 25 Nisan 2019 doğumlu, kısmetse Mayıs başı doğumum olacak.
Sizin nasıl geçiyor bebekle, çocuklar çok büyük olmadığı için kıskançlık pek olmaz diye düşünüyorum ama yanlış mı acaba merak ettim :)

Kızım sürekli karnımı seviyor, kardeş diyor öpüyor hatta karnımı kapatınca kızıyor :)
Kardeşinin adı ne olsun diyoruz, Zeynep diyor
Bilerek zarar vermez ama belki istemeden de olsa sert davranabilir diye düşünüyorum

Ben beşiği ortaya çıkaralı epey oldu, doğumdan önce görsün hevesini alsın dedim, şimdi beşiğe oturup sallanıyor oynuyor. Ben de oynarken konuşuyorum, kardeşin burda yatsın mı, sen kardeşini sallar mısın falan diyorum ama bakalım bebeği atıp kendi yatmak ister mi :)

Bebeğe vuruyor yazmışsınız ya, öncesinde vurma davranışı var mıydı, bebekle birlikte mi ortaya çıktı

Ben hep olumlu düşünüp iyimser olmaya çalışıyorum, umarım bebek doğunca duvara toslamam

Cok tesekkur ederim deniycem hemen, diger meme daha iyi ona sut grldi ama aciyani cok emziremedim sut yok, ins gecer hemen yara, sagma isini de beceremedim, annelik cok zormus, ikinci, ucincu bebegi olan tebrik ediyorum , bir bebekle bas edemedim, emiyo, mamada yiyiuo, gazda tmm ama yatinca agliyo, brlki gazinimi cikaramiuorum bilemedimki

Fizyolojik serum sıkıp burun temizleyiciler ile çekmek gerekiyor ben sterimar baby aldım sprey olarak rahat oluyor. Birde petek üstünde veya baş ucunda kuru soğan tutuyorum biraz oda kebap salonu gibi oluyor ama iyi geliyor
Hahahah canım o soğanlara karanfil sapla kokusunu daha iyi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…