Gittim canım test verdim bakalım ama doktor hiç ihtimal vermediCanm hava sıcak etkısı vardır elbet ama yınede tedbrlı ol sen bı takıp et cok artarsa 38lere cıkaraa bı doktra gıt
Yok hic birsey vermedi aspirinle asit folikden haric hic birsey icmiyorum vurulmuyorulda 3 aylikdan sonra ignelerim baslicak kan sulandirici onada belki gerek kalmaz demisdi doktorulProluton Depot verdi mi 3 ay kullancan bn haftada bir vuruluyorum çok etkili
Oglzn gorumunce kiz olurmus deseydin kayinvalidecimKayınvalideme bugün hamile olduğumu söyledik. Oğlun olcak rüyamda gördüm dedi3.oğlanı bana zorla getirtecek. Hemen cinsiyet işine girmeleri beni deli ediyor.
Çok sevindim. Darısı duymayanlara inşallahCanım merhaba. Gittim şükür her şey yolundaymış.Kalp atışlarını da duydumO ana kadar duygusal anlamda bir boşluktaydım ama kalp atışlarını duyduğum an anladım ki bu heyecan hiç eksilmiyormuş. İçime düşen bir can; yeniden beni duygulandırdı minik kalbini duyduğumda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun. Tüm yavrular sağlıkla doğsun inşallah.
Amin inşallah, ben de o yüzden sabırsızlanıyorum. Cu ma gelse de o sesi duysam hayırlısıylaCanım merhaba. Gittim şükür her şey yolundaymış.Kalp atışlarını da duydumO ana kadar duygusal anlamda bir boşluktaydım ama kalp atışlarını duyduğum an anladım ki bu heyecan hiç eksilmiyormuş. İçime düşen bir can; yeniden beni duygulandırdı minik kalbini duyduğumda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun. Tüm yavrular sağlıkla doğsun inşallah.
Ayy hadi inşallah canımZeka küpü olacakları kesin bende 4 yıldır kullanıyorum ara ara bıraktım ama testlerde hep yüksek cıkıyo
ben saglik ocagina gidip sormadan gozukmuyoKızlar sağlık ocağına yaptırdığımız test sonuçları ne zaman e nabıza düşüyor bilginiz var mı?
darisi bizeCanım merhaba. Gittim şükür her şey yolundaymış.Kalp atışlarını da duydumO ana kadar duygusal anlamda bir boşluktaydım ama kalp atışlarını duyduğum an anladım ki bu heyecan hiç eksilmiyormuş. İçime düşen bir can; yeniden beni duygulandırdı minik kalbini duyduğumda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun. Tüm yavrular sağlıkla doğsun inşallah.
Kanama olunca progestan vermeleri lazım bu de proluton vurmaları gerek niye vermedi acabaYok hic birsey vermedi aspirinle asit folikden haric hic birsey icmiyorum vurulmuyorulda 3 aylikdan sonra ignelerim baslicak kan sulandirici onada belki gerek kalmaz demisdi doktorul
Yok daha gitmedim yarın sabahtan gidicem pekte bilmiyorum neler yapılırSiz hiç gitmediniz mi randevunuz ne zaman
Devlette almadılar eşimi. Pandemiden mi devlet diye mi ben de bilemedimKızlar sizinde hastanenizde eşinizi içeri almıyorlar mı pandemi yüzünden ? Benim düşündüğüm hastanede sadece anne adayını aliyorlarmis özel hastane bu arada
Benimki özel her kapıda pandemi sebebiyle sadece anne adayi girebilir yazıyor. Demek devlettede aynıDevlette almadılar eşimi. Pandemiden mi devlet diye mi ben de bilemedim
Canim ben muayene olduktan sonra doktor çağırıyor ben istersem annemi de eşimi de güzelce açıklama yapıyor daha hic tek girmek zorundasın veya illa eşini cağiralim demediler bizim doktorun kapısında da yazıyor o yazı ama alıyor içeriBenimki özel her kapıda pandemi sebebiyle sadece anne adayi girebilir yazıyor. Demek devlettede aynıkarı kocanın birinde olsa digerinde kesin var zaten ne saçma kural.
Keşke benimkide alsaCanim ben muayene olduktan sonra doktor çağırıyor ben istersem annemi de eşimi de güzelce açıklama yapıyor daha hic tek girmek zorundasın veya illa eşini cağiralim demediler bizim doktorun kapısında da yazıyor o yazı ama alıyor içeri
Almazlarsa en mantıklısı video gerçekten senin kaç haftalik kalp atışı için gittiğinde kaç haftalik olacak inşallahKeşke benimkide alsabaşka yer bakacağım belki de kalp atışını eşimin duyması için ya da videoya çekeceğim.
BilmiyorumkiKanama olunca progestan vermeleri lazım bu de proluton vurmaları gerek niye vermedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?