İnşallah hedefimize ulaşırız. Spor şart. Diğer 2 doğumum da da 6 ayda eski kiloma dönmüştüm. Bunda hem kilolu hamile kaldım hemde yaş biraz ileriBen de 90 la doğuma gittim 73um şuanda ben de ağustosa kadar 60 olsam keşke Amin
Benimde aklımda diyetisyen var fakat birebir verdiği listeyi uygulayamam diye kararsızım.Aynı ben de 79 kiloyum. 60 olmam lazım. Diyetisyene gidicem 3 aylıkken. Yoksa ben kilo veremiyorum
Yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum biraz daha azaldı gibi ama var yine deAcı ya da asitli şeyler yiyor musun? Pişiğe o da sebep olabiliyor.
Canım acelen yoksa joieyi takipte kal ben 1200 falanken 700 küsüre almıştım. Baharda bebek arabalarında indirim oluyor ebebekte
Evim sıcak ıslak mendili yıkayarak sildim bugün düne göre azaldı gibi ama yinede var poposunu yıkamayıda deneyeyim biCanım pamuğu islat öyle sil evin sıcaksa kaka sonrası poposunu yıka sonra krem sur bı kaç kere böyle dene geçer o zmn
Ben iki büyük oğlumun da hiç deliksiz uyuduğunu bilmem sütten kesene kadar. Şimdi bu bebeğimde sarılık geçince iki saate bir bazen daha sık uyanıyor. Abileri 20 dkya bir uyanırdı,bu ne uslu değl mi diye seviniyoruz eşimleBenim oğlum da cok fazla uyanir. Babasi gece 00.00 da biberonla besledi. Sonrasında 02.00, 04.00, 05.30 da 3 kez daha uyandi.
Kalkip emzirdim. Artik.da uykum kaçti. O saatten beridir uyanigim ama cok yorgunum. Biz de 43 günlük olduk bugun. Ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum. Buyuk oglum boyle degildi. Erken zamanda uyku duzeni oturduydu..
Doktor bize de biogaia önerdi aldıK. Düzenli kullanmak mı gerekiyor peki? Gaz olsun olmasın her gün verilmeli mi. Bizim akşamüştü başlıyor gaz sancısı gece uykusuna geçene kadar pertim çıkıyor. Geç mi kalıyorum damları akşam vererek acaba? Emmek istiyor memeyi ağzına alıp alıp çıkarıyor ağlıyor emcem diyor bi sapıtıyorGazdandır o kaka olayı canım. Size verdiler mi bilmiyorum bize kontrolde çocuk doktoru bu listeyi vermişti. 11 12 13 gazla alakalı önerileri, sözlü olarak gaz damlası kullanın da dedi ihtiyaç halinde. Ben biogaiadan memnunum, nurse harveys var o da fena değildi.
İnşallah biraz büyüsünler yürüyüş yapılırİnşallah hedefimize ulaşırız. Spor şart. Diğer 2 doğumum da da 6 ayda eski kiloma dönmüştüm. Bunda hem kilolu hamile kaldım hemde yaş biraz ileriinşallah yinede verebilirim
Canım benim inşallah uzamaz süreç hemen sağlık bulur yavrun çok dua ediyorum.Aynısı inanirmisin bizde de aynibyetmiyor şu anlık mamada takviye ediliyordua edin bende hemen kavusayim bal yumağıma
Kizlar ameliyat yerleri nasıl benim 7. Gün ve hala sızlıyor çok hareket etsem ağrıyor falan....
Ben iki büyük oğlumun da hiç deliksiz uyuduğunu bilmem sütten kesene kadar. Şimdi bu bebeğimde sarılık geçince iki saate bir bazen daha sık uyanıyor. Abileri 20 dkya bir uyanırdı,bu ne uslu değl mi diye seviniyoruz eşimlehenüz küçükler 3 kez uyanması normal değil mi?
Zannetmiyorum genelde alerjisi olan bebekler çok huzursuz oluyor kakasinda sümüksü akinti kan falan oluyor bildiğim kadarı ile . Denk gelmiştir. Benim bebegim nerdeyse her gaz çıkarmasında kusuyorSlm kizlar.Bebegim 17 gunluk oldu.17 gun icinde sadece 2 kez kustu.Ilk kustugunda yogurt yemistim.Ikincisinde cok az kefir icmistim.Acaba kusmasi bunlami alakalidir.Dogumdan beri hic sut icmedim.Sut urunlerine alerjisi olabilirmi.Ama hergun peynirde yiyorum.
Bende sariliginin geçmesini bekledim öyle verdim . Eğer memeden soğusaydı bende bırakırdım vermeyi . Allah'tan şimdilik öyle bi durum yok . Çok büyük kolaylık . Yoksa kızıma hiç zaman ayıramazdimBenimki 10 günlük, bi hafta falan duruyim de öyle veriyim bari memeden soğursa bide daha kötü
Benim de doğumdan itibaren ilk 1 hafta az yoğun şekilde oldu . Sonra günde toplasan 1 pedi doldurmuycak şekilde 1 hafta falan daha oldu . Sonra 2 günde bir 1 tl büyüklüğünde çok az az oldu . Iyi mi kötü mü bilmiyorumKızlar sezeryan doğum sonrası kansmalarınız nasıl ?
Bana ameliyat sonrası 3 litre serum verdiler kansma çok olmasın diyeymiş sormuştum da
Doğumdan bu güne çok aşırı bi kanamam olmadı pedim dolmuyor bile
Ne yapmak lazım yaşayan varmı bu durumu
Bende aynıyım fazla kanama olmasın diye serum verildi ve kanama azKızlar sezeryan doğum sonrası kansmalarınız nasıl ?
Bana ameliyat sonrası 3 litre serum verdiler kansma çok olmasın diyeymiş sormuştum da
Canım sen doğum yapalı kaç gün oldu? Bende kan ilacı kullanıyorum.. biz 16 günlük olduk saçlarım dökülmeye baslamadi benim henüz.. Ama doğum sonrası gayet normal bi durum saç dökülmesi hatta akıyo gibi dökülüyordu benim diğer doğum sonraları..Kan hapınızı kullanıyor musunuz kızlar? Kan değerlerim sınırın üstüne çıktı devam etmek istemiyorum, yıldım ilaç almaktan ama saçlarım dökülmeye başladı. Saç dökülmesi emzirmedendir Di mi, yaşayan var mı bu durumu?
Kan ilacı kullanıyormusun 3 ay kullanman gerekiyor dedi ebe bana kansızlıktan bir çok rahatsızlıkta olabiliyor dediKızlar sezeryan doğum sonrası kansmalarınız nasıl ?
Zannetmiyorum genelde alerjisi olan bebekler çok huzursuz oluyor kakasinda sümüksü akinti kan falan oluyor bildiğim kadarı ile . Denk gelmiştir. Benim bebegim nerdeyse her gaz çıkarmasında kusuyor
Bende sariliginin geçmesini bekledim öyle verdim . Eğer memeden soğusaydı bende bırakırdım vermeyi . Allah'tan şimdilik öyle bi durum yok . Çok büyük kolaylık . Yoksa kızıma hiç zaman ayıramazdim
Benim de doğumdan itibaren ilk 1 hafta az yoğun şekilde oldu . Sonra günde toplasan 1 pedi doldurmuycak şekilde 1 hafta falan daha oldu . Sonra 2 günde bir 1 tl büyüklüğünde çok az az oldu . Iyi mi kötü mü bilmiyorum
Bende aynıyım fazla kanama olmasın diye serum verildi ve kanama az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?