2021 Şubat Anneleri

Acı ya da asitli şeyler yiyor musun? Pişiğe o da sebep olabiliyor.

Canım acelen yoksa joieyi takipte kal ben 1200 falanken 700 küsüre almıştım. Baharda bebek arabalarında indirim oluyor ebebekte
Yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum biraz daha azaldı gibi ama var yine de

Ben iki büyük oğlumun da hiç deliksiz uyuduğunu bilmem sütten kesene kadar. Şimdi bu bebeğimde sarılık geçince iki saate bir bazen daha sık uyanıyor. Abileri 20 dkya bir uyanırdı,bu ne uslu değl mi diye seviniyoruz eşimle henüz küçükler 3 kez uyanması normal değil mi?

Doktor bize de biogaia önerdi aldıK. Düzenli kullanmak mı gerekiyor peki? Gaz olsun olmasın her gün verilmeli mi. Bizim akşamüştü başlıyor gaz sancısı gece uykusuna geçene kadar pertim çıkıyor. Geç mi kalıyorum damları akşam vererek acaba? Emmek istiyor memeyi ağzına alıp alıp çıkarıyor ağlıyor emcem diyor bi sapıtıyor

Evt haklisınız cok normal. Uykulari huzurlu degil sadece. Surekli ıkıniyor. Tum gece huzursuz hissediyorum..

Kızlar sezeryan doğum sonrası kansmalarınız nasıl ?
Bana ameliyat sonrası 3 litre serum verdiler kansma çok olmasın diyeymiş sormuştum da
Doğumdan bu güne çok aşırı bi kanamam olmadı pedim dolmuyor bile
Ne yapmak lazım yaşayan varmı bu durumu

Kızlar biz bugün tam 40 günlük olduk çok şükür. Nasıl yaparım 2 bebeğe nasil yeterim derken zaman şu gibi geçti Ben de ii kötü bir denge oturttum . En büyük şansım kızım kiskanmayi bilmiyor :)) tabi arada bebegin emziğini emmesini kıyafetlerini giymesini falan saymazsak . Çok sevgi dolu . Gece uyutmasini da artık babası yapiyor. Zaten dordumuz aynı yatakta yatıyoruz. Kızımı gazi çıkana kadar 3 ay göğsümde yatırmıştım bunda da öyle yapıyorum yoksa gece asla uyumuyor . Şimdi 3 saatte bir kalkıyor. Kilo da kimse beni geçemez sanırım 100 kiloyla gittim şuan 86 oldum :) ama yaza kararlıyim dikkat edicem vericem kiloları belki burda birlikte veririz

Zannetmiyorum genelde alerjisi olan bebekler çok huzursuz oluyor kakasinda sümüksü akinti kan falan oluyor bildiğim kadarı ile . Denk gelmiştir. Benim bebegim nerdeyse her gaz çıkarmasında kusuyor
Benimki 10 günlük, bi hafta falan duruyim de öyle veriyim bari memeden soğursa bide daha kötü
Bende sariliginin geçmesini bekledim öyle verdim . Eğer memeden soğusaydı bende bırakırdım vermeyi . Allah'tan şimdilik öyle bi durum yok . Çok büyük kolaylık . Yoksa kızıma hiç zaman ayıramazdim
Benim de doğumdan itibaren ilk 1 hafta az yoğun şekilde oldu . Sonra günde toplasan 1 pedi doldurmuycak şekilde 1 hafta falan daha oldu . Sonra 2 günde bir 1 tl büyüklüğünde çok az az oldu . Iyi mi kötü mü bilmiyorum

Bende aynıyım fazla kanama olmasın diye serum verildi ve kanama az

Benim bugün 27 gün oldu normal Doğum. Kanamam ilk üç gün dehşetti. Hasta bezi tuttu ancak. Sonra bir hafta çift ped kullanıyordum tek sefere. Sonraki hafta tek ped kullandım. Sonra bitti leke geliyordu renkli akıntı falan. 10 gün öyle oldu bugün tekrar kanama başladı. 2. Doğum ama unutmuşum. Kırka kadar böyle dengesiz olacak sanırım

Canım sen doğum yapalı kaç gün oldu? Bende kan ilacı kullanıyorum.. biz 16 günlük olduk saçlarım dökülmeye baslamadi benim henüz.. Ama doğum sonrası gayet normal bi durum saç dökülmesi hatta akıyo gibi dökülüyordu benim diğer doğum sonraları..

Kan ilacı kullanıyormusun 3 ay kullanman gerekiyor dedi ebe bana kansızlıktan bir çok rahatsızlıkta olabiliyor dedi

Benim bugün 8.gün ve resmen hç gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…