- 13 Mart 2019
- 15.996
- 61.799
- 598
Kan ilacı kullanıyormusun 3 ay kullanman gerekiyor dedi ebe bana kansızlıktan bir çok rahatsızlıkta olabiliyor dedi
Canım sen doğum yapalı kaç gün oldu? Bende kan ilacı kullanıyorum.. biz 16 günlük olduk saçlarım dökülmeye baslamadi benim henüz.. Ama doğum sonrası gayet normal bi durum saç dökülmesi hatta akıyo gibi dökülüyordu benim diğer doğum sonraları..
Ben hergün veriyorum. Akşam 8 9 gibi veriyorum ağlamaya o saatlerde başlıyor. Aynı durumu yaşıyoruz. emmek istiyor emmiyor hırslanıyor ağlıyor bu saatlerdeDoktor bize de biogaia önerdi aldıK. Düzenli kullanmak mı gerekiyor peki? Gaz olsun olmasın her gün verilmeli mi. Bizim akşamüştü başlıyor gaz sancısı gece uykusuna geçene kadar pertim çıkıyor. Geç mi kalıyorum damları akşam vererek acaba? Emmek istiyor memeyi ağzına alıp alıp çıkarıyor ağlıyor emcem diyor bi sapıtıyor
25 gün oldu benim ara ara geliyor ama ihmal etme kan ilacını kan ilacını bende ihmal ettim bir kaç gün içmediğim zaman gelmedi içince daha normal geliyorEvet canım cam şişe şeklinde çözelti kullanıyırum şuan bende 3 ay kullanıcam
Ama unutuyorum arada günde 3 sefer ya bi de aç karnına demişkerdi araya kaynıyor
Benim 25.gun sızlıyor gobegimin üstüne yatamıyorum ben 7.gun hiçbir şey yapaniyirdumKizlar ameliyat yerleri nasıl benim 7. Gün ve hala sızlıyor çok hareket etsem ağrıyor falan....
Benim 25.gun 2 gün gelmedi bugün gelditekrar bir avuç kadar durup durup geliyor öncesinde de aynı miktarda günde 1 defa gelirdi fazla değil yani 40na kadar sürer diyorlarKızlar sezeryan doğum sonrası kansmalarınız nasıl ?
Bana ameliyat sonrası 3 litre serum verdiler kansma çok olmasın diyeymiş sormuştum da
Doğumdan bu güne çok aşırı bi kanamam olmadı pedim dolmuyor bile
Ne yapmak lazım yaşayan varmı bu durumu
Bir tatli kasigi rezene 1 bardak su demle. Ben balla tatladiriyorum. Hem sut yapici hem gazini kolay cikarttiriyor.Evet kuzum eczaneye de sorduk gaz damlasını. 1 aylık olana kadar tavsiye etmiyoruz demişler. Çarşamba 1 aylık oluyor sabrediyorum alıcam valla. O biogaiadan alcam.
Mamayı bıraktık biz günde 1 kere belki veriyorum belki vermiyorum.
Kakasını yaparken ıkınıyor zorlanıyor. Mamadan mı dedim ama yine aynı.
Evet var canım 5 dakika emdiği için yarım yada 1 saat içerisinde tekrar vermem gerekyodu ama kilo alımı gayet iyi benim bebeğimin 15.günden sonra 2 saatte bir vermeye çalışıyorum artıkBebeği tek anne sütü alıp 5 dakika emip bırakıp kilo alımı iyi olan var mı
Tam da istediğim bu. İnşallah bizde de işe yarar. Çarşamba günü alıyorum.Pumpkin34
Biz de biogaia başladık 3 haftalıkken. Bugün 1 aylik dr kontrolümüz vardı sorduk kullanabilirsiniz dedi. Mesela dün unuttuk vermedik damlayı ve gece perişan olduk sabah da çok ağladı. Anladık ki biogaia gerçekten ise yarıyor. En azından gazini rahat çıkarmasını kakasini rahat yapmasını sağlıyormuş.
Verdim rezene. Bildiğin tükürdü. Hatta ağlar gibi yaptı. Hasbam tat da ayırıyorBir tatli kasigi rezene 1 bardak su demle. Ben balla tatladiriyorum. Hem sut yapici hem gazini kolay cikarttiriyor.
Merhabalar anne adayları,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?
Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?
Benim 25.gun 2 gün gelmedi bugün gelditekrar bir avuç kadar durup durup geliyor öncesinde de aynı miktarda günde 1 defa gelirdi fazla değil yani 40na kadar sürer diyorlar
25 gün oldu benim ara ara geliyor ama ihmal etme kan ilacını kan ilacını bende ihmal ettim bir kaç gün içmediğim zaman gelmedi içince daha normal geliyor
Kaç ay olmuştu sonra hamile kaldınız? Böyle olanlar oluyormuş.Evet benim olmuştu aynı sizin anlattığınız gibi
Kaç ay olmuştu sonra hamile kaldınız? Böyle olanlar oluyormuş.
Korunmayı bırakınca oluyormuş böyle,8 ay korunmuştuk sonrasında bırakınca bozuldu daha çok gecikme oluyodu bende
Korunmayı bıraktıktan 16 ay sonra hamile kaldım
Hamile kalmadan önce ki ay testere dişli aslanpençesi çayı içmiştim tam zamanında gelmişti adetim
Sonra ki ay zaten bebişim geldi
İlaçlar kesebiliyor evet eğer gelmemeye devam ederse doktorunuza sorun yine deTamam canım sağol şimdi dha dikkat edicem
Bide ben reglken ağrı kesici içsrm hemen kanamayı azaltırdı sezeryandan sonra
İlk günler günde 5 6 tane parol içtiğim oldu 2 gündür hiç içmiyorum acaba o mu kesti diye düşünüyorum
Hiç bi akıntım yok kupkuruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?