2021 Şubat Anneleri

Kan ilacı kullanıyormusun 3 ay kullanman gerekiyor dedi ebe bana kansızlıktan bir çok rahatsızlıkta olabiliyor dedi

Evet canım cam şişe şeklinde çözelti kullanıyırum şuan bende 3 ay kullanıcam
Ama unutuyorum arada günde 3 sefer ya bi de aç karnına demişkerdi araya kaynıyor

Ben hergün veriyorum. Akşam 8 9 gibi veriyorum ağlamaya o saatlerde başlıyor. Aynı durumu yaşıyoruz. emmek istiyor emmiyor hırslanıyor ağlıyor bu saatlerde 11 gibi geçiyor gece uykusuna.

Evet canım cam şişe şeklinde çözelti kullanıyırum şuan bende 3 ay kullanıcam
Ama unutuyorum arada günde 3 sefer ya bi de aç karnına demişkerdi araya kaynıyor
25 gün oldu benim ara ara geliyor ama ihmal etme kan ilacını kan ilacını bende ihmal ettim bir kaç gün içmediğim zaman gelmedi içince daha normal geliyor

Benim 25.gun 2 gün gelmedi bugün gelditekrar bir avuç kadar durup durup geliyor öncesinde de aynı miktarda günde 1 defa gelirdi fazla değil yani 40na kadar sürer diyorlar

Bir tatli kasigi rezene 1 bardak su demle. Ben balla tatladiriyorum. Hem sut yapici hem gazini kolay cikarttiriyor.

Merhabalar anne adayları,

Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?

Bebeği tek anne sütü alıp 5 dakika emip bırakıp kilo alımı iyi olan var mı
Evet var canım 5 dakika emdiği için yarım yada 1 saat içerisinde tekrar vermem gerekyodu ama kilo alımı gayet iyi benim bebeğimin 15.günden sonra 2 saatte bir vermeye çalışıyorum artık

Tam da istediğim bu. İnşallah bizde de işe yarar. Çarşamba günü alıyorum.

Evet benim olmuştu aynı sizin anlattığınız gibi

25 gün oldu benim ara ara geliyor ama ihmal etme kan ilacını kan ilacını bende ihmal ettim bir kaç gün içmediğim zaman gelmedi içince daha normal geliyor

Tamam canım sağol şimdi dha dikkat edicem
Bide ben reglken ağrı kesici içsrm hemen kanamayı azaltırdı sezeryandan sonra
İlk günler günde 5 6 tane parol içtiğim oldu 2 gündür hiç içmiyorum acaba o mu kesti diye düşünüyorum
Hiç bi akıntım yok kupkuruyum

Kaç ay olmuştu sonra hamile kaldınız? Böyle olanlar oluyormuş.

8 ay korunmuştuk sonrasında bırakınca bozuldu daha çok gecikme oluyodu bende
Korunmayı bıraktıktan 16 ay sonra hamile kaldım
Hamile kalmadan önce ki ay testere dişli aslanpençesi çayı içmiştim tam zamanında gelmişti adetim
Sonra ki ay zaten bebişim geldi

Korunmayı bırakınca oluyormuş böyle,
Hayırlı olsun yavrunuz,
16 ay olmayınca stres olunabilir, daha olmuycak mı gibi di mi?

İlaçlar kesebiliyor evet eğer gelmemeye devam ederse doktorunuza sorun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…