- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
1 tatlı kaşığı çok 1 çay kaşığını silme doldurma bile az koy 1 su bardağı suya bende içiriyorum 2 çay kaşığı bebişe gerisini kendim içiyorum tatlandırıcı kullanmadan gayet süt yapıcı ve gazınıda çıkarttırıyor gerçekten rezeneyi fazla koyunca çay acımsı bir tat alıyorVerdim rezene. Bildiğin tükürdü. Hatta ağlar gibi yaptı. Hasbam tat da ayırıyor
Canim verdgm tarifi gunluk sen ic. Ben hergun iciyorum hem sut hem gaz icin. Sutundende bebise gecer iyibgelir gazinaVerdim rezene. Bildiğin tükürdü. Hatta ağlar gibi yaptı. Hasbam tat da ayırıyor
Canim bir su bardagi gunlk kendim iciyorum kizima vermek icin degl bu yuzden balla tatlandiriyorum ben ictigim icin1 tatlı kaşığı çok 1 çay kaşığını silme doldurma bile az koy 1 su bardağı suya bende içiriyorum 2 çay kaşığı bebişe gerisini kendim içiyorum tatlandırıcı kullanmadan gayet süt yapıcı ve gazınıda çıkarttırıyor gerçekten rezeneyi fazla koyunca çay acımsı bir tat alıyor
Duygusal açlık diyorlar tatlım benimki de öyle önce sütüm yetmiyor galiba dedim sıkınca geliyor bir de emzirdikten sonra da sağıyorum geliyor. Her istediğinde emziriyorum bendeMerhaba anneler benim bebiş 10 dk da bi emmek istiyor emmeyince hiiiç durmuyo ağlıyor mamayla takviye yapmaya başladık sütüm var aslında emdikten snra sıkıyorum geliyo sarı sarı neden böyle oluyo anlamadım
Ama göğüslerim mahvoldu artık emdikçe canım çok acıyoDuygusal açlık diyorlar tatlım benimki de öyle önce sütüm yetmiyor galiba dedim sıkınca geliyor bir de emzirdikten sonra da sağıyorum geliyor. Her istediğinde emziriyorum bende
Benimde 4. Gün canım çok acıyor yataktan bile doğrulup kalkamıyorum bebeğe de annem bakıyo ben sadece emziriyorum vicdanen çok rahatsızım öğrenemicem diye. Ne zaman geçer acaba bu ağrılar, bide sen ne zaman duş aldın sezeryan sonrasıKizlar ameliyat yerleri nasıl benim 7. Gün ve hala sızlıyor çok hareket etsem ağrıyor falan....
Benimde 4. Gün canım çok acıyor yataktan bile doğrulup kalkamıyorum bebeğe de annem bakıyo ben sadece emziriyorum vicdanen çok rahatsızım öğrenemicem diye. Ne zaman geçer acaba bu ağrılar, bide sen ne zaman duş aldın sezeryan sonrası
Ebebekte sevi bebe markasının şu modeli var. Ben ondan aldım ve çok rahat ettim. Bebeğimi içine koyup hafif işlerimi yapıyorum, kendisi de hemen uyku moduna geçiyor. Tavsiye ederim.Kızlar selam nasılsınız ben sling almak istiyorum tecrübesi olan var mı aranızda kullanan tavsiyesi olan
Bebek hasta değilse kanlı mukuslu kaka alerji belirtisidir. Bebegin kilo alımı iyiyse koyun eti yemeye devam ederdim ben olsam. Benim kızımın alerjileri aşılardan sonra çıkmıştı. Ilk kanlı sümüklü kakayı 2 aylık kadarken görmüştüm. Doktor süt alerjisi, kilo alımı düşerse diyet yap demişti. Kilo alimi hep üst sinirda oldugu icin diyet yapmamistim ama bebegim inanilmaz huysuz, sancılı ve uykusuzdu. Gunler öyle perişan geçince sadece süt ürünlerini kesip diyete başladım. 4 gün sonra kaka düzeldi ve bebeğim mutlu, uyuyabilen bir bebeğe dönüştü. Ardından yeni aşı zamanı geldi ve aşıdan sonraki hafta diyet ise yaramaz oldu, kizim eskisinden beter durumdaydi. Ben alerjinin zamanla genisleyebilecegini, aşının alerji yapabileceğini bilmedigim için doktor doktor gezmeye başladık. 5 aylıkken çocuk gastroentrolog yumurtayi da kes dedi. Yumurtayi kestim ve yine 4. gün her sey normale döndü. Son olarak 6. ay aşısını yaptırdık, hayatımın hatasıydı. Kızımda inanamayacaginiz kadar genis bir alerji başladı. Kuruyemisler, meyveler, baklagiller, kış sebzeleri, susam, mısır, ay çekirdeği, kakao, yumurta, süt urunleri, etler. Neler neler. Sadece pişmiş sogan, mantar, patates, zeytin, pazi yedim ama dokunmuyor diye degil, en az bunlar zarar veriyor diye. Bu kadar kısıtlı beslenmeme rağmen kucagimda 10 kilo bebekle sabah ediyordum. Gazli yenidogan büyütür gibi büyüttüm kizimi aylarca.Kızlar merhaba, bugün bebegimin bezinde hafif kanlı sümüksü bir seyler gördüm kakanin yani sıra. Resmî dr a gönderdik. Dün de kontrolümüz vardı zaten. Çok korktum. Dr süt alerjisi olabilir dün kontrolde saglikliydi demiş. Bir liste göndermiş süt ürünleri, Yumurta, dana ve koyun eti yasak. Daha bir kaç set daha yasak. 16h
gün yemeyeceğim bunları. Sonra tekrar bakılacak. Hiç yasayan oldu mu aranızda ?gunebakan_ arkadaşım sizin bu konuda bir deneyiminiz olmuştu sanki bir yerde okumuştum. Yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim yanıtınız için, bana verilen listeyi ekledim. Ön sütü sağmayi da önerir misiniz? Ayrıca süt özellikle içmiyordum ama peynir ve yoğurt tüketiyordum. Bir de cuma günü aşırı fazla badem yemistim. Diyete başlayacağım bugünden itibaren. Insallah geçici bir durumdur...Bebek hasta değilse kanlı mukuslu kaka alerji belirtisidir. Bebegin kilo alımı iyiyse koyun eti yemeye devam ederdim ben olsam. Benim kızımın alerjileri aşılardan sonra çıkmıştı. Ilk kanlı sümüklü kakayı 2 aylık kadarken görmüştüm. Doktor süt alerjisi, kilo alımı düşerse diyet yap demişti. Kilo alimi hep üst sinirda oldugu icin diyet yapmamistim ama bebegim inanilmaz huysuz, sancılı ve uykusuzdu. Gunler öyle perişan geçince sadece süt ürünlerini kesip diyete başladım. 4 gün sonra kaka düzeldi ve bebeğim mutlu, uyuyabilen bir bebeğe dönüştü. Ardından yeni aşı zamanı geldi ve aşıdan sonraki hafta diyet ise yaramaz oldu, kizim eskisinden beter durumdaydi. Ben alerjinin zamanla genisleyebilecegini, aşının alerji yapabileceğini bilmedigim için doktor doktor gezmeye başladık. 5 aylıkken çocuk gastroentrolog yumurtayi da kes dedi. Yumurtayi kestim ve yine 4. gün her sey normale döndü. Son olarak 6. ay aşısını yaptırdık, hayatımın hatasıydı. Kızımda inanamayacaginiz kadar genis bir alerji başladı. Kuruyemisler, meyveler, baklagiller, kış sebzeleri, susam, mısır, ay çekirdeği, kakao, yumurta, süt urunleri, etler. Neler neler. Sadece pişmiş sogan, mantar, patates, zeytin, pazi yedim ama dokunmuyor diye degil, en az bunlar zarar veriyor diye. Bu kadar kısıtlı beslenmeme rağmen kucagimda 10 kilo bebekle sabah ediyordum. Gazli yenidogan büyütür gibi büyüttüm kizimi aylarca.
Ben sizin yerinizde olsam bebek 3 ayını doldurana kadar süt ürünleri, kuruyemişler, bakalgiller, kakao, mısır, domates, salça, kış sebzeleri, inek ve tavuk etini keserdim. 3 ayi dolunca sebzelerden başlayarak yavas yavaş diyeti açardım. Ama sut urunlerini denemek için en az bebegin 6 ayi doldurmasini beklemenizi tavsiye ederim.
Süt ürünlerinin zerresi bile girmemeli vucudunuza ne yazik ki. Bazi ekmeklerde, yifkalarda peyniralti suyu tozu, bazı ilaçlarda ve gıda takviyelerinde laktoz , kazein bulunabiliyor bunları bile tüketmemelisiniz. Dışardaki et yemekleri de marine işleminde süt yoğurt kullanılabildiği için riskli. Yine bütün dışarı yemekleri tereyağ riskinden ötürü tercih edilmemeli. Badem benim aşısız bebeğime bile dokundu. Bir büyük çay bardağı dolusu yemiştim ben de. Her şeyin çiği en riskli şeklidir. Fırınlanmış yiyeceklerin alerji riski azalır.Teşekkür ederim yanıtınız için, bana verilen listeyi ekledim. Ön sütü sağmayi da önerir misiniz? Ayrıca süt özellikle içmiyordum ama peynir ve yoğurt tüketiyordum. Bir de cuma günü aşırı fazla badem yemistim. Diyete başlayacağım bugünden itibaren. Insallah geçici bir durumdur...
Geçici durumdurdan kastınız ne anlamadım ama benim kızımda vardı ve yumurta,süt alerjisiydi yaklaşık 1 yıl böyle sürdü maalesef öyle çabucak geçmiyorTeşekkür ederim yanıtınız için, bana verilen listeyi ekledim. Ön sütü sağmayi da önerir misiniz? Ayrıca süt özellikle içmiyordum ama peynir ve yoğurt tüketiyordum. Bir de cuma günü aşırı fazla badem yemistim. Diyete başlayacağım bugünden itibaren. Insallah geçici bir durumdur...
Ben kullanıyorum canım bebeğim 25 gğnlük beni belki biliyosundur bebeğim hiç uyumuyo anca böyle kucakta duruyo biraz. Valla çok rahatlık eşim de takıyo hatta. Biz beşikte yatakta hiç uyumadıkKızlar selam nasılsınız ben sling almak istiyorum tecrübesi olan var mı aranızda kullanan tavsiyesi olan
Benim bebeğimde hiç beşikte uyumuyor uykuya dalamıyor acaba öyle bişey olabilir öi? Kakasında bişey yok hiç ama alerjisi olmuş olabilir miBebek hasta değilse kanlı mukuslu kaka alerji belirtisidir. Bebegin kilo alımı iyiyse koyun eti yemeye devam ederdim ben olsam. Benim kızımın alerjileri aşılardan sonra çıkmıştı. Ilk kanlı sümüklü kakayı 2 aylık kadarken görmüştüm. Doktor süt alerjisi, kilo alımı düşerse diyet yap demişti. Kilo alimi hep üst sinirda oldugu icin diyet yapmamistim ama bebegim inanilmaz huysuz, sancılı ve uykusuzdu. Gunler öyle perişan geçince sadece süt ürünlerini kesip diyete başladım. 4 gün sonra kaka düzeldi ve bebeğim mutlu, uyuyabilen bir bebeğe dönüştü. Ardından yeni aşı zamanı geldi ve aşıdan sonraki hafta diyet ise yaramaz oldu, kizim eskisinden beter durumdaydi. Ben alerjinin zamanla genisleyebilecegini, aşının alerji yapabileceğini bilmedigim için doktor doktor gezmeye başladık. 5 aylıkken çocuk gastroentrolog yumurtayi da kes dedi. Yumurtayi kestim ve yine 4. gün her sey normale döndü. Son olarak 6. ay aşısını yaptırdık, hayatımın hatasıydı. Kızımda inanamayacaginiz kadar genis bir alerji başladı. Kuruyemisler, meyveler, baklagiller, kış sebzeleri, susam, mısır, ay çekirdeği, kakao, yumurta, süt urunleri, etler. Neler neler. Sadece pişmiş sogan, mantar, patates, zeytin, pazi yedim ama dokunmuyor diye degil, en az bunlar zarar veriyor diye. Bu kadar kısıtlı beslenmeme rağmen kucagimda 10 kilo bebekle sabah ediyordum. Gazli yenidogan büyütür gibi büyüttüm kizimi aylarca.
Ben sizin yerinizde olsam bebek 3 ayını doldurana kadar süt ürünleri, kuruyemişler, bakalgiller, kakao, mısır, domates, salça, kış sebzeleri, inek ve tavuk etini keserdim. 3 ayi dolunca sebzelerden başlayarak yavas yavaş diyeti açardım. Ama sut urunlerini denemek için en az bebegin 6 ayi doldurmasini beklemenizi tavsiye ederim.
Anladım canım bebişe faydasıda var aklınızda olsun aktarmı söyledi 1 tatlı kaşığı rezeneye 1 bardak su ben silme yaptım çay kaşığıyla o bile acı geldi balla alıyorsa o tadı iyi ama benim dediğimde fayda sağlıyor bebişe de sağladı bana daCanim bir su bardagi gunlk kendim iciyorum kizima vermek icin degl bu yuzden balla tatlandiriyorum ben ictigim icin
Gazı vardır annesi gazını çıkartıp yeniden emzir gaz olunca emmiyorlar gaz çıkınca aç kalmışcasına ellerini yiyor bizimki de aynıMerhaba anneler benim bebiş 10 dk da bi emmek istiyor emmeyince hiiiç durmuyo ağlıyor mamayla takviye yapmaya başladık sütüm var aslında emdikten snra sıkıyorum geliyo sarı sarı neden böyle oluyo anlamadım
Kaka tamamen normalse, konak, sık kusma, cok hickirma gibi belirtiler eslik etmiyorsa alerji olmayabilir.Benim bebeğimde hiç beşikte uyumuyor uykuya dalamıyor acaba öyle bişey olabilir öi? Kakasında bişey yok hiç ama alerjisi olmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?