- 13 Mart 2019
- 15.858
- 60.950
- 598
Normal bence gaz birikmesi olabilir süt fazlası diyorlar reflu olsaydı sürekli kusardi gibime geliyor reflu yatağı var ben onda yatiriyorum genelde iyi geliyorSelamlar güzel anneler
Baya bi sayfa birikmişti okuyamadığım, hala da bitmiş değil
Bu süreçte aynı şeyleri yaşayan insanların yorumlarını okumak beni çok rahatlatıyor hepinize teşekkür ederim kendi adıma :)
Benim bebeğim günde bir yada 2 kez ağız dolusı kusuyor bu normal mi acaba ?
Eşim de bu dra yaptırmak istiyordu. Fatihte mi yeri?7.gününde sünnetini de yaptırdık o da iyi gidiyor şuan da bebeğim 11 günlük oldu iyileşmeyr başladı
Her hangi bi ilaç kullanmadık bezine sabah akşam sürülen bi krem var onum harici ağrı kesici yada antiboyik de yazmıştı doktor ama gerekli olursa kullanırsınız demişti
Doktorumuz her bez açmada şırınga ile papatya suyu ve kantaron yağı sürmemizi söyledi onları düzenli uyguluyıruz inşallah bunu da sağlıkla atlatırız
Sünnet yaptırmak isteyenler için doktorumdan memnundum ama danışmada ki bayan biraz sert üslupluydu
Bilerek giderseniz daha iyi karşılarsınız :)
Doktorumuzun adı Salih Selman sadece 1 yaşına kadar sünnet yapıyor bilginiz olsun
7.günde sünnet 300 tl
1 yaşına kadar olanlar 400 tl
Normal bence gaz birikmesi olabilir süt fazlası diyorlar reflu olsaydı sürekli kusardi gibime geliyor reflu yatağı var ben onda yatiriyorum genelde iyi geliyor
Eşim de bu dra yaptırmak istiyordu. Fatihte mi yeri?
Bende de göğsümü almaya başladığında öyle çok aktif emmiyordu; hatta emmeye başladığı hafta kilo kaybetti sütüm olmasına rağmen, bir müddet daha emzirdikten sonra sağdıklarımı da verdim de öyle toparladık. O yüzden her pozisyonda deneyin siz, bizimki de çok kavga ediyordu, ayakta emziriyordum mesela, annem bebeğimi tutuyordu öyle daha rahat almıştı en başta. Sizin anladığım kadarıyla sütünüz de fazla, o da bebeği rahatsız ediyor olabilir, göğsünüzü vermeden elle falan biraz sağıp yumuşatırsanız da faydası olabilir inşallah. Ben iki hafta kadar emzir-sağ-sağdıklarını besle yaptım o yüzden sağımın ne kadar zor olduğunu anlıyorum, bir an önce inşallah bebeğiniz emmeye başlar da sağımdan kurtulursunuzAyy çok sevindim sizin adınızadarısı bize olur inşallah dün eds yi denedim dr vermişti de tabi işe yaramadı. Çnkü benim sütüm değil sorın o geliyor.benmki memeyi ağzına almıyor. Gece uyku sersemi verdim 3 kez çekip bırakıp savaşıp bi daha 2 -3 kez çekip bıraktı. geceleri daha çok deneyecğim artık. İyi temennileriniz içinde teşekkür ederim inşalalh ben inat o inat aşarız inşallah.ama cidden yüreğim olmadığı bi dönem olduğu için zorlanıyorum
Kızlar selam nasılsınız çok afedersiniz bebeklerinizin kaka rengi nedir acaba benimki sarı hafif Pütürlü bazen çiş gibi yapıyor bugün daha yapmadı inanılmaz gaz sancısı varaynı zamanda doğan arkadaşın bebeği biraz daha koyuydu ikimiz de sadece anne sütü ile besliyoruz yenilen şeylerle ilgilidir dimi renk değişikliği
Bende seninle aynı durumdayım hiç stres olma 1 günlük acı çekiyorsun geçiyo hemen, Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla al kucağınaDoğurmayan sadece ben kaldım sanırımHafta sonu hafif regl ağrım var gibiydi ama bebek kanala filan inmemiş. Yarın suni sancı alacağım. İnşallah bebeğim kendini iter de vajinal doğum yaparım Kendi sancın olmadan doğuma gitmekte çok stresli bir şeymiş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
İlk doğduğunda siyahtı zaten anne karnındaki kakaymış, artık sarıya çalan pütürlü kaka yapıyo. Annemin söylediğine göre sağlıklı kaka böyle oluyomuş, zaten doktorumuzda bakıp güzel demiştiKızlar selam nasılsınız çok afedersiniz bebeklerinizin kaka rengi nedir acaba benimki sarı hafif Pütürlü bazen çiş gibi yapıyor bugün daha yapmadı inanılmaz gaz sancısı varaynı zamanda doğan arkadaşın bebeği biraz daha koyuydu ikimiz de sadece anne sütü ile besliyoruz yenilen şeylerle ilgilidir dimi renk değişikliği
Karni güzel doğan bebekler o şekilde kaka yapıyomuş canım,bi önceki doğumum da doktor soylemistiKızlar selam nasılsınız çok afedersiniz bebeklerinizin kaka rengi nedir acaba benimki sarı hafif Pütürlü bazen çiş gibi yapıyor bugün daha yapmadı inanılmaz gaz sancısı varaynı zamanda doğan arkadaşın bebeği biraz daha koyuydu ikimiz de sadece anne sütü ile besliyoruz yenilen şeylerle ilgilidir dimi renk değişikliği
Aynen canım arkadaşın bebeği biraz koyuydu şaşırdım görünce hangisi normal acaba neden farklı dedimCanım bizimkide sarmtırak açık turıncıu gibi dediğin gibi pütürlü böyle posa gibi
Ya çok sevindim çok şükür sağlıklı olsunlar tüm bebisler İnşallahİlk doğduğunda siyahtı zaten anne karnındaki kakaymış, artık sarıya çalan pütürlü kaka yapıyo. Annemin söylediğine göre sağlıklı kaka böyle oluyomuş, zaten doktorumuzda bakıp güzel demişti
Çok sevindim canımKarni güzel doğan bebekler o şekilde kaka yapıyomuş canım,bi önceki doğumum da doktor soylemisti
Evet çok çok çok muhterem biriEşim de bu dra yaptırmak istiyordu. Fatihte mi yeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?