2021 Şubat Anneleri

Idrar testi yeni yaptrdm enfeksiyon filan mantarim yok ama carsamba randevum var o zmn soyliycm doktoruma zateb dogum tarihi verecek sanrm artk
Mantar testlerde çok çıkmayabiliyor benimde son zamanlarımda o tarz akıntım oluyordu o yüzden söyledim . Eğer su olduğumdan şüpheleniyorsanız evde beklemeyin doktorunuza bilgi verin

Suyunuz nasil geldi ?? Sanki suyum geliyor parca parca anlayamadim tam 37+2 deyim
Benimki gece uyurken geldi. Az az geldi önce ama akıntıdan biraz fazlaydı. Ben o yüzden çok hafif altıma kaçırdım sandım. 5 dakika sonra da bir bardak su dökülmüş gibi geldi. Doğum anına kadar da gün içinde büyük dökülmeler halinde gelmeye devam etti.

Direk sordum zaten cevap verildi ona cevap olarak bunu yazdim bi ustu okursaniz suyunuz nasil geldi diye soru sordum kisa ve net tek cümle...
Doktora sorsanız dedim bende merak ettim çünkü.... Böyle yavaş yavaş su gelenler var

Canım bende son dr kontrolüne gittiğimde hastane wc sinde aynı anlattığın gibi oldu.. Tam da eminn olamadigim için dr da öyle.. eve geldim.. ertesi sabah sancim başladı.. 12 de hastaneye gittim 3 cm acilma vardi...öğle 3 de doğum yaptım..3. Doğumum ama ilkten daha zordu diyebilirim...Ama hersey daha hizli gelisti acilma dogumhaneye giris vs...sen sürekli kendini dinle bebek hareketlerini takip et... şu gelmesi birden de bosalabiliyo bu şekilde az az da gelebiliyo..Benimde usg de suyu güzel görünüyor demişti dr

Bebege birsey olurmu ki suyu gelip fark edemezsem doktoruma sormuştum gecen hafta kordonu dolanabilir gelisimi devam etmeyeblr.filan dedi korktum simdi enfeksiyonlara karşı da açık olurmus suyu gelirse .. ama.zaten su isede sanci baslar sanrm.belli.bi sure sonra sizinkisi gibi bakalim yasayip gorecegmm bebek hareketleri baya iyi her zamanki gibi hareketli baya

Ilk doğumda gece 12 de bütün suyum birden boşalmıştı hemen hastaneye gitmiştik tabi ilk ya bilmiyosun.. ertesi gün 17 den sonra doğum yapabildim çok zor olmuştu.. kordon dolanmış ve ebeler anlamamıştı çok şükür bebeğin sağlıklı doğdu..2. Doğumum çok kolay olmuştusancim gelmisti hastaneye gittiğimde 8cm açıklıkla direk doğuma alındım 30 dk için de oldu herşey.. şu falan gelme olmadı ebe suyun kalmamış zaten demişti.. az az gelmiş ve hic anlamışım.. gayet sağlıklı idi bebegimde..canım suyun gelse de yine biraz zamanın oluyor tabi günlerce bekleme de..sürekli takipte kal..

Tesekkur ederim canim yardimci olduğun için carsamba gittim doktora hersey suyu filan baya iyiydi yine yarindan sonra randevum var az az gelsse bile 1.5 litrelik su varmis o Kadar bi su gelmedi carsambaya kadarda birşey olmaz o zaman hareketleri surekli takipteyim zaten kendini belli ediyor minigim .. darisi bana insallah ne kadar guzel bir duygudur değilmi sizin bebek kac günlük oldu nasil gidiyor annelik

Sudocrem bizim kizinkini geçirdi pamukla silip öyle sur canim ya da poposunu yıka öyle sür

Rica ederim canım inşallah çok beklemeden sıkıntısız kucağına alırsın bebeğini..bizim 17 günlük oldu..Annelik hem zor hemde çok güzel bi duygu tabi..Bebeğini kucağına alıp koklayınca ne doğumun zorluğu ne de uykusuz gecekerin yorgunluğu hepsi hafızadan silinip gidiyo..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Aminn canimm benimde ilk bebek cok heyecanliyim zaman hic gecmiyorr sabirsizlikla bekliyorumm insallah o zaman gelecsk kavusacagimm

Aylık kontrolümüze gittik günde 2 defada mama içmesine rağmen sınırda kilo almış 500 gram, doktor 4 defa ver mamayı dedi ama geçen gün sormuştum 5 dk emiyoe diye ne yapıp edip süreyi uzatmam lazım
Bizim kizimizda 5 dk emip uykuya daliyor, bende önce emzirip sonra altini değiştiriyorum, altini açinca ayikiyor, tekrar 5 dk daha emzirebiliyorum. Gazini çikar 2 3 dk daha emzir derken bir göğsü boşaltabiliyordur inşallah. 10 dk emecek diye 40 dk uğraşmış oluyorum bu arada. Bazen acıkmış oluyor çok güçlü emiyor, bazende topuğunu sık çenesini ittir lütfen emiyor.

Sarılık döneminde ben kendim almıştım mamayı, 2 kere de mama veriyorum dedim o zaman 4 gün verin dedi ama ben emzitme ağırlıklı yapıcam uyursa gündüz saat başı kaldırıcam
Saat başi çok sık olmaz mi, kesintisiz derin bir uykuda beslenme kadar önemli bence. Uykusunu telef etmeyin, uykusuzlukta huzuzsuzluk yapar. Ben 2-2.5 saatte bir uyandiriyorum. Dr bir ay sonra gece 2 saatte bir uyandirmaya gerek olmadığını söyledi.

Doğurmayan sadece ben kaldım sanırım Hafta sonu hafif regl ağrım var gibiydi ama bebek kanala filan inmemiş. Yarın suni sancı alacağım. İnşallah bebeğim kendini iter de vajinal doğum yaparım Kendi sancın olmadan doğuma gitmekte çok stresli bir şeymiş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Allah kolaylik versin, sağlikla kucağiniza alin yavrunuzu. Epidural düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…