- 10 Mayıs 2020
- 316
- 315
- 53
Çok teşekkür ederimAllah kolaylik versin, sağlikla kucağiniza alin yavrunuzu. Epidural düşünüyor musunuz?
İlk iki dogumumda su geldi, sabah evde cok bekledim sancim gelmedi, suni sanci ile dogum yaptim malesef. Sizin dediginiz sekilde normal akinti sanki son gunler oluyor oyle, benim oturup kalktikca islaniyordu pantolona kadarTuvaletten kalktım sonra tekrar su gibi butun camasir islandi ama cok fazla degil bir bardak kadar yoktur 1 tatli kasigi kdr vardir anlayamadim degistirdim tekrar az ıslandı acaba su mu degilmidirki peki sizin normal miydi doğum sonra ne zmn sanci başladı
Bende bu şekilde deneyeyim, uykusunu bölmek istemiyorum ama kilo alımı az olunca ne kadar sık olsa dedimBizim kizimizda 5 dk emip uykuya daliyor, bende önce emzirip sonra altini değiştiriyorum, altini açinca ayikiyor, tekrar 5 dk daha emzirebiliyorum. Gazini çikar 2 3 dk daha emzir derken bir göğsü boşaltabiliyordur inşallah. 10 dk emecek diye 40 dk uğraşmış oluyorum bu arada. Bazen acıkmış oluyor çok güçlü emiyor, bazende topuğunu sık çenesini ittir lütfen emiyor.
Hastaneden cikmadan testi yaptilar gecmisti cok sukur.Kızlar selam işitme testini ne zaman ve kadara yaptırdınız
Gündüz o istedikçe, en az 2 saati buluyor çoğunlukla, gece de 3-4 saatte bir emziriyorum. Öylee 10 dk falan da sürmüyor emmesi ve tek gögüs emip bırakıyor. Arkadaş haklı, uyku çok önemli gelişimleri için... Bana da 10. Gün emmek için uyandırma demişti Dr.Bende bu şekilde deneyeyim, uykusunu bölmek istemiyorum ama kilo alımı az olunca ne kadar sık olsa dedim
Reflü yatagi almistik biz iyi oluyor sende basini biraz yukselt duz yatirma besigindeKızlar oğlumu yan yatırmak artık mümkün olmuyor, ne yapıyor ediyor sırt üstü yatıyor uyurkenvücut dönmezse kafası dönmüş oluyor. Kusması da çok. Nefes borusuna kaçacak diye korkuyorum. Sürekli tepesindeyim bırakıp işimi de yapamıyorum
Anliyorum sizi, ilk çocuğumda çoklu besin alerjisi kaynakli kilo alimi durmustu neredeyse. Alerji kaynakli olduğunu geç fark ettik. Insanin asabı bozuluyor, neyin çözüm olacağini şaşırıyor, doğru bildiğindende şaşmaya başlayabiliyor. Siz soğuk kanli olun yinede.Bende bu şekilde deneyeyim, uykusunu bölmek istemiyorum ama kilo alımı az olunca ne kadar sık olsa dedim
Canım çocuğun dudakları dışa dönük olsun dudak içte kalınca mafediyor ben oğlumun kini parmağımla dndürüyordum emerkenGeçecek diyolar da geçer mi acaba ? Bi de sadece memenin ucunu verince acır diyolar benim kahve kısmu komple ağzında ama çektikce içim cızlıyo bağrıyorum acıdan
Tabi günde 7-8 kez yapıyor benim oğlum bazen dolu bazen az ama pişmesin altı diye bekletmiyorumBebekleriniz her gün kaka yapıyor mu benimki 2 günde 1 yapıyor
Bnmki vakum gibi çekiyo zaten minnak dudak nasıl yapıcamCanım çocuğun dudakları dışa dönük olsun dudak içte kalınca mafediyor ben oğlumun kini parmağımla dndürüyordum emerken
Yatakta zıpla derken? Kundak yapınca kollarını hareket ettiremediği için ağlıyoBeyaz gürültü aç yüksek sesle kundak yap ve salla sert şekilde ya da yatakta zıpla bende işe yaradı
Çok şükür ki hayırlı olmuş sonucu.Sağoluj
Sağolun Rabbim sizede nasip etsin
Evet
Tabi ki insan stres oluyor helede çok isteyince
Biz.bi sene denedikten sonra direk doktora gittik gerekli şeyleri yaptırmıştık
Yatağın üstüne oturup kucağımda onunla pilates topunda zıplar gibi zıplıyorum çok rahat edito kundağı ilk doğduğunda yapmadıysan sonra ağlayabiliyolarYatakta zıpla derken? Kundak yapınca kollarını hareket ettiremediği için ağlıyo
Evet 750 TL istediler, topuk kanı aldılar sadeceDoğum yaptığım hastanede yaptırdım işitme testini de göz testini de ücretsiz..
para mı alıyolar ki
Günde 2 mama içtiğide halde 500 gram almış ama doğum kilosnun üstüne, gece bende kaldırmak istemem zaten uyuyan bebekse bile böyle kaldıra kaldıra uykuları dağılıyor, 15 gün sonra kilo kontrolü var geneGündüz o istedikçe, en az 2 saati buluyor çoğunlukla, gece de 3-4 saatte bir emziriyorum. Öylee 10 dk falan da sürmüyor emmesi ve tek gögüs emip bırakıyor. Arkadaş haklı, uyku çok önemli gelişimleri için... Bana da 10. Gün emmek için uyandırma demişti Dr.
Beni iyi anlarsınız, ilk çocugumda da aynıyfı kilo alımı aşırı azdı doğum kilosunu zor yakalamıştı öyle bişi mi var diye aklıma geliyor getirmeyeyim diyorum ama geliyorAnliyorum sizi, ilk çocuğumda çoklu besin alerjisi kaynakli kilo alimi durmustu neredeyse. Alerji kaynakli olduğunu geç fark ettik. Insanin asabı bozuluyor, neyin çözüm olacağini şaşırıyor, doğru bildiğindende şaşmaya başlayabiliyor. Siz soğuk kanli olun yinede.
Merhaba bizim de asinin ertesi günü oldu bu mukuslu kanlı kaka. Şimdi 2. ayda çok fazla aşı var yaptirmasak mi? Eşim kesin izin vermez.İLk oğlum alerjik hala süt tüketmiyor hoş benim için büyük bir sorun değil, 1 yaşına kadar aşırı hasta olup ventolinsiz iyileşemeyen oğlum. 1 yaş aşılarınren sonra aşı yaptırmaya bırakınca resmen hasta olmamaya başladı, acayip hıçkırık tutardı şimdi 2 numara oğlumda aşırı hıçkırıyor karnı gurulduyor ve bu sefer eşim aşı yaptırmamaya yanaşmıyor umarım aynı şeyleri yaşamam siz kaç aydan sonre bıraktınız aşıları
Reflü yatağı almadım ama hep baş tarafını yükseltiyorum hafif. Biraz fazla emiyor uykuya dalmak için.Reflü yatagi almistik biz iyi oluyor sende basini biraz yukselt duz yatirma besiginde
Evet sanrm normal akıntı dwvam etmedi cunku dogum yaklastkca hormonlardan kaynakli sanrmİlk iki dogumumda su geldi, sabah evde cok bekledim sancim gelmedi, suni sanci ile dogum yaptim malesef. Sizin dediginiz sekilde normal akinti sanki son gunler oluyor oyle, benim oturup kalktikca islaniyordu pantolona kadar
Canım ben hormon tahlillerimi yaptırdım bi sorun çıkmadıÇok şükür ki hayırlı olmuş sonucu.
Dr ne tedavisi uyguladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?