2021 Şubat Anneleri

Allah kolaylik versin, sağlikla kucağiniza alin yavrunuzu. Epidural düşünüyor musunuz?
Çok teşekkür ederim Hiç açıklığım ve sancım olmadığı için sanırım epiduralden filan hiç bahsetmedik. Açıklığım olursa istemeyi düşünüyorum.

İlk iki dogumumda su geldi, sabah evde cok bekledim sancim gelmedi, suni sanci ile dogum yaptim malesef. Sizin dediginiz sekilde normal akinti sanki son gunler oluyor oyle, benim oturup kalktikca islaniyordu pantolona kadar

Bende bu şekilde deneyeyim, uykusunu bölmek istemiyorum ama kilo alımı az olunca ne kadar sık olsa dedim

Bende bu şekilde deneyeyim, uykusunu bölmek istemiyorum ama kilo alımı az olunca ne kadar sık olsa dedim
Gündüz o istedikçe, en az 2 saati buluyor çoğunlukla, gece de 3-4 saatte bir emziriyorum. Öylee 10 dk falan da sürmüyor emmesi ve tek gögüs emip bırakıyor. Arkadaş haklı, uyku çok önemli gelişimleri için... Bana da 10. Gün emmek için uyandırma demişti Dr.

Reflü yatagi almistik biz iyi oluyor sende basini biraz yukselt duz yatirma besiginde

Anliyorum sizi, ilk çocuğumda çoklu besin alerjisi kaynakli kilo alimi durmustu neredeyse. Alerji kaynakli olduğunu geç fark ettik. Insanin asabı bozuluyor, neyin çözüm olacağini şaşırıyor, doğru bildiğindende şaşmaya başlayabiliyor. Siz soğuk kanli olun yinede.

Geçecek diyolar da geçer mi acaba ? Bi de sadece memenin ucunu verince acır diyolar benim kahve kısmu komple ağzında ama çektikce içim cızlıyo bağrıyorum acıdan
Canım çocuğun dudakları dışa dönük olsun dudak içte kalınca mafediyor ben oğlumun kini parmağımla dndürüyordum emerken

Günde 2 mama içtiğide halde 500 gram almış ama doğum kilosnun üstüne, gece bende kaldırmak istemem zaten uyuyan bebekse bile böyle kaldıra kaldıra uykuları dağılıyor, 15 gün sonra kilo kontrolü var gene

Beni iyi anlarsınız, ilk çocugumda da aynıyfı kilo alımı aşırı azdı doğum kilosunu zor yakalamıştı öyle bişi mi var diye aklıma geliyor getirmeyeyim diyorum ama geliyor

Merhaba bizim de asinin ertesi günü oldu bu mukuslu kanlı kaka. Şimdi 2. ayda çok fazla aşı var yaptirmasak mi? Eşim kesin izin vermez.

Bir de inek sütü çok dert değil zaten içmesin ama yoğurt tereyağı kefir falan faydalı şeyler.

Bizim durumumuz hiç belli deil, daha 1 aylık olunca test fln da yapılmıyor. Ben yediklerime dikkat edicem. Bugünkü bezlerinden birinde yine kanlı mukus gördüm. Dün pilava tereyağı koymuştum çok etkilemez diye, bir de serbest diye öğlen balık akşam da tavuk yemistim ondan mi oldu acaba? Ya neyin dokunduğunu bilememek çok kötü.

Sizin nasıl ilerledi ve nasıl / ne zaman geçti?

İlk iki dogumumda su geldi, sabah evde cok bekledim sancim gelmedi, suni sanci ile dogum yaptim malesef. Sizin dediginiz sekilde normal akinti sanki son gunler oluyor oyle, benim oturup kalktikca islaniyordu pantolona kadar
Evet sanrm normal akıntı dwvam etmedi cunku dogum yaklastkca hormonlardan kaynakli sanrm

Çok şükür ki hayırlı olmuş sonucu.
Dr ne tedavisi uyguladı?
Canım ben hormon tahlillerimi yaptırdım bi sorun çıkmadı
Bidr alttan usg muayenesi olmuştum ondada gebeliğe engel bi durum gözükmedi
Eşim de sperm tahlili vermişti sayısında düşüklük vardı biraz
Bizi başka bi bölüme yönlendirdiler tedaviye orda başlanacaktı ama araya korona girdi ve biz bi süre randevu alamadık derken maddi manevi reçeteler uyguladık bunlarla ilgili forumda konularım var
"Hamile kalmak için manevi reçetem" ve "Hamile kalmak için kullandıklarım" istersen onlara bakabilirsin biz çok faydasıbu gördük düzenli yapmak çok önemli
İnşallah kısa sürede sizde kavuşursunuz yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…