Ayyy çok tatlı yaaaKorkma canım çok normal. Gebeliğin şanındandır uyku hali :) fırsatın oldukça uyu. Ben uyumuyorum gündüz yavrular var. Ama yatağa uzanıyorum onlar üzerimde araba felan oynarken ben de birkinliğimin çaresine bakıyorum :)
Veririm tabi canımİçini ferah tut kötü birşey yoktur inşallahbelki doktor bi takviye falan verir daha rahat edersin bize de haber verirsin canım
bana 8 de gel tam olsun dedi ilcedeyim. ilcenin dr da emekli olmus faydasiz herifbnde 1 mayıslı olarak daha doktoruma gidemedim .Allah bizede nasip etsin :)
Ben de akşam 9u görmüyorum çoğu zaman. Kızı emzirirken sızıp kalıyorum. Bugün kusmaya da başladım. Hatta şu an işlerinde çömeldim bi yere tarlası yanmış çiftçi gibi, bulantımın geçmesini bekliyorum . Her hamilelik çok farklıymış ciddenAyyy çok tatlı yaaa ☺☺☺ Bir önceki düşük olan gebeliğimdw hiç böyle şeyler yaşamamıştım endişeliyim o yüzden
Ayy kıyamam yaaa. Benim sabah oluyo ama öğürme falan olmuyo geçiyo hemen. Senin de geçer inşallahhhBen de akşam 9u görmüyorum çoğu zaman. Kızı emzirirken sızıp kalıyorum. Bugün kusmaya da başladım. Hatta şu an işlerinde çömeldim bi yere tarlası yanmış çiftçi gibi, bulantımın geçmesini bekliyorum . Her hamilelik çok farklıymış cidden
evet evet bizde duyalım artık hayırlısıyla bnde haftaya gidicem haber verelim burdan birbirimize:)bana 8 de gel tam olsun dedi ilcedeyim. ilcenin dr da emekli olmus faydasiz herifbana beklemek kaldi haftaya dusunuyprum daha bizde duyalim artik
Benimde kahvaltı yapmadan migdem Bi tuhaf oluyo aciktikca gun icinde bulanıyogibi oluyo biseyler yedikce hafifliyorAyy kıyamam yaaa. Benim sabah oluyo ama öğürme falan olmuyo geçiyo hemen. Senin de geçer inşallahhh
17 haziran 2106 nasıl kızlar?10 haziran 12 haziran 15 haziran
72- 237- 864
Hadi hayırlı olsun inşallah ilkler ayrı bir heyecanlı oluyorMerhaba kızlar ben de gebeliğimi dün öğrendim değerim 166 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ilk gebeliğim çok tecrübesizim aranıza katılayım dedim :)
Maşallah canım baya artmış :) ben de bugün vereceğim tekrar bakalımBugünkü sonucum 876,5 kızlar nasıl, iki gün önce 333,7di
Öyle gerçekten çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun inşallah ilkler ayrı bir heyecanlı oluyor ☺
Sağol canım hadi bakalım inşallah seninki de katlamıştır ikiye üçe yaz mutlakaMaşallah canım baya artmış :) ben de bugün vereceğim tekrar bakalım
Öncelikle hayırlı olsun bebebiğiniz benimde dünden beri kanamam var acile gittim progestan verdi yatacaksın kalkmayacaksın dedimerhaba arkadaşlar, araniza yeni katıldım sat 9 mayıs şuan 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük şükür ancak hamileliğimi öğrendiğim günden beri lekenmem var ve az miktarda devam ediyor. pazartesi dr uma durumu anlattım ve günde iki kez progestan verdi iki hafta devam edecekmişim, düşük riski olabilir dedi bu tedirginlik beni çok rahatsız ediyor. ilk gebeliğimde ne kasık ağrısı ne kanama başıma gelmemişti. Sevinemedim bile gebeliğime inşallah ilaç keser lekelenmeyi sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla al kucağınaTeyzeleri biz boleyiz sizin yokmu hic bebislerinizden fotolariniz galiba tek ben paylascamdogumumuz subatin 5 yaziyo burda qma ultrasyonda ocagin 29 cikmis bende yeni fark ettim
Tsklr teyzesi allah razi olsun sizde alin insallah kucaginiza sagliklaHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla al kucağına
Kanamam bir dursa Allahın izniyle inşallah Allah nasip eder sağ salim almayıTsklr teyzesi allah razi olsun sizde alin insallah kucaginiza saglikla
Canim benimde vardi dun cok korkdum gittim acile ama onemli deil dedi cok fazla stres dedi birde ben kor aspirin kullaniyorum ondanda olabilir dediKanamam bir dursa Allahın izniyle inşallah Allah nasip eder sağ salim almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?