2021 Şubat Anneleri

Ayyy çok tatlı yaaa Bir önceki düşük olan gebeliğimdw hiç böyle şeyler yaşamamıştım endişeliyim o yüzden

Ayyy çok tatlı yaaa ☺☺☺ Bir önceki düşük olan gebeliğimdw hiç böyle şeyler yaşamamıştım endişeliyim o yüzden
Ben de akşam 9u görmüyorum çoğu zaman. Kızı emzirirken sızıp kalıyorum. Bugün kusmaya da başladım. Hatta şu an işlerinde çömeldim bi yere tarlası yanmış çiftçi gibi, bulantımın geçmesini bekliyorum . Her hamilelik çok farklıymış cidden

Ayy kıyamam yaaa. Benim sabah oluyo ama öğürme falan olmuyo geçiyo hemen. Senin de geçer inşallahhh

Ayy kıyamam yaaa. Benim sabah oluyo ama öğürme falan olmuyo geçiyo hemen. Senin de geçer inşallahhh
Benimde kahvaltı yapmadan migdem Bi tuhaf oluyo aciktikca gun icinde bulanıyogibi oluyo biseyler yedikce hafifliyor

merhaba arkadaşlar, araniza yeni katıldım sat 9 mayıs şuan 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük şükür ancak hamileliğimi öğrendiğim günden beri lekenmem var ve az miktarda devam ediyor. pazartesi dr uma durumu anlattım ve günde iki kez progestan verdi iki hafta devam edecekmişim, düşük riski olabilir dedi bu tedirginlik beni çok rahatsız ediyor. ilk gebeliğimde ne kasık ağrısı ne kanama başıma gelmemişti. Sevinemedim bile gebeliğime inşallah ilaç keser lekelenmeyi sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Ö Öncelikle hayırlı olsun bebebiğiniz benimde dünden beri kanamam var acile gittim progestan verdi yatacaksın kalkmayacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…