2021 Şubat Anneleri

Sizde de mi var kanama bende de dünden bu yana devam ediyor wc hariç hiç kalkmıyorum progestanı fitil olarak atıyorum belirli bir zaman sonra lavaboya gittiğimde beyazlık geliyor progestandan sebep rahim alıyordur herhalde gerekli kısmı ama dinlenmene bak ağır iş yapma streste yapmayın

Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla ilerler, betanız kaçtı acaba keseyi erken görmüşsünüz de ondan sordum bende haftaya görcem inşallah
merhaba, ben hamile olduğumu bilmeden lekelenince gittim dr ultrason yaptı rahim duvarın kalın adet olunca miktarı çok olacak ama bi tahlillerini yapalım dedi. öğlen gittiğimde beta hcg 1890 çıkmış ben şok oldum hamileymişim ancak alttan yapılan ultrasonda bebek yoktu. 2 gün sonrq tekrar gittim karından gözükmedi değerim 3600 dü vajinal ultrason ile gördük keseyi. kesesi gözükmeyen arkadaşlar edişe etmesin hiç.

Anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah bende haftaya görcem keseyi inşallah Allah bebeklerimizi korusun

Kızlar pazartesi kan vermiştim bugun aldım sonuçlarımı. Beta 43780 çıkmış. Bugun 6+1 günlük. Siz bugunlerde test yaptınız mı. Bana yüksek geldi değer çünkü
Ben de dün vermiştim 41000 çıktı .ilk yaptırdıklarıma göte hesapladım iki günde bir iki kat artıyor.eğer öyleyse sorun yok bence.

Kızlar pazartesi kan vermiştim bugun aldım sonuçlarımı. Beta 43780 çıkmış. Bugun 6+1 günlük. Siz bugunlerde test yaptınız mı. Bana yüksek geldi değer çünkü
Gayet ii haftanızla uyumlusunuz

Merhaba ben de uygulamalara göre 2021 şubat annesi olarak görünüyorum sat 16 mayıs, bat günü 11 haziran betahcg 48,3 cıkmıstı, 15 haziran verdiğim kanda 145,5 cıktı. ( 2 günlük artışı ortalama %70) Sizce değerim düşük mü? Kan vermeye devam etmeli miyim ? Takip etmezsem ve 6. Hafta sonuna kadar akışına bıraksam bana bir zararı olur mu ? 38. Yasındayım ve olursa ilk gebeliğim olacak. Açıkçası kaygılıyım ama kaygılanmak da istemiyorum hiç bir faydası yok çünkü. Düşecekse düşecek

Sat tarihi 5 Mayıs olan varmı arkadaşlar

Hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 35 yaş üstü riskli olduğu için takip edin isterseniz inşallah iyi olur her şey

Hiç olamadım muayene haftaya kaldı geç kaldım bügün kahverengi akinti m oldu
brnde haftaya persembe ins. lekelenmeler vardi sukur bitti ama korkmustum dr kahverengi ve pembe akintidan korkma kirmizi olursa sorun demisti bence telas yapma ama ihmalde etme aman

Valla şubat ayı annelerine has bu kahverengi akıntı ve kanama sanırım kim gelse ya kahverengi akıntı var ya lekelenme var ya da kanama var diyor Allah sonumuzu hayır etsin

Canım ya yeni gördüm girmiyodum üç dört gündür. Allahım hayırlısıyla tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik nasip edip kucağına almayı nasip etsin

Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Allah sabır versin inşallah tez zamanda sizde hayırlısıyla güzel haberle dönersiniz. Çok geçmiş olsun

Tabi ki olmaz bir sıkıntınız (lekelenme, şiddetli ağrı vs) yoksa sürekli kan vermenize gerek yok. İlkinde de bunda da hiç hcg takibi yapmadım. 35 yaşındayım. 6. Haftada kese görmeye doktora gittiğimde hcg haftasıyla uyumlu mu diye baktırdım bu gebelikte. Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin yuvanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…