- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Sizde de mi var kanama bende de dünden bu yana devam ediyor wc hariç hiç kalkmıyorum progestanı fitil olarak atıyorum belirli bir zaman sonra lavaboya gittiğimde beyazlık geliyor progestandan sebep rahim alıyordur herhalde gerekli kısmı ama dinlenmene bak ağır iş yapma streste yapmayıngerçekten moralim bozuluyor diğer bebekte hiç böyle şeyler olmadı. ilaca rağmen hafif hafif kanama devam ediyor kasıklarımda da regli ağrısı var. oh hamileyim diye bir rahatlık yaşayamadım hala. Demek yalnız değilim inşallah sağ sağlim iyi haberleri gelir bebişlerimizin.
merhaba, ben hamile olduğumu bilmeden lekelenince gittim dr ultrason yaptı rahim duvarın kalın adet olunca miktarı çok olacak ama bi tahlillerini yapalım dedi. öğlen gittiğimde beta hcg 1890 çıkmış ben şok oldum hamileymişim ancak alttan yapılan ultrasonda bebek yoktu. 2 gün sonrq tekrar gittim karından gözükmedi değerim 3600 dü vajinal ultrason ile gördük keseyi. kesesi gözükmeyen arkadaşlar edişe etmesin hiç.Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla ilerler, betanız kaçtı acaba keseyi erken görmüşsünüz de ondan sordum bende haftaya görcem inşallah
Anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah bende haftaya görcem keseyi inşallah Allah bebeklerimizi korusunmerhaba, ben hamile olduğumu bilmeden lekelenince gittim dr ultrason yaptı rahim duvarın kalın adet olunca miktarı çok olacak ama bi tahlillerini yapalım dedi. öğlen gittiğimde beta hcg 1890 çıkmış ben şok oldum hamileymişim ancak alttan yapılan ultrasonda bebek yoktu. 2 gün sonrq tekrar gittim karından gözükmedi değerim 3600 dü vajinal ultrason ile gördük keseyi. kesesi gözükmeyen arkadaşlar edişe etmesin hiç.
Benim 28 nisan bugün gittim muayene olamadim haftaya gidecegimanaaa 1 mayislilar hep duymus kalp atisini bi ben kalmisim
Ben de dün vermiştim 41000 çıktı .ilk yaptırdıklarıma göte hesapladım iki günde bir iki kat artıyor.eğer öyleyse sorun yok bence.Kızlar pazartesi kan vermiştim bugun aldım sonuçlarımı. Beta 43780 çıkmış. Bugun 6+1 günlük. Siz bugunlerde test yaptınız mı. Bana yüksek geldi değer çünkü
Gayet ii haftanızla uyumlusunuzKızlar pazartesi kan vermiştim bugun aldım sonuçlarımı. Beta 43780 çıkmış. Bugun 6+1 günlük. Siz bugunlerde test yaptınız mı. Bana yüksek geldi değer çünkü
36600 oluyo yetişemedim yine deAslında yaklaşık 6gün var aramızda. 2katı seklinde artarsa sizinde değeriniz de 40bin civarı olur
Ben ilk defa verdim bugun testi o yüzden şaşırdımBen de dün vermiştim 41000 çıktı .ilk yaptırdıklarıma göte hesapladım iki günde bir iki kat artıyor.eğer öyleyse sorun yok bence.
:) tam 2katı olrak hesaplamadım biraz da fazla artarsa diye düşündüm36600 oluyo yetişemedim yine de
duyamadinmi kalbiniBenim 28 nisan bugün gittim muayene olamadim haftaya gidecegim
Hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 35 yaş üstü riskli olduğu için takip edin isterseniz inşallah iyi olur her şeyMerhaba ben de uygulamalara göre 2021 şubat annesi olarak görünüyorumsat 16 mayıs, bat günü 11 haziran betahcg 48,3 cıkmıstı, 15 haziran verdiğim kanda 145,5 cıktı. ( 2 günlük artışı ortalama %70) Sizce değerim düşük mü? Kan vermeye devam etmeli miyim ? Takip etmezsem ve 6. Hafta sonuna kadar akışına bıraksam bana bir zararı olur mu ? 38. Yasındayım ve olursa ilk gebeliğim olacak. Açıkçası kaygılıyım ama kaygılanmak da istemiyorum hiç bir faydası yok çünkü. Düşecekse düşecek
Hiç olamadım muayene haftaya kaldı geç kaldım bügün kahverengi akinti m olduduyamadinmi kalbini
brnde haftaya persembe ins. lekelenmeler vardi sukur bitti ama korkmustum dr kahverengi ve pembe akintidan korkma kirmizi olursa sorun demisti bence telas yapma ama ihmalde etme amanHiç olamadım muayene haftaya kaldı geç kaldım bügün kahverengi akinti m oldu
Kırmızı da olsa ağrı sancı aşırı kanama olmazsa korkma bak ben yatıyorum 2 gündür kırmızı kanamam var doktor progestan verdi yatıyorumHiç olamadım muayene haftaya kaldı geç kaldım bügün kahverengi akinti m oldu
Canım yaKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Tabi ki olmaz bir sıkıntınız (lekelenme, şiddetli ağrı vs) yoksa sürekli kan vermenize gerek yok. İlkinde de bunda da hiç hcg takibi yapmadım. 35 yaşındayım. 6. Haftada kese görmeye doktora gittiğimde hcg haftasıyla uyumlu mu diye baktırdım bu gebelikte. Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin yuvanızıMerhaba ben de uygulamalara göre 2021 şubat annesi olarak görünüyorum ☺sat 16 mayıs, bat günü 11 haziran betahcg 48,3 cıkmıstı, 15 haziran verdiğim kanda 145,5 cıktı. ( 2 günlük artışı ortalama %70) Sizce değerim düşük mü? Kan vermeye devam etmeli miyim ? Takip etmezsem ve 6. Hafta sonuna kadar akışına bıraksam bana bir zararı olur mu ? 38. Yasındayım ve olursa ilk gebeliğim olacak. Açıkçası kaygılıyım ama kaygılanmak da istemiyorum hiç bir faydası yok çünkü. Düşecekse düşecek ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?