2021 Şubat Anneleri

Evet bende sağlık ocağına beta için gittiğimde bana da yapmış bu testleri aile hekimim. Bende ilk randevuda doktora gösterdim. Çoğunu yapmış güzel birkaç tane kalmış onları da burda yaparız dedi.

Seninle aynıyız benim de 2 şubatı gösteriyor benim fazla olmadı bulantım 3.bebeğim diğerlerinde olmuştu

Canım gözün Aydın. Hep böyle güzel ilerlersiniz inşallah. Bende iki gün evvel gittim kan testlerinie 12.haftada bakıyorum dedi. Şuan istemedi bir şey. Normalde yapılıyor bunlar ama haftasını hatırlamıyorum.
bu Arada drunu merak ettim :)

İstanbul'dayim şuanda canım Ankara'da dönmedim henüz. Burada küçük özel bi hastaneye gittim ilk kontrol için. Ankaraya döndüğümde ne yapacağım hala meçhul. Sen karar verdin mi?

slm kızlar bulantısı olan tüm annelere dua ediyorum.Bu durum benimde en korktuğum şey. Bulantı yaşan arkadaşlar kaç haftalıksınız şuan
ben 6+5 im. 5+3 hcg 140.300 çıktı. sanırım yüksek olduğundan bulantılarım kusmam erken başladı.

Günaydın kızlar yarın kalp atışı için gidicem hepinizden dua istiyorum şuan herşey normal kanamam şiddetli ağrım vs yok. İnşallah sağlıklı bi şekilde ben ve isteyen herkes kalp atısını duyarız ismim Kübra. Şimdiden allah razı olsun hepinizden

Benim de gözükmedi betaya göre yorum yapalım sıkma canını. Bende dün verdim 2106 çıktı. Bugün de verdim. Yarın kontrole gitcem. Allahtan artarak gidiyor beta.
İnşallah benimde artıyodur ama doktor öğle hiç bişi gözükmüyo deyince morali bozuluyo insanın

d vit b12 sağlık ocağında baktırmıştım doktora gitmeden, diğer testleri benim de doktorum talep etti, 5+3'teki ilk kontrolümde. ilk gebeliğimde de drum istemişti o testleri, 8. haftada yaptırmıştım.

İnşallah benimde artıyodur ama doktor öğle hiç bişi gözükmüyo deyince morali bozuluyo insanın
Bende kaç gündür geceleri uyuyamıyorum. Geç döllenme olduğu için yeni bir gebelik diye avutuyorum kendimi. Doktor da öyle söyledi. Ama yarın da gözükmezse var bir sıkıntı.
İnşallah artıyordur bana da yaz merak ettim betanı

İnşallah Kübra bebeğinin kalp atışını duyar Amin

Gece uyuyamama bendede var ne olacak ne biticek geç uyuyup erken kalkıyorum sürekli aklımda bebek. Yarın bakalım belli olacak. İnşallah sende keseyi bebeği kalp atısını duyarsın

Gece uyuyamama bendede var ne olacak ne biticek geç uyuyup erken kalkıyorum sürekli aklımda bebek. Yarın bakalım belli olacak. İnşallah sende keseyi bebeği kalp atısını duyarsın
uyuyun kızlar, uyuyun göbüşler büyüdükçe çokkk uykusuz kalıcaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…