Evet bende sağlık ocağına beta için gittiğimde bana da yapmış bu testleri aile hekimim. Bende ilk randevuda doktora gösterdim. Çoğunu yapmış güzel birkaç tane kalmış onları da burda yaparız dedi.Selamlar güzel anne adaylarıŞuan ailemin yanındayım sürekli bi kosturmacayla geçiyor günler o yüzden buradan uzak kaldım baya. Ara ara girip okumaya çalışıyorum yazmasam da. Salı günü ilk doktor kontrolüne gittim. Keseyi gördük yerleştiği yer güzel her şey yolunda dedi. Kalp atışı için önümüzdeki hafta tekrar çağırdı. Bu arada sağlık ocağında yaptırmam için baya bi test verdi. Ben şuan burada misafirim kendi evime döndüğümde düzenli bi kontrol sürecine başlamayı planlıyorum. Bu doktora sadece meraktan bebeğin ne durumda olduğunu görmek için gitmiştim. Sizden bu tarz testler istendi mi acaba? D vit B12 Rubella toxoplazma cmv gibi testler yaptırdınız mi? İlk gebeliğimde hamile kalmayı düşünüyorum diye gittiğim doktor bakmisti bunlara ama hamile kaldıktan sonra istemedi kimse. Rutinde istenen testler mi bunlar?
propycil mi kullandığınız ilaç ben Bayadır ölçtürmedim pazartesi inşallahBende de var hipertroidi ilaç kullanıyorum hatta ancak o şekilde kontrol altında alabiliyorum
Ağrı sancı yok çok şükürKırmızı da olsa ağrı sancı aşırı kanama olmazsa korkma bak ben yatıyorum 2 gündür kırmızı kanamam var doktor progestan verdi yatıyorum
Canım hakkaten fazlalık benim de dikkatimi çekti. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize hepimizi.Valla şubat ayı annelerine has bu kahverengi akıntı ve kanama sanırım kim gelse ya kahverengi akıntı var ya lekelenme var ya da kanama var diyor Allah sonumuzu hayır etsin
Ya işte ilkya heves ediyo insan tüm belirtilerineAman Allah korusun olmasin bulanti zordur cnm ya. Miğde yanması bulantınin habercisi olabilir dedi bana yengem benimde ac kalinca hemen kötü oluyo migdem
Seninle aynıyız benim de 2 şubatı gösteriyor benim fazla olmadı bulantım 3.bebeğim diğerlerinde olmuştuBulantılar direnenler, doktorum bana prilam verdi geçen hafta tek tük kullandım ama içime sinmiyor çocuğa bişey olursa diye zaten aman aman Bi toparlama beni. İki gündür içmemeye gayret ettim ama inanılmaz kötüyüm. Bi benim hamileliği mi çok zor geçiyor
Dur bakalım Canım dua edelim. Dr yorum yaptımıArkadaşlar 2 hafta sonra doktorum gel demişti bugün gittim ne kese ne bebek ne kalp hiç bişi gözükmedibeta istedi öğleden sonra cıkıcak ama bi problem var canım sıkıldı
Canım gözün Aydın. Hep böyle güzel ilerlersiniz inşallah. Bende iki gün evvel gittim kan testlerinie 12.haftada bakıyorum dedi. Şuan istemedi bir şey. Normalde yapılıyor bunlar ama haftasını hatırlamıyorum.Selamlar güzel anne adaylarıŞuan ailemin yanındayım sürekli bi kosturmacayla geçiyor günler o yüzden buradan uzak kaldım baya. Ara ara girip okumaya çalışıyorum yazmasam da. Salı günü ilk doktor kontrolüne gittim. Keseyi gördük yerleştiği yer güzel her şey yolunda dedi. Kalp atışı için önümüzdeki hafta tekrar çağırdı. Bu arada sağlık ocağında yaptırmam için baya bi test verdi. Ben şuan burada misafirim kendi evime döndüğümde düzenli bi kontrol sürecine başlamayı planlıyorum. Bu doktora sadece meraktan bebeğin ne durumda olduğunu görmek için gitmiştim. Sizden bu tarz testler istendi mi acaba? D vit B12 Rubella toxoplazma cmv gibi testler yaptırdınız mi? İlk gebeliğimde hamile kalmayı düşünüyorum diye gittiğim doktor bakmisti bunlara ama hamile kaldıktan sonra istemedi kimse. Rutinde istenen testler mi bunlar?
İstanbul'dayim şuanda canım Ankara'da dönmedim henüz. Burada küçük özel bi hastaneye gittim ilk kontrol için. Ankaraya döndüğümde ne yapacağım hala meçhul. Sen karar verdin mi?Canım gözün Aydın. Hep böyle güzel ilerlersiniz inşallah. Bende iki gün evvel gittim kan testlerinie 12.haftada bakıyorum dedi. Şuan istemedi bir şey. Normalde yapılıyor bunlar ama haftasını hatırlamıyorum.
bu Arada drunu merak ettim :)
ben 6+5 im. 5+3 hcg 140.300 çıktı. sanırım yüksek olduğundan bulantılarım kusmam erken başladı.slm kızlar bulantısı olan tüm annelere dua ediyorum.Bu durum benimde en korktuğum şey. Bulantı yaşan arkadaşlar kaç haftalıksınız şuan
Yok yorum yapmadı insanı hiç rahatlatmıyolarDur bakalım Canım dua edelim. Dr yorum yaptımı
İnşallah benimde artıyodur ama doktor öğle hiç bişi gözükmüyo deyince morali bozuluyo insanınBenim de gözükmedi betaya göre yorum yapalım sıkma canını. Bende dün verdim 2106 çıktı. Bugün de verdim. Yarın kontrole gitcem. Allahtan artarak gidiyor beta.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımYok yorum yapmadı insanı hiç rahatlatmıyolar
d vit b12 sağlık ocağında baktırmıştım doktora gitmeden, diğer testleri benim de doktorum talep etti, 5+3'teki ilk kontrolümde. ilk gebeliğimde de drum istemişti o testleri, 8. haftada yaptırmıştım.Selamlar güzel anne adaylarıŞuan ailemin yanındayım sürekli bi kosturmacayla geçiyor günler o yüzden buradan uzak kaldım baya. Ara ara girip okumaya çalışıyorum yazmasam da. Salı günü ilk doktor kontrolüne gittim. Keseyi gördük yerleştiği yer güzel her şey yolunda dedi. Kalp atışı için önümüzdeki hafta tekrar çağırdı. Bu arada sağlık ocağında yaptırmam için baya bi test verdi. Ben şuan burada misafirim kendi evime döndüğümde düzenli bi kontrol sürecine başlamayı planlıyorum. Bu doktora sadece meraktan bebeğin ne durumda olduğunu görmek için gitmiştim. Sizden bu tarz testler istendi mi acaba? D vit B12 Rubella toxoplazma cmv gibi testler yaptırdınız mi? İlk gebeliğimde hamile kalmayı düşünüyorum diye gittiğim doktor bakmisti bunlara ama hamile kaldıktan sonra istemedi kimse. Rutinde istenen testler mi bunlar?
Bende kaç gündür geceleri uyuyamıyorum. Geç döllenme olduğu için yeni bir gebelik diye avutuyorum kendimi. Doktor da öyle söyledi. Ama yarın da gözükmezse var bir sıkıntı.İnşallah benimde artıyodur ama doktor öğle hiç bişi gözükmüyo deyince morali bozuluyo insanın
İnşallah Kübra bebeğinin kalp atışını duyarGünaydın kızlar yarın kalp atışı için gidicem hepinizden dua istiyorum şuan herşey normal kanamam şiddetli ağrım vs yok. İnşallah sağlıklı bi şekilde ben ve isteyen herkes kalp atısını duyarız ismim Kübra. Şimdiden allah razı olsun hepinizden
Ay canım sağolasın inşallah burdaki herkes duysun kucagına alsın sağ salim Aminİnşallah Kübra bebeğinin kalp atışını duyarAmin
Gece uyuyamama bendede var ne olacak ne biticek geç uyuyup erken kalkıyorum sürekli aklımda bebek. Yarın bakalım belli olacak. İnşallah sende keseyi bebeği kalp atısını duyarsınBende kaç gündür geceleri uyuyamıyorum. Geç döllenme olduğu için yeni bir gebelik diye avutuyorum kendimi. Doktor da öyle söyledi. Ama yarın da gözükmezse var bir sıkıntı.
İnşallah artıyordur bana da yaz merak ettim betanı
uyuyun kızlar, uyuyun göbüşler büyüdükçe çokkk uykusuz kalıcaz:))Gece uyuyamama bendede var ne olacak ne biticek geç uyuyup erken kalkıyorum sürekli aklımda bebek. Yarın bakalım belli olacak. İnşallah sende keseyi bebeği kalp atısını duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?