2021 Şubat Anneleri

Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla ilerler, betanız kaçtı acaba keseyi erken görmüşsünüz de ondan sordum bende haftaya görcem inşallah

Selam kizlar bizde keseyi 5+0 da gördük cok şükür, yalniz düşük tehlikesi varmis kanama alanı göründü, haftalık igne ve günlük ilac kullanacağım, nasipse haftaya kalp atışı için çağırdı duyariz inşallah

İdrara sıkışık gitmek gerekiyormuş galiba bugün karından bizde göremedik keseyi bhcg kaç sizin 2 ye katladı mu
Evet pazartesi 864 bugün 2106 beta. Ben alttan da baktırdım. Emin olamadı. Dış gebelikten şüphesinden bahsetti ama prosedür gereği anlatıyorum 1000 de 1 ihtimal dedi. Normalde adete göre 6. Haftanın içindeyim ama geç döllenme olduğu için gebeliğin daha başındasın çok yeni dedi.

İdrar kesen boş olunca sıkışık olmadığın için görünmeyebilir kesen canım. Ben de dün sıkışık gitmemiştim asistan bana bayağı su içirdi kolay görmek açısından

Özeller bazen durumu abartıp ekstra ücret almak için bu tür şeylere giriyorlar. Sen yine de endişe etme inşallah duyarsın. Başka bir dra da gitsen olur beklemek zor gelir sana şimdi
Bulundugum yerde ne baska doktor nede hastane var. Pazartesi gunu ultrasona gun verdi bakalim ne olacak. Cok kotu moralim

Geç döllenme olabilir. Bu haftalar çok zor görüyorlar bayağı cihazı bastırıyorlar felan. Bekle canım muallak günlerdeyiz inşallah Sağlıkla görünür rahatlarsın bi an evvel.
Geç döllenmeymiş öyle dedi zaten. Bu cumartesi normalde 7 hafta olması gerekir. Ama daha 4 5 falan herhalde. Benim içimde kötü bi his yok gerçekten rahatım görücem inşallah. Doktor da daha çok yeni normal gözükmemesi korkma dedi.

Şükür benle aynı birini buldum bnmde sat 9 Mayıs bnde aynı canim ogrendigimden beri lekelenme var
gerçekten moralim bozuluyor diğer bebekte hiç böyle şeyler olmadı. ilaca rağmen hafif hafif kanama devam ediyor kasıklarımda da regli ağrısı var. oh hamileyim diye bir rahatlık yaşayamadım hala. Demek yalnız değilim inşallah sağ sağlim iyi haberleri gelir bebişlerimizin.

Sen yine şükret haline canim benim ilk çocuktan sonra 2 düşük oldu hergun iğne kullaniyorum.haftada bir de başka bir igne,sağlıkla dünyaya gelsinler de acılar gecer

Kızlar pazartesi kan vermiştim bugun aldım sonuçlarımı. Beta 43780 çıkmış. Bugun 6+1 günlük. Siz bugunlerde test yaptınız mı. Bana yüksek geldi değer çünkü

Çok güzel değerlerin hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…