Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla ilerler, betanız kaçtı acaba keseyi erken görmüşsünüz de ondan sordum bende haftaya görcem inşallahmerhaba arkadaşlar, araniza yeni katıldım sat 9 mayıs şuan 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük şükür ancak hamileliğimi öğrendiğim günden beri lekenmem var ve az miktarda devam ediyor. pazartesi dr uma durumu anlattım ve günde iki kez progestan verdi iki hafta devam edecekmişim, düşük riski olabilir dedi bu tedirginlik beni çok rahatsız ediyor. ilk gebeliğimde ne kasık ağrısı ne kanama başıma gelmemişti. Sevinemedim bile gebeliğime inşallah ilaç keser lekelenmeyi sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Doktordan geldim kızlar. Ne karından ne alttan göremedik keseyi. Daha doğrusu küçük bi siyahlık gördü emin olamadı cuma tekrar çağırdı yarın yine kan ver dedi.
İdrara sıkışık gitmek gerekiyormuş galiba bugün karından bizde göremedik keseyi bhcg kaç sizin 2 ye katladı mu
Bana da bundan başladı doktor inofolic içiyordum 3 gündür vinalac alıyorumKızlar doktorum bunu verdi normalde bayadır folik asit alıyordum ama bunda hepsi var sadece bunu kullan dedi. Kullanan var mi başka ?
Eki Görüntüle 2650106
Evet pazartesi 864 bugün 2106 beta. Ben alttan da baktırdım. Emin olamadı. Dış gebelikten şüphesinden bahsetti ama prosedür gereği anlatıyorum 1000 de 1 ihtimal dedi. Normalde adete göre 6. Haftanın içindeyim ama geç döllenme olduğu için gebeliğin daha başındasın çok yeni dedi.İdrara sıkışık gitmek gerekiyormuş galiba bugün karından bizde göremedik keseyi bhcg kaç sizin 2 ye katladı mu
Özeller bazen durumu abartıp ekstra ücret almak için bu tür şeylere giriyorlar. Sen yine de endişe etme inşallah duyarsın. Başka bir dra da gitsen olur beklemek zor gelir sana şimdiYok canim devlet hastanesi
İdrar kesen boş olunca sıkışık olmadığın için görünmeyebilir kesen canım. Ben de dün sıkışık gitmemiştim asistan bana bayağı su içirdi kolay görmek açısındanSelamlar, bugun sonunda doktora gittim 5+2 günlük hamileyim sabah karnımdan ultrasonla baktı keseyi göremedi ama idrar torban boş falan dedi be alakaysa. Neyse şimdi bhcg sonucum geldi 4558, bu değerde vajinal usg de görebiliyoruz anca yazmış doktor valla hiçbişi anlamadım. Tecrübeli hanımlar sizce durumum nasıl kese görünmemesi normal mi. Doktorum biraz avel beni aydınlatın lütfen
Araştırdın mi hiç sence iyi mi yani kullananlar ne diyor acaba, folik asiti bıraktırdığı için içime sinmedi pek ama mecbur bunu kullanıyorumBana da bundan başladı doktor inofolic içiyordum 3 gündür vinalac alıyorum
Geç döllenme olabilir. Bu haftalar çok zor görüyorlar bayağı cihazı bastırıyorlar felan. Bekle canım muallak günlerdeyiz inşallah Sağlıkla görünür rahatlarsın bi an evvel.
Bulundugum yerde ne baska doktor nede hastane var. Pazartesi gunu ultrasona gun verdi bakalim ne olacak. Cok kotu moralimÖzeller bazen durumu abartıp ekstra ücret almak için bu tür şeylere giriyorlar. Sen yine de endişe etme inşallah duyarsın. Başka bir dra da gitsen olur beklemek zor gelir sana şimdi
Geç döllenmeymiş öyle dedi zaten. Bu cumartesi normalde 7 hafta olması gerekir. Ama daha 4 5 falan herhalde. Benim içimde kötü bi his yok gerçekten rahatım görücem inşallah. Doktor da daha çok yeni normal gözükmemesi korkma dedi.Geç döllenme olabilir. Bu haftalar çok zor görüyorlar bayağı cihazı bastırıyorlar felan. Bekle canım muallak günlerdeyiz inşallah Sağlıkla görünür rahatlarsın bi an evvel.
gerçekten moralim bozuluyor diğer bebekte hiç böyle şeyler olmadı. ilaca rağmen hafif hafif kanama devam ediyor kasıklarımda da regli ağrısı var. oh hamileyim diye bir rahatlık yaşayamadım hala. Demek yalnız değilim inşallah sağ sağlim iyi haberleri gelir bebişlerimizin.Şükür benle aynı birini buldumbnmde sat 9 Mayıs bnde aynı canim ogrendigimden beri lekelenme var
Folik asit de içeriyor vitaminlerle beraber sorun olacağını düşünmüyorumAraştırdın mi hiç sence iyi mi yani kullananlar ne diyor acaba, folik asiti bıraktırdığı için içime sinmedi pek ama mecbur bunu kullanıyorum
Başka bi doktora gozuk o zaman canim ben de öyle yapmıştımBilmiyorum ki bunlar adam gibi takip de etmiyor. Sonclara baktigimda betahcg de yoktu. Onla ilgili hic bisey demediler
Sen yine şükret haline canim benim ilk çocuktan sonra 2 düşük oldu hergun iğne kullaniyorum.haftada bir de başka bir igne,sağlıkla dünyaya gelsinler de acılar gecergerçekten moralim bozuluyor diğer bebekte hiç böyle şeyler olmadı. ilaca rağmen hafif hafif kanama devam ediyor kasıklarımda da regli ağrısı var. oh hamileyim diye bir rahatlık yaşayamadım hala. Demek yalnız değilim inşallah sağ sağlim iyi haberleri gelir bebişlerimizin.
Baya yüksekmiş benim 5+2 günlük 4583 çıktıKızlar pazartesi kan vermiştim bugun aldım sonuçlarımı. Beta 43780 çıkmış. Bugun 6+1 günlük. Siz bugunlerde test yaptınız mı. Bana yüksek geldi değer çünkü
Çok güzel değerlerin hayırlı olsun canımEvet pazartesi 864 bugün 2106 beta. Ben alttan da baktırdım. Emin olamadı. Dış gebelikten şüphesinden bahsetti ama prosedür gereği anlatıyorum 1000 de 1 ihtimal dedi. Normalde adete göre 6. Haftanın içindeyim ama geç döllenme olduğu için gebeliğin daha başındasın çok yeni dedi.
Aslında yaklaşık 6gün var aramızda. 2katı seklinde artarsa sizinde değeriniz de 40bin civarı olurBaya yüksekmiş benim 5+2 günlük 4583 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?