2021 Şubat Anneleri

Bizim evde ortalama o sıcaklıkta. Sifir kollu zibin. Bi alt Bi ust giydiriyorum ince. Bi de penye yelek giydiriyorum

Mrb ayni durum bizde de var ayrica cok kalin giydirmeyin bebisi sizin kiyafeyinzden 1 kat kalin giyridin eviniz kaloriferliyse bol bol havalandirin iceridrki hava kurudugu icin burnu tikaniyordur bebisin

Çok teşekkür ederim Canbebeyi de sizin sayenizde keşfetmiştim zaten. Kafamda şekillendi ona göre alışverişimi yapayım.

Bana kalın geldi, ben çıtçıtlı atlet üstüne de tulumu giydiriyorum. Bazenn üstüne yelek, 26 derece civarında tutuyoruz 24, 25 e de düşüyo bazen de 27

Kızlar annemin mutfağı çok büyük oturma takımı falan var gündüz hep burda oturuyorlar. Kızımda gündüz hep mutfakta yemek kokusundan sıkıntı olur mu

Ben cok terliyorum , tshirt yazlik pijama ve pikeyle yatiyorum onda bile cok terliyorum, uzerini inceltmeyi deniycem cok tesekkur ederim
Eviniz sıcak olduğu için de terliyorsundur. Ben de öyleydim 24 derecede terliyordum düşürdüm 21e rahatladım ben de.
hem sen terleyince bebeğinin yüzü senin vücuduna değiyor o da sıkıntı sivilce yapar isilik yapar. Üç dört tane doktora sordum hepsi 24dereceden fazlaysa eviniz kısa kolluya geçin dedi. Benim ev şu an 22derece zıbın üstü tulum var uyurken de üstüne penye battaniye örtüyorum ona rağmen hala isilik oluyor.

Kolik değildi bebeğim ama bazen gaz sancısı vuruyordu kıyamıyordum da 3-4 haftası arasındayken keşfetmiştim bu yöntemi ve başladığımızda gerçekten gaz olayı neredeyse bitti bebekte. Çünkü bazen ne kaka ne çiş yapıyor ama gazlar çıkıyordu
Bende de var o terleme 7 hafta olmamıza var birkaç gün bizim de

Canım bence fazla giydiriyorsun..ben hep tek kat giydoriyorum..içine bir sıfır kollu zıbın birde ayakli takım içine de bir çorap.. ev biraz serinse yelek takıyorum olmadı kadife tulum yine içine sadece bir zıbın..

Kız biz terliyoruz bizimkinin bir kat fazlası az olur ama bende evin sıcaklığını takip ediyorum 23-24 derece
Bir kısa kollu veya kolsuz çıtçıtlı body üzerinede tulum arada ayağına çorap bana kalsa kolsuzla evde dolaşsın hahah

başlarda ben de çok kalın giydirmişim bebeğimi

o hırıltı bizde de var ve arkadaşların dediği gibi giyiniyor. bugün huysuz baya sabahtan beri. Ateşi de 37.1-37.2 civarında tetikteyiz. uyurken sanki balgamı varmış gibi geliyor bize sesi

Aynen genzinde balgam var gibi tam bi acilmiyo, ustunu incelttim hemen, ins daha iyi olur tesekkurler hepinize

Ya seninkinde de var mı uyumama inanın gündüz uyurdu o bile gitti deli çıkacağım bir tane de kızım var o olmasa ama yok yok

Merhaba, mor calpol en zararsız olanı 1 günlük bebeğe bile içirilebilirmiş. Ama aşı öncesi önerilmiyor ateş 37 üzeri olunca 1 çay kaşığı verirsiniz sağlıkla büyütün

Hamileyken oluşan ödemi atıyorsunuz maalesef çözümü yok gibi ama hızlıca atmak istiyorsanız bol su

2. Olduğunda sen de kendine inanamayacaksın cnm. Bence hepimiz iyi işler çıkarıyoruz. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin inş
Benimde 3. Çok şükür eski huysuzlugu kalmadı benim paşanın. 2.5 aylığız.yemegimide yapabiliyorum, ortalığı da toparlıyorum, diğer kuzulara da yetişmeye çalışıyorum çok şükür artık. S Storycan inşallah senin kuzu da biran önce rahatlar da anneside kendine vakit ayırır.

Merhaba bugün bendede gebelik şekeri çıktı hemde yüksek şekilde ,süreci nasıl atlattınız ,uyabildiniz mi diyete ,sanırım bebeğinizde kucağınıza almışsınız gözünüzaydın olsun inş. Doğumda şekerinizin olması size bir sıkıntı yarattı mı bunları çok merak ediyorum, şimdiden teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…