2021 Şubat Anneleri

Hayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pantollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.

Taaam olarak böyle benimki de. Ben bu kadar güzel tarif edemezdim. Üstüne asla yatamıyorum. Yan yatınca bile rahat değilim. Yarın doktora soracağım bakalım

Hmm cok farkli seyler varmis daha yeni duyuyorum kacinci aydan sonra baslanmali bunlara ben bugun normalde 8 haftama girdim 1 hafta onden gittigim icin
Karnının şişmeye başladığını farkettiğinde başlayabilirsin canım. Ama kremleri önermem. Gebelikte roll on, parfüm, kozmetik kullanmayı tamamen bırakıyorum. Kol altıma karbonat sürüyorum. Bu gebelikte de Hindistan cevizi yağını deneyim diyorum. Sen de bir araştır Hindistan cevizi yağını istersen

Hayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pant ollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.
uff daha baslardayiz halbuki bugun bendede var.neyse 9 ay boyle gececek sanki hergun yeni bisey .gelisleri gumbur gumbur bu bebeklerin 😊😊

Taaam olarak böyle benimki de. Ben bu kadar güzel tarif edemezdim. Üstüne asla yatamıyorum. Yan yatınca bile rahat değilim. Yarın doktora soracağım bakalım
Yarın kese için mi kalp için mi gideceksin cnm aramızda bir gün var

Ben iştahım olmasa da yemek yiyebilen biriyim ya,, canım çekmese de yerim yani 😆 kim bilir kaç kilo alacağım Allah yardımcım olsun
Doktor bana 11 kilodan başka alamazsın 60 kg ile doğuma girceksin dedi :işsiz: Dedim bu imkasız ben en aşağı 15 kg alırım. Geçen gün tok yattım aklımdan yiyecekler geçiyordu şu da olsa yesem diye:oha:

Ayy ayniyiz bende iciyorum ama bebege bise olur diye korkuyorum ama ole asitli seyler gozume cok kotu batiyo dayanamayip iciyorum hatta dun esime kizdim niye aldin soda diye dayanamiyom iciyom bende 🤗
Günde bir maden suyu için hanımlar.ilerde kramplar yoklayacak bizi. Asitliden uzak durun. :sinirli:

Karnının şişmeye başladığını farkettiğinde başlayabilirsin canım. Ama kremleri önermem. Gebelikte roll on, parfüm, kozmetik kullanmayı tamamen bırakıyorum. Kol altıma karbonat sürüyorum. Bu gebelikte de Hindistan cevizi yağını deneyim diyorum. Sen de bir araştır Hindistan cevizi yağını istersen
Kozmetikle hic isim olmadi parfum arada bir kullanirdim onuda midem kaldirmiyo daha onuda birakdim arastircam hindiscan cebizi yagini 🤗

sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Üzüntülerinin ardından güzel günler yakındır inşallah💜 dua edelim müjdelesin sana Rabbim

9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetiz
Canım kese çok minik su miktarı öyle belli derecede akacak kadar mıdır acaba pek sanmıyorum. Normal akıntının kıvamı değişmiştir belki. Korkma inşallah bişey yoktur

🙄🙄su fransiz doktorlarindan bise anlamiyorum ben bise bilmiyolar badem yagi dediler bende diyorum bu yengem tuyluydu dahada fazla tuylendi demek yagdan dolayi oldu
:KK53:Güldürdün beni ya. Ben de tüylüyüm kahrolası tüyler tam bebeleri doğurdum emzirdim lazere gideyim derken yine hamile kaldım :)

Canım sor bana da haber ver lütfen. Çok bi gariplik olmasa ben doktora gitmem ama gideceğim bu yüzden sanırım.

:KK53:Güldürdün beni ya. Ben de tüylüyüm kahrolası tüyler tam bebeleri doğurdum emzirdim lazere gideyim derken yine hamile kaldım :)
Lazerede gidemedim burda anasinin gozune sanki neyapiyolar turkiyede hepsini bitircegin parayi burda tek seans icin istiyolar :kızgın:

Back
X