2021 Şubat Anneleri

🙄🙄benim icidigim kol fantanin sayisi kalmadi dahada icmem tek sodaya odaklanim
Önceden bizde çok içerdik eşimle. Ne zaman oğlum da içmeye başladı eşimle dedik artık bize de içmek yok. Tabi arada eşimle film falan izlerken içiyoruz:)

Önceden bizde çok içerdik eşimle. Ne zaman oğlum da içmeye başladı eşimle dedik artık bize de içmek yok. Tabi arada eşimle film falan izlerken içiyoruz:)
😊guzel bise aslinda bizde bebisimiz oldukdan sonra icmeyiz esim icmez ben icerim sadece

sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?

Doktorun makinesi bozuk olduğu için sabah görememiş alttan muayene ile gördü 4800 gibi bi değer dedi kalbide atıyomuş ama yine makineai arızalı oldupu için dışardan duyamadık canım
Sevindim canım inşallah görürüm bende yarın keseyi

Sevindim canım inşallah görürüm bende yarın keseyi
Bende yarın gidicem kızlar dua edin ben keseyi gördüm ama bugün aniden su gelmesi oldu az degildi ama doktor yarın gel bakalım muhtemelen sorum yoktur dedi ama korktum :(

Ayniyiz ozamn bende sekerli hic bisey yiyemiyorum canim istiyo ama agzima aldigim an midem bumaniyo yiyemiyorum dediginiz seylerden sadece erik yiyemedim oda bulundugumuz yerde yok ama salcali yemek yiyorum ben kokusu maf ediyo ama yinede yiyorum cikarmayida kenfimi tutmasam hergun cikarcam insallah bir ay sonra gecer bugun normalde 8 haftalik olduk son 1 ayimiz kaldi biz 1 haftada onde gittigimizden dolayi sansliyiz biraz 🤗
Bende 7.haftamdayim 5.haftadan beri cok kotu midem bulaniyordu.yazdiklarimi yapiyorum biraz hafifledi gibi ama bu hamilelik sureci bir gun iyi 2 gun kökötolabiliyor.dort gozle 10.haftayi bekliyorum o zaman azaliyor.

Bende 7.haftamdayim 5.haftadan beri cok kotu midem bulaniyordu.yazdiklarimi yapiyorum biraz hafifledi gibi ama bu hamilelik sureci bir gun iyi 2 gun kökötolabiliyor.dort gozle 10.haftayi bekliyorum o zaman azaliyor.
Insallah azalir benim son 2 haftam kaldi ozamn 🤲

sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?

Allah sabır versin,, şükür bir kızın varmış bak yine de. Bir şey olmuyorsa vardır bir hayrı diyeceğiz napalım. Belki de güzel olan budur sıkmayın canınızı.

Allah sabır versin bende babamı 9 ay önce kaybettim zor bir süreç Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kızınızı size bağışlasın

Bende yarın gidicem kızlar dua edin ben keseyi gördüm ama bugün aniden su gelmesi oldu az degildi ama doktor yarın gel bakalım muhtemelen sorum yoktur dedi ama korktum :KK43:
Nasıl su? Su gelse ben anlamam herhalde şeffaf akıntı sanarım. Kalp atışını duydun mu?

Nasıl su? Su gelse ben anlamam herhalde şeffaf akıntı sanarım. Kalp atışını duydun mu?
9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetiz

9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetiz
İçini ferah tut inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏼

İçini ferah tut inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏼
Inşallah kuzum ❤ seni de takip ediyorum maşallah değerlerin çok güzel yükseldi aynı topkteyiz hatırlarsın belki 😊

İnşallah bir şey yoktur Allah yardımcın olsun bebegini korusun.

Back
X