2021 Şubat Anneleri

Yok canım sadece kese vardı hiç bişey oluşmamış. Salı tekrar gidicem inşallah kendiliğinden düşerde kürtaja gerek kalmaz diye dua ediyorum. Senin haberlerini bekliyorum inşallah güm güm duyarsın sesini bebişin❤ Dualarımız seninle ve hepinizle
Ah kuzum ya çok üzüldüm sana Allahım tüm hepsini unuttursun inşallah. Sen geçen haftalarda kese görmeye gittiğinde de yolk oluşmamıştı o zaman ? Peki belirtilerin devam ediyomuydu bişey hissetmiş miydin

Ah kuzum ya çok üzüldüm sana Allahım tüm hepsini unuttursun inşallah. Sen geçen haftalarda kese görmeye gittiğinde de yolk oluşmamıştı o zaman ? Peki belirtilerin devam ediyomuydu bişey hissetmiş miydin
Valla ben anladım zaten olmadıgını yazdıklarımdan anlamışssınızdır. Ben ayın 5 inde gittim kese vardı sadece 4 gün sonra belirtilerimin azaldıgını hissettim bidaha gittim başka yere prdada sadece kese gördüm kesenin boyu cok değişmemişti. Göğüslerim öncekine göre cok az şişti hiç kasık ağrımda yoktu yani bişeylerin ters gittiği belliydi ki hislerimde haklı cıktım. Ama herkesin böyle olacak diye bişey yok ben vucudumu tanıdıgım için korkuyodum ki zaten haklı cıktım. Akşam senin güzel haberlerini bekliyorum senin yolk oluşmuş bu güzel bişey inşallah bebeğinde oluşmuştur herşey cok güzel gider

Kızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺️
İnsallah olusur canım hayırlısıni versin Allah, olusmazsa da umarim kürtaja gerek kalmaz benim de ilkinde oyle olmustu 8. Hafta bittiginde kahverengi lekeler gelmeye basladi 12. Hafta birtigi gün kirmizi geldi ve o geceden baslayarak oglene kadar kendiliğinden düştü. Kırmızı gorunce gece acile gitmistik kese bozulmuş bebek yok dediler sok olduk yarin kurtaj icin gelin dediler ama kendiliginden parcalar gelmeye baslayinca gitmedim. Allah yardim etti bugün ilk defa doktora kontrole gidicem saat 16:00 da randevum yine ayni seyleri yasarmiyim diye düşünüyorum bende 🤔

İnsallah olusur canım hayırlısıni versin Allah, olusmazsa da umarim kürtaja gerek kalmaz benim de ilkinde oyle olmustu 8. Hafta bittiginde kahverengi lekeler gelmeye basladi 12. Hafta birtigi gün kirmizi geldi ve o geceden baslayarak oglene kadar kendiliğinden düştü. Kırmızı gorunce gece acile gitmistik kese bozulmuş bebek yok dediler sok olduk yarin kurtaj icin gelin dediler ama kendiliginden parcalar gelmeye baslayinca gitmedim. Allah yardim etti bugün ilk defa doktora kontrole gidicem saat 16:00 da randevum yine ayni seyleri yasarmiyim diye düşünüyorum bende 🤔
İnşallah yaşamazsın canım benimde düşer inşallah.Senin yüzün gülsün inşallah sağlıkla al kucagına bebişini

Ben cumartesi doktora gittim, kese var dedi bebek içine var mı yok mu hiçbir şey demedi. Cahilliğim nedeniyle ben de hiçbir şey sormadım :KK48: Yine de kendisi bi yorum yapsaydı keşke. Yarın yine gidicem başka doktora. Sizler sayesinde tecrübeleniyorum gerçekten Allah bu başlığa yazanlardan razı olsun
Kan değerin kaçtı canım kese kaçta görünüyodu bende çarşamba gitcem de inşallah görürüz🤗

Back
X