Amin insallah rabbim hasret ceken herkeze nasip eylesin burda cok suredir bekleyen anne adaylarimiz var onlarada nasip olur insallahHer insanda bir olacak diye bir kaide yok hatta aynı kişi de her hamilelik bile farklı olabiliyor inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına çok güzel bir duygu annelik Allah isteyen herkese nasip etsin
EvetSenin ilk hamileliğin mi canım
1 günde mi?Degerim 482.89dan 850 lere cıkmış bu normalmi
21 haziranda verdigim ilk deger 482.89 23 haziranda yani bugün verdigim deger 829.2 normalmi kafam karıstı korkuyorum1 günde mi?
Hmmm 25 haziranda tekrar ver canım sonra doktora git21 haziranda verdigim ilk deger 482.89 23 haziranda yani bugün verdigim deger 829.2 normalmi kafam karıstı korkuyorum
Dr bana kesinlikle yasak dedi bndede leke vardi
Hmmm 25 haziranda tekrar ver canım sonra doktora git
Sıkıntımı var sence içim huzursuzHmmm 25 haziranda tekrar ver canım sonra doktora git
Kaç günlük artış bu canm 2 günse normal %60 artması lazım en azDegerim 482.89dan 850 lere cıkmış bu normalmi
Günaydın kızlar, beta hcg kaçken kese için dr a gitmek gerek?
[/QUOT1500-2000 civarı alttan 3500-4 bin civarı üstten gözükür dedi doktorum canım
Hayır canım beklenen düzeyde 2kat artmış. Bence sorun yok21 haziranda verdigim ilk deger 482.89 23 haziranda yani bugün verdigim deger 829.2 normalmi kafam karıstı korkuyorum
Bence sen doktor değiştir canım. sana demişti değil mi değerin düşük dış gebelik olabilir diyeBirde doktor normal degeri haftaya kontrole gelsin tekrarlayalım demiş testi kafam çok karışık bana pek normal gibi gelmiyo deger
Günaydın kuzum sıcak su torbasını dene ben bi tek o şekilde gaza çözüm buldum ne yesem şişiyorum yakızlar günaydın , mutlu sabahlar bana pek mutlu başlamadı.
gazdan bulantıdan uyuyamadım. gerçekten çok kötü gazım var patlamak istiyorum. balon gibi şiş haldeyim napıcam yok mu çaresi dün akşam rezene de içtim üstelik. geğirme gaz bulantı 3 4 gündür bitik haldeyim yeni geçtm bu evreye ama napıcam bilmiyorum
Günaydın kuzum sıcak su torbasını dene ben bi tek o şekilde gaza çözüm buldum ne yesem şişiyorum ya
AmiinnAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Aaaa ne güzelBen 6+1de duydum cnm 108 falandı hatta doktorum dün gelseydiniz duyamazdık bugün başlamış dedi☺
Ben de öyleyim 2 kilo aldım ve göbeğim 6 aylık hamile gibi. Kabız şişkinlik gaz. Geçermiş ama 8. Haftadan sonra sabretcezkızlar günaydın , mutlu sabahlar bana pek mutlu başlamadı.
gazdan bulantıdan uyuyamadım. gerçekten çok kötü gazım var patlamak istiyorum. balon gibi şiş haldeyim napıcam yok mu çaresi dün akşam rezene de içtim üstelik. geğirme gaz bulantı 3 4 gündür bitik haldeyim yeni geçtm bu evreye ama napıcam bilmiyorum
Merhaba :) bende 6+3te gittim kalp atışını cihazından dolayı doktor bana dinletemedi ama güzel oldupunu söyledi bana sadece ekrandan atışını gösterdi.bende duymak istiyorum ama sık ultrosana girmek zararlı mı sizce ? Şimdide kadar 2 kere ultrasona girdimAaaa ne güzel ☺ Boyu kaçtı peki o sıra? Ben de dün gittim 6+4 123 atıyodu normal mi acaba diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?