6 değil ama 7+1 di benim bugün kaç attı bilmiyorum ama doktor gayet iyi dedi boyu 1.36 cm canimKızlar 6. Haftada olup kalp atışını duyan var mu? Varsa kaç attı ve bebeğin boyu kaç mm ?
Hadi hoş geldiniz aramıza Şubat'ı kapatıyoruz yavaş yavaş o zaman
Maşallah canım6 değil ama 7+1 di benim bugün kaç attı bilmiyorum ama doktor gayet iyi dedi boyu 1.36 cm canim
Dr bana kesinlikle yasak dedi bndede leke vardiKızlar bi sorum var
İlişkiye şu dönem nasıl yaklaşıyorsunuz
Benim başta kanama ve leke olduğu için tedirginim iki gün sürdü sonra bitti
Eşime de açıklıyorum ama çok zorlamasa da biraz tripli bu konuda
Benimde öyle çıktı Dr un bişey demediTeşekkür ederim benim ilk hamileliğimde troid değerim 0.0035 gibi bir değerdi şuan 3. 65 çıkması baya şaşırttı
Benim doktorum ilk gittiğimizde eşimi çağırdı leseyi göstermek için benmkü gelmedi. Ben belki göremezse vajinal ultrasyonla fln bakabilir demiştim. O da gelmedim çnkü alttan bakıyor sandım dedi. Tabi ben dr dan çıktık neden gelmedin de, merak etmiyor musunda,en mutlu günümü zehir ettin de diyip daha dr un kapısında ağlaamaya başladımİnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor
Benim doktor da almadı eşimi. Devlete gidiyorumİnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor
Perşembe günü için dahiliye doktoruna randevu aldım yüksek troid bebek için zararlı demişti ilk hamileliğimde doktorumBenimde öyle çıktı Dr un bişey demedi
Benim mide tam gaz devam ediyor bulantı kusmaBenimke ayni olan kizlar mideniz nasil benim 3 gundur hic bise kalmadi sadece aclikdan arada bir midem bayılıyo okadar sizin midelerinizde gecdimi
Yaa bu tarz bişey benimde aklımdaydıBenim eşimi de almadı. Hatta hastaneye bile girmesin dedi. Bu durumu lehime çevirdim ben:) dedim 3.gebelik doğumlar çok yakın sezeryan senin normal bi hamileliğe göre daha dikkat etmen gerekli diyor dedim:)))
Ben 6+1de duydum cnm 108 falandı hatta doktorum dün gelseydiniz duyamazdık bugün başlamış dediKızlar 6. Haftada olup kalp atışını duyan var mu? Varsa kaç attı ve bebeğin boyu kaç mm ?
Ben 8 haftama hirdim kesildi insallah seninkide kesilir kotu bi yandan kesilmediyse eyer benim bitti gibi kulantilarimBenim mide tam gaz devam ediyor bulantı kusma
İlk hamileliğimde 9.haftada başladı 5 ay devam etti bunda 6. haftada başladık kısa sürer inşallahBen 8 haftama hirdim kesildi insallah seninkide kesilir kotu bi yandan kesilmediyse eyer benim bitti gibi kulantilarim
Benim daha ilk hamileligim insallah sonunuda gorurum hamileligimin bakalim belki benimki kesilmisdir sizinkide dilerim kesilir kisa sure icinde ben baya kotubyasadim ama 1 ay boyunca oldum dirildim sanki bulantidanİlk hamileliğimde 9.haftada başladı 5 ay devam etti bunda 6. haftada başladık kısa sürer inşallah
Senin ilk hamileliğin mi canım
Her insanda bir olacak diye bir kaide yok hatta aynı kişi de her hamilelik bile farklı olabiliyor inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına çok güzel bir duygu annelik Allah isteyen herkese nasip etsinBenim daha ilk hamileligim insallah sonunuda gorurum hamileligimin bakalim belki benimki kesilmisdir sizinkide dilerim kesilir kisa sure icinde ben baya kotubyasadim ama 1 ay boyunca oldum dirildim sanki bulantidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?