2021 Şubat Anneleri

Kızlar 6. Haftada olup kalp atışını duyan var mu? Varsa kaç attı ve bebeğin boyu kaç mm ?

Dr bana kesinlikle yasak dedi bndede leke vardi

Benim doktorum ilk gittiğimizde eşimi çağırdı leseyi göstermek için benmkü gelmedi. Ben belki göremezse vajinal ultrasyonla fln bakabilir demiştim. O da gelmedim çnkü alttan bakıyor sandım dedi. Tabi ben dr dan çıktık neden gelmedin de, merak etmiyor musunda,en mutlu günümü zehir ettin de diyip daha dr un kapısında ağlaamaya başladım
hamilelik psikolojisi ne çabuk yüklendin bana ya dedm kendime
Siz bir dahakine sorun eşimde gelsin istiyorum diyin yani. Herkes giriyor

Benim doktor da almadı eşimi. Devlete gidiyorum

Benim eşimi de almadı. Hatta hastaneye bile girmesin dedi. Bu durumu lehime çevirdim ben:) dedim 3.gebelik doğumlar çok yakın sezeryan senin normal bi hamileliğe göre daha dikkat etmen gerekli diyor dedim:)))

Benim eşimi de almadı. Hatta hastaneye bile girmesin dedi. Bu durumu lehime çevirdim ben:) dedim 3.gebelik doğumlar çok yakın sezeryan senin normal bi hamileliğe göre daha dikkat etmen gerekli diyor dedim:)))
Yaa bu tarz bişey benimde aklımdaydı bizimki aldı

İlk hamileliğimde 9.haftada başladı 5 ay devam etti bunda 6. haftada başladık kısa sürer inşallah
Benim daha ilk hamileligim insallah sonunuda gorurum hamileligimin bakalim belki benimki kesilmisdir sizinkide dilerim kesilir kisa sure icinde ben baya kotubyasadim ama 1 ay boyunca oldum dirildim sanki bulantidan

Benim daha ilk hamileligim insallah sonunuda gorurum hamileligimin bakalim belki benimki kesilmisdir sizinkide dilerim kesilir kisa sure icinde ben baya kotubyasadim ama 1 ay boyunca oldum dirildim sanki bulantidan
Her insanda bir olacak diye bir kaide yok hatta aynı kişi de her hamilelik bile farklı olabiliyor inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına çok güzel bir duygu annelik Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…