Ben de öyleyim 2 kilo aldım ve göbeğim 6 aylık hamile gibi. Kabız şişkinlik gaz. Geçermiş ama 8. Haftadan sonra sabretcez ☺
Yok maalesef üç kere gittik üçünde de almadılar hemen uyarıyor. Bi kaç Dr kapısında da aynı şekilde uyaran asistan gördüm. Genel hastane kuralı şu an için sanırım. İnşallah bu süreç azalır da biz de birlikte gireriz. Benim ilk değil ama insan gene de içerliyor.Benim doktorum ilk gittiğimizde eşimi çağırdı leseyi göstermek için benmkü gelmedi. Ben belki göremezse vajinal ultrasyonla fln bakabilir demiştim. O da gelmedim çnkü alttan bakıyor sandım dedi. Tabi ben dr dan çıktık neden gelmedin de, merak etmiyor musunda,en mutlu günümü zehir ettin de diyip daha dr un kapısında ağlaamaya başladım
hamilelik psikolojisi ne çabuk yüklendin bana ya dedm kendime
Siz bir dahakine sorun eşimde gelsin istiyorum diyin yani. Herkes giriyor
Neler yiyorsun canim? Mesela ben çiğ meyve sebze yedigimde cok sisiyordum simdi soyle yapıyorum sebzeleri salata seklinde tuketmeye basladim hepsini dograyip karıştırıyorum sonra zeytinyagini tuzunu ev yapimi sirkesini ekleyip en az 2-3 saat bekletiyorum hatta sabah fazla yapip yarisini aksam yiyorum ve gaz yapmıyor dene istersen sirke ve yag sebzeleri parcalamaya basladigi icin midenin ve bagirsaklarin isini kolaylastiriryor. Tabi meyveler icin bir çözümüm yok az yemege yada hic yememeye çalışıyorum. Umarim yardımcı olur bu bilgiler seni cok iyi anlıyorumişte 7. haftadayım 1 hafta sonra geçer mi geçse keşke ümidim yok ömür boyu böyle kalıcam sanırım
Neler yiyorsun canim? Mesela ben çiğ meyve sebze yedigimde cok sisiyordum simdi soyle yapıyorum sebzeleri salata seklinde tuketmeye basladim hepsini dograyip karıştırıyorum sonra zeytinyagini tuzunu ev yapimi sirkesini ekleyip en az 2-3 saat bekletiyorum hatta sabah fazla yapip yarisini aksam yiyorum ve gaz yapmıyor dene istersen sirke ve yag sebzeleri parcalamaya basladigi icin midenin ve bagirsaklarin isini kolaylastiriryor. Tabi meyveler icin bir çözümüm yok az yemege yada hic yememeye çalışıyorum. Umarim yardımcı olur bu bilgiler seni cok iyi anlıyorum
Bende dün biraz iş yapayım dedim biraz fazla abarttım sanırım bel ağrısı ve kahverengi akıntı geldi yinebir şey olmaz inşallah
Kapuz şişirir canım. Zaten hani zayıflamak isteyen de şişirsin diye yer onu. Onu kes bence. Ben ilk hamileliğin kışın hamile kalmıştım o yüzden bence bu kadar sıkıntı yaşamadım diyorum. Maskeyle işlerinde otururken nefes alamıyordum. Ürtikerim azmıştı. Şimdi evde baş dönmesi hariç iyiyim.o da minnoş kızım sağolsun ben at o jokerÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ya bulantım olmasın die patates püresi yiyodm evet meyve yiyorm karpuz çilek kiraz fln en iyisi yemiyim. bişiler yemesem midem bulanıyo yesem gaz oluyo Allah bize yardım etsin anne olmak ne kadar zor
Kapuz şişirir canım. Zaten hani zayıflamak isteyen de şişirsin diye yer onu. Onu kes bence. Ben ilk hamileliğin kışın hamile kalmıştım o yüzden bence bu kadar sıkıntı yaşamadım diyorum. Maskeyle işlerinde otururken nefes alamıyordum. Ürtikerim azmıştı. Şimdi evde baş dönmesi hariç iyiyim.o da minnoş kızım sağolsun ben at o jokerGaz maz gitti.
Kizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
2 günde böyle arttı evetKaç günlük artış bu canm 2 günse normal %60 artması lazım en az
Normal canım o zaman hiç sıkıntı etme2 günde böyle arttı evet
Cok tesekkür ederim allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah bu sayfa benim derdimi üzüntümü gideren bi sayfa oldu arkadasım gibi kafama ne takılsa soruyorum sizler hemen dönüş yapıyosunuz Allah razı olsunHayır canım beklenen düzeyde 2kat artmış. Bence sorun yok
Allah razı olsun hepinizden ya nasıl mutluyum anlatamamNormal canım o zaman hiç sıkıntı etme
Geçmiş olsun. Biz herşeyden endişeleniyoruz ama Allah onu en güvenli yere koymuştur. Doktorlar bişey demediyse iyidir inşallah korkmanıza gerek yokKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Hep mutlu olalımAllah razı olsun hepinizden ya nasıl mutluyum anlatamam❤❤
Geçmiş olsun Allahın izniyle iyidir canım doktorda bişey olmaz dediyse korkma stres yapmaKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Yok doktorlar diyo ultrasonun bir sakıncası yokmuş.Merhaba :) bende 6+3te gittim kalp atışını cihazından dolayı doktor bana dinletemedi ama güzel oldupunu söyledi bana sadece ekrandan atışını gösterdi.bende duymak istiyorum ama sık ultrosana girmek zararlı mı sizce ? Şimdide kadar 2 kere ultrasona girdim
Boyle küçük detaylara takılmayın lütfen :)Aaaa ne güzel ☺ Boyu kaçtı peki o sıra? Ben de dün gittim 6+4 123 atıyodu normal mi acaba diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?