Evet cnm var kullanıyorumburcusami sende de pıhtılaşma vardı değil mi? Kan sulandırıcı kullanıyormusun
Bence var ama yinede normal kaset test alıp sabah ilk idrarla yapmanızı öneririm.Kızlar biri hcg biri Ovülasyon testi .Ovülasyon testimi 22.30 gibi yaptım Hcg testim de hiç açılmamış 1.5 yıllık falan ikisinden de bu yüzden emin olamıyorum sizce var mi gebelik ?
Evet maalesef yeni başladık. Hamilelikte ortaya çıktı düşürmeye çalışıyoruz. Levotiron 50 mg kullanıyorumTroid için ilaç kullanıyormusunuz hipotroid mi
Umutsuz olmayın benimde 1 hafta geç döllenme. Kalp atışını 1 saniye ancak duyabilmiştik. Tam 1 hafta sonra duyuldu. Erken olduğu İçin zayıf.Cuma başka bir dr a daha gideceğim en azından farklı görüş almak iyidir diye düşünüyorum. sağlıkla gelsin en önemlisi o ama içim çok buruk bu bebiş süpriz yapmıştı bize inşallah tutunur..
ben hep bunu kullandım.Bide doktot folik asit olarak bunu verdi
Kullanan var mı bu markayı
Bende kullanıyorum . Senin ilk bebeğin mi?Evet cnm var kullanıyorum
Hamileliğimi öğrenir ogrenmez çağırdı doktorum zaten hemen başlattı hem ilac hem igne.
BennnYüzünde sivilce çıkan var mı kizlar
Bence git yada ara önceKızlar peçeteye pembe akıntı geldi. Doktora gitmem gerekiyor mu??
Oo resmen parti yapıyorlar ve hepsi de afedersiniz iltihaplıYüzünde sivilce çıkan var mı kizlar
Tamam teşekkürlerHiç bişiycik olmas:) ama 3.aydan sonra sola yatmak iyi diyor doktorlar. Sağdaki damarlara baskı olunca bebeği olumsuz etkiliyormuş.
Benimde öyle niyeyse ya kızımda yoktu hiçOo resmen parti yapıyorlar ve hepsi de afedersiniz iltihaplı
Progestan başlatır büyük ihtimalleKızlar peçeteye pembe akıntı geldi. Doktora gitmem gerekiyor mu??
Afedersiniz ama Bende iki gün önce akıntımda böyle incecik kan sızıntısı gördüm. Devamı gelmedi. Dr ile paylaşmadım o yüzden de. Çok ilgilenmiyor ztn doktorumKızlar peçeteye pembe akıntı geldi. Doktora gitmem gerekiyor mu??
Daha çok küçük bence ondandirKızlar günaydın. Dün akşam acile gittim. İshal bulantım da eklenince. Kalp atışı oluşmuş ama bradikardik dedi. Yani çok düşük. 6+1’im. 4-5 gündür bir şey yiyememiştim ondan mı oldu acaba öyle. Yoksa düşük riski olduğu için mi böyle oldum. Kanamam yok. Kalp atışı artar mı
Benim de oglumda yoktu bunda doluBenimde öyle niyeyse ya kızımda yoktu hiç
Kızlar günaydın. Dün akşam acile gittim. İshal bulantım da eklenince. Kalp atışı oluşmuş ama bradikardik dedi. Yani çok düşük. 6+1’im. 4-5 gündür bir şey yiyememiştim ondan mı oldu acaba öyle. Yoksa düşük riski olduğu için mi böyle oldum. Kanamam yok. Kalp atışı artar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?