2021 Şubat Anneleri

Kızlar biri hcg biri Ovülasyon testi .Ovülasyon testimi 22.30 gibi yaptım Hcg testim de hiç açılmamış 1.5 yıllık falan ikisinden de bu yüzden emin olamıyorum sizce var mi gebelik ?
Bence var ama yinede normal kaset test alıp sabah ilk idrarla yapmanızı öneririm.

Umutsuz olmayın benimde 1 hafta geç döllenme. Kalp atışını 1 saniye ancak duyabilmiştik. Tam 1 hafta sonra duyuldu. Erken olduğu İçin zayıf.

Decavit çok büyük olduğu için dr um bana diofol verdi kızlar. Kullanan var mı aranızda?
Bir de multivitaminin yanında ayrıca folik asit kullanıyor musunuz?

Kızlar peçeteye pembe akıntı geldi. Doktora gitmem gerekiyor mu??
Afedersiniz ama Bende iki gün önce akıntımda böyle incecik kan sızıntısı gördüm. Devamı gelmedi. Dr ile paylaşmadım o yüzden de. Çok ilgilenmiyor ztn doktorum
Umarım kötü bir şey yoktur

Kızlar günaydın. Dün akşam acile gittim. İshal bulantım da eklenince. Kalp atışı oluşmuş ama bradikardik dedi. Yani çok düşük. 6+1’im. 4-5 gündür bir şey yiyememiştim ondan mı oldu acaba öyle. Yoksa düşük riski olduğu için mi böyle oldum. Kanamam yok. Kalp atışı artar mı

Daha çok küçük bence ondandir

evet daha çok minikmiş o yüzden bazıları 8. hafta duuyo paniğe kapılmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…