Tek bitanesini icsekde bise olmaz demi inaninkiole korkuyorumki yine kalp atislarini duymicam diye ben yine onceden orendimve hemen hastanelerekosdum ama yineonlemi alinmiyor kendi cabamla anca bu kdar yapabiliyorum gundebyarim limon suyuiciyorum iyi geliyomus kanaBanada bi Dr öyle demişti bu Dr da bırakma sakın ikisini de dedi
Aynen devam et böyle bişey olmaz inşallah iğneyi de yazarlar insTek bitanesini icsekde bise olmaz demi inaninkiole korkuyorumki yine kalp atislarini duymicam diye ben yine onceden orendimve hemen hastanelerekosdum ama yineonlemi alinmiyor kendi cabamla anca bu kdar yapabiliyorum gundebyarim limon suyuiciyorum iyi geliyomus kana
Insallah bise olmaz canim benim bakalim bu hafta yine gitcem cuma gunu bakim bu doktor ne dicek 4+5haftaligim 6 doktorum buda buda bise yapmazsa baska bi yerden alcam randevu artikAynen devam et böyle bişey olmaz inşallah iğneyi de yazarlar ins
Aynen hakkımızda hayırlısıInsallah bise olmaz canim benim bakalim bu hafta yine gitcem cuma gunu bakim bu doktor ne dicek 4+5haftaligim 6 doktorum buda buda bise yapmazsa baska bi yerden alcam randevu artik
Aynen bacim sana corap yazdilarmi kan dolasimini iyi saglasin diye bana tel yazdiklaribo olduAynen hakkımızda hayırlısı
Yazdılar canim hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullaniyorumAynen bacim sana corap yazdilarmi kan dolasimini iyi saglasin diye bana tel yazdiklaribo oldu
ben varim resmen adet sancisi yasiyorumMerhaba. Ben henüz test yaptırmadım ama evdeki testte çift çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısıyla subat annesi olurum.
Daha adetimden 1 gün geçti ama adet sancıları gibi sancılarım oluyor. Her hamilelik farklıdır ama bu tür sancılar yaşayan var mı aranizda
Benim de 2.cocugum olacak inşallah. İlkini hiç hatırlamıyorum.
Hayır girmedim 7. Haftada girmeyi düşünüyorum öncesinde sıkıntı vs olmazsa inşallahUltrasona girdiniz mi
İlk bebiş mı sizinBende 4-5 gün netleşmesi için her sabah test yaptım baktım belirtiler beni zorluyor midem bulandıkça konuşamıyorum dedim anlıkla artık hemen sokağa çıkma yasağında gittim acilden kan verdimsürpriz yaptım bi kutu aldım içine kan sonucumu patik güzel bi yazı ve idrar testimi koydum kameraya da çektim tabi şok ☺ Hala söylemeyenler mutlaka yapmalı bence güzel bi anı oldu
Duyulabilir ben kızımda 4 de gittim kese bile gözükmüyordu 5 te gel dediler gittim kese var ama bebek yok dediler 6 da gittim bebek var daha kalk atışı yok dediler 7 de gittiğimde şükür duyduk ama imkanınız varsa 7 yi bekleyin garanti olsunDaha öncesinden tecrübeli olan arkadaşlar belki bilir 6+4 te kalp atışı duyuluyor mu?
Hayırlı olsun inşallahmerhaba herkese.bende idrar testiyle dün öğrendim gebeliğimi.sat:9 mayıs
Teşekkür ederimDuyulabilir ben kızımda 4 de gittim kese bile gözükmüyordu 5 te gel dediler gittim kese var ama bebek yok dediler 6 da gittim bebek var daha kalk atışı yok dediler 7 de gittiğimde şükür duyduk ama imkanınız varsa 7 yi bekleyin garanti olsun ☺
Evet ilk olucak nasipseİlk bebiş mı sizinbende yapacaktim ama sabahın köründe görünce testte dayanamayıp kaldırdım hemen ☺
Sormayın, daha sonra yok kafası büyük yok Bi bacağı kısa denildi ölçümlerde. Sapasağlam doğdu miniğim. Şimdiden tavsiyem testlere ölçümlere hiç takılmayın. Rakamların canınızı sıkmasına izin vermeyin. İkinci bebeğimde yine kafası büyük dendi takmadım genetik yapılar diye düşündüm çok rahat gebelik geçirdim. Yine sıkıntısız dünyaya geldi bebeğim. Burda zamanla yazacağız ultrason ölçümlerini. Kendi bebeğinizle diğer arkadaşların ölçümlerini hiç kıyaslamayın. Zayıf mi, kısa mı takıntıları sizi sadece üzecek. Rabbimin bildiğinin ve istediğinin ötesine hiç bir şey geçemiyorDoktorlar niye böyle hamileleri demoralize ediyor anlamıyorum... 9 ayı nasıl geçirecek bu kadın diye hic düşünmüyorlar
Duyulabilir ben kızımda 4 de gittim kese bile gözükmüyordu 5 te gel dediler gittim kese var ama bebek yok dediler 6 da gittim bebek var daha kalk atışı yok dediler 7 de gittiğimde şükür duyduk ama imkanınız varsa 7 yi bekleyin garanti olsun ☺
sizin gibi bir durum yaşadım ben de kızımda. ikili test yaptırdım ben de ilk cocuk olunca tecrübesizce yönlendircek kimse yok; yok yüksek risk vs... amniyosentez yaptırın, yok kan verin yurtdışına yollayın, down sendromlu olabilir. yok kimyasal değerlerin yüksek vs... genetik uzmanlarına git, perinataloglara git, hiçbiri olumlu bir cümle kurmadı... kabul etmedim, 4 ayım ehvam içinde geçti ayrıntılı ultrasonu ceken doktor cok rahatlattı bu konuda, Allah bilir ama normal bir bebek gözüküyor dedi. fakat o da beyindeki 4 odacıktan 2sinin buyuk oldugunu kuculmezseler hidrosefali gibi oluşabilecek bir kaç rahatsızlıktan bahsetti. korku içinde geçen bir 10 gün daha... evet küçüldü deseler de rahatlamıyorsun. kızım dogdu korkarak bakıyordum sevinçle bakacağıma.. doktorların söylediklerini pek takmamak lazım.... bunda süreci bahane ederek olabildiğince uzak durucam hastanelerden... zaten memurum, hergün insanlarla yeteri kadar iç içe risk altındayım, onun stresi yetiyorSormayın, daha sonra yok kafası büyük yok Bi bacağı kısa denildi ölçümlerde. Sapasağlam doğdu miniğim. Şimdiden tavsiyem testlere ölçümlere hiç takılmayın. Rakamların canınızı sıkmasına izin vermeyin. İkinci bebeğimde yine kafası büyük dendi takmadım genetik yapılar diye düşündüm çok rahat gebelik geçirdim. Yine sıkıntısız dünyaya geldi bebeğim. Burda zamanla yazacağız ultrason ölçümlerini. Kendi bebeğinizle diğer arkadaşların ölçümlerini hiç kıyaslamayın. Zayıf mi, kısa mı takıntıları sizi sadece üzecek. Rabbimin bildiğinin ve istediğinin ötesine hiç bir şey geçemiyor
sizin gibi bir durum yaşadım ben de kızımda. ikili test yaptırdım ben de ilk cocuk olunca tecrübesizce yönlendircek kimse yok; yok yüksek risk vs... amniyosentez yaptırın, yok kan verin yurtdışına yollayın, down sendromlu olabilir. yok kimyasal değerlerin yüksek vs... genetik uzmanlarına git, perinataloglara git, hiçbiri olumlu bir cümle kurmadı... kabul etmedim, 4 ayım ehvam içinde geçti ayrıntılı ultrasonu ceken doktor cok rahatlattı bu konuda, Allah bilir ama normal bir bebek gözüküyor dedi. fakat o da beyindeki 4 odacıktan 2sinin buyuk oldugunu kuculmezseler hidrosefali gibi oluşabilecek bir kaç rahatsızlıktan bahsetti. korku içinde geçen bir 10 gün daha... evet küçüldü deseler de rahatlamıyorsun. kızım dogdu korkarak bakıyordum sevinçle bakacağıma.. doktorların söylediklerini pek takmamak lazım.... bunda süreci bahane ederek olabildiğince uzak durucam hastanelerden... zaten memurum, hergün insanlarla yeteri kadar iç içe risk altındayım, onun stresi yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?