2021 Şubat Anneleri

Hadi hayırlı olsun inşallah benimde ikinci çocuğum kuzucugum 3.5 yaşını geçti bizimki beklenen bir bebis oldu araları 4 yaş 4 ay olacak inşallah... Bence sizin de gayet iyi belki kıskanclik biraz fazla olabilir ama Allah kolaylığını verir inşallah

Bence ideal. Benim kızım 19 aylık suan.sezaryen doğumla beraber miyom ameliyatı da oldum dogumda.myom aml.olmasaydim daha erken bile dusunebilirdim çünkü istiyoruz.bu tamamen hazır olmak istemekle alakalı bence.
Hayırlı olsun

İnşallah canm yetebilirim umarım ikisine.kızımın tuvalet eğitimi var çok şükür.

Maşallah seninde araları az olacak desene

İnşallah canm yetebilirim umarım ikisine.kızımın tuvalet eğitimi var çok şükür.
Yeteriz Allahin izniyle de tuvalet vs sikintisi da yoksa hallolur inşallah söylediniz mi bebislere ? Ben henüz söylemedim cinsiyet belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum hatta 4 5 ay da olabilir tabi millet soylemezse

• Benim bir çocuğum var oda 2 buçuk yaşında anlar mı bilmiyorm

benim kızım 22 aylık:)) sürpriz de değil isteyerek oldu. hiç endişelenmeyin, çok iyi oyun arkadaşı olurlar birbirlerine... bugun evlatlarımız insan göremiyor, arkadaş yok, yarın nolacak Allah bilir... onlara da size de başta zor olsa da alışırsınız rutininize... öyle olmasa ikizi olan, üçüzü, hatta dördüzleri olan napardı

Doğru canm..sıkıldığı için komşuların çocuklarını zorla eve getirmeye çalışıyo

Doğru canm..sıkıldığı için komşuların çocuklarını zorla eve getirmeye çalışıyo
Ayyy aynı bizzzz artık milletten utanır oldum Berna bize bı gelsin uykudan uyanıp Berna ablaaaa diye ağlıyor sızlıyor hele son aylarda oyuncak bebekleri kedisi vs kardeşi oldu hep

Kesinlikle. Gebeliğin düşmanı stres. En güzel anları hep üzüntüyle hatırlıyor insan. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Dra az aralıklarla gideceğim bir aksilik çıkmaz ise. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…