Hadi hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba..ben 5+4 Günlüğüm..testim pozitif biraz büyüsün diye gitmedim hastaneye henüz..2 buçuk yaşında kızım var ve bu Sürpriz oldu.araları 3 yaş 1 ay olacak diye endişeleniyorum..az mı sizce..sizinkilerin arası kaç yaş olacak yardım edin lütfen
Bence ideal. Benim kızım 19 aylık suan.sezaryen doğumla beraber miyom ameliyatı da oldum dogumda.myom aml.olmasaydim daha erken bile dusunebilirdimKızlar merhaba..ben 5+4 Günlüğüm..testim pozitif biraz büyüsün diye gitmedim hastaneye henüz..2 buçuk yaşında kızım var ve bu Sürpriz oldu.araları 3 yaş 1 ay olacak diye endişeleniyorum..az mı sizce..sizinkilerin arası kaç yaş olacak yardım edin lütfen
İnşallah canm yetebilirim umarım ikisine.kızımın tuvalet eğitimi var çok şükür.Hadi hayırlı olsun inşallah ☺ benimde ikinci çocuğum kuzucugum 3.5 yaşını geçti bizimki beklenen bir bebis oldu ☺ araları 4 yaş 4 ay olacak inşallah... Bence sizin de gayet iyi belki kıskanclik biraz fazla olabilir ama Allah kolaylığını verir inşallah ☺
Maşallah seninde araları az olacak deseneBence ideal. Benim kızım 19 aylık suan.sezaryen doğumla beraber miyom ameliyatı da oldum dogumda.myom aml.olmasaydim daha erken bile dusunebilirdimçünkü istiyoruz.bu tamamen hazır olmak istemekle alakalı bence.
Hayırlı olsun
Yeteriz Allahin izniyleİnşallah canm yetebilirim umarım ikisine.kızımın tuvalet eğitimi var çok şükür.
Yeteriz Allahin izniyle ❣ de tuvalet vs sikintisi da yoksa hallolur inşallah ☺ söylediniz mi bebislere ? Ben henüz söylemedim cinsiyet belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum hatta 4 5 ay da olabilir tabi millet soylemezse ☺
Evet canım gebelik bilgilerini ekleyemedim yaMaşallah grupta cogunluklu olarak 2. Bebek bekliyoruz
benim kızım 22 aylık:)) sürpriz de değil isteyerek oldu. hiç endişelenmeyin, çok iyi oyun arkadaşı olurlar birbirlerine... bugun evlatlarımız insan göremiyor, arkadaş yok, yarın nolacak Allah bilir... onlara da size de başta zor olsa da alışırsınız rutininize... öyle olmasa ikizi olan, üçüzü, hatta dördüzleri olan napardıKızlar merhaba..ben 5+4 Günlüğüm..testim pozitif biraz büyüsün diye gitmedim hastaneye henüz..2 buçuk yaşında kızım var ve bu Sürpriz oldu.araları 3 yaş 1 ay olacak diye endişeleniyorum..az mı sizce..sizinkilerin arası kaç yaş olacak yardım edin lütfen
Maşallah seninde araları az olacak desene
Doğru canm..sıkıldığı için komşuların çocuklarını zorla eve getirmeye çalışıyobenim kızım 22 aylık:)) sürpriz de değil isteyerek oldu. hiç endişelenmeyin, çok iyi oyun arkadaşı olurlar birbirlerine... bugun evlatlarımız insan göremiyor, arkadaş yok, yarın nolacak Allah bilir... onlara da size de başta zor olsa da alışırsınız rutininize... öyle olmasa ikizi olan, üçüzü, hatta dördüzleri olan napardı
Profil resmine tıklayıp hesap detaylarına giriyorsun canım ordan son adet tarihini fln giriyorsun çıkıyor direkEvet canım gebelik bilgilerini ekleyemedim ya
Ayyy aynı bizzzz artık milletten utanır oldum Berna bize bı gelsin uykudan uyanıp Berna ablaaaa diye ağlıyor sızlıyorDoğru canm..sıkıldığı için komşuların çocuklarını zorla eve getirmeye çalışıyo
Ayyy aynı bizzzz artık milletten utanır oldum Berna bize bı gelsin uykudan uyanıp Berna ablaaaa diye ağlıyor sızlıyorhele son aylarda oyuncak bebekleri kedisi vs kardeşi oldu hep ☺
Yaptm canm sağolProfil resmine tıklayıp hesap detaylarına giriyorsun canım ordan son adet tarihini fln giriyorsun çıkıyor direk
Bende hiç bir belirti yok henüz ya unutuyorum sürekli hamile olduğumuKızlar bulantınız var mı
bende de aynı durum var annem sorup duruyor kızım mide bulantın var mı diye 5. haftanın içideyim daha bulantım yok.Bende hiç bir belirti yok henüz ya unutuyorum sürekli hamile olduğumu
Kesinlikle. Gebeliğin düşmanı stres. En güzel anları hep üzüntüyle hatırlıyor insan. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Dra az aralıklarla gideceğim bir aksilik çıkmaz ise. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizisizin gibi bir durum yaşadım ben de kızımda. ikili test yaptırdım ben de ilk cocuk olunca tecrübesizce yönlendircek kimse yok; yok yüksek risk vs... amniyosentez yaptırın, yok kan verin yurtdışına yollayın, down sendromlu olabilir. yok kimyasal değerlerin yüksek vs... genetik uzmanlarına git, perinataloglara git, hiçbiri olumlu bir cümle kurmadı... kabul etmedim, 4 ayım ehvam içinde geçti ayrıntılı ultrasonu ceken doktor cok rahatlattı bu konuda, Allah bilir ama normal bir bebek gözüküyor dedi. fakat o da beyindeki 4 odacıktan 2sinin buyuk oldugunu kuculmezseler hidrosefali gibi oluşabilecek bir kaç rahatsızlıktan bahsetti. korku içinde geçen bir 10 gün daha... evet küçüldü deseler de rahatlamıyorsun. kızım dogdu korkarak bakıyordum sevinçle bakacağıma.. doktorların söylediklerini pek takmamak lazım.... bunda süreci bahane ederek olabildiğince uzak durucam hastanelerden... zaten memurum, hergün insanlarla yeteri kadar iç içe risk altındayım, onun stresi yetiyor
Benim kızımda sanki 6. Hafta başlamıştı diye hatırlıyorum 12. Haftaya kadar kusmustumbende de aynı durum var annem sorup duruyor kızım mide bulantın var mı diye 5. haftanın içideyim daha bulantım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?