Kuzum ya endişelenme. Benim iki oğlumun arasında 23 ay var. Başlarda zorlandım ama şuan iyi ki böyle kısmet olmuş diyorum. Şuan o kadar rahatım ki (ta ki 3.bebek haberini alana kadar :) ) ikisi oynuyorlar, birbirlerine yardım ediyorlar, bazen bir kavgaya tutuşuyorlarKızlar merhaba..ben 5+4 Günlüğüm..testim pozitif biraz büyüsün diye gitmedim hastaneye henüz..2 buçuk yaşında kızım var ve bu Sürpriz oldu.araları 3 yaş 1 ay olacak diye endişeleniyorum..az mı sizce..sizinkilerin arası kaç yaş olacak yardım edin lütfen
Haha ben de bundan korkuyorum :) herkese söyler ikisi de. Ben aileler dışında kimseye de söylemeyi düşünmüyorum. Tavşan gibi 3. Çocuğu da hemen yaptın eleştirileri beni üzerYeteriz Allahin izniyle ❣ de tuvalet vs sikintisi da yoksa hallolur inşallah ☺ söylediniz mi bebislere ? Ben henüz söylemedim cinsiyet belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum hatta 4 5 ay da olabilir tabi millet soylemezse ☺
Nasıl haklısınız. Pandemi sürecinde çok faydasını gördüm yaş aralıĞı yakın olmasının. Akşama kadar beraber oyun kuruyorlar. Ufak oğlum dışarıda başka arkadaşlarla rahat edemiyor bile hep abisini istiyor. Bir tek onunla anlaşıyor. Ama saç başa kavga ettikleri de bir gerçekbenim kızım 22 aylık:)) sürpriz de değil isteyerek oldu. hiç endişelenmeyin, çok iyi oyun arkadaşı olurlar birbirlerine... bugun evlatlarımız insan göremiyor, arkadaş yok, yarın nolacak Allah bilir... onlara da size de başta zor olsa da alışırsınız rutininize... öyle olmasa ikizi olan, üçüzü, hatta dördüzleri olan napardı
Benim şuan yok gelmesini de istemiyorum. SabahLarı öğürmekten tüm vücuduma ağrı giriyordu.Kızlar bulantınız var mı
Yaa aman millete bakarsan herşey der yapmazsan da illa bı daha çocuk yap kız olsun da der boşver hiç sıkma canınıHaha ben de bundan korkuyorum :) herkese söyler ikisi de. Ben aileler dışında kimseye de söylemeyi düşünmüyorum. Tavşan gibi 3. Çocuğu da hemen yaptın eleştirileri beni üzer
Benim kızımda 7. Haftada duymuştuk ama ben 4 ten itibaren sürekli doktordaydim her haftabu sefer direk 7 de gidicem öncesinde bir sıkıntı olmazsa
Aynen bnde kızımda öyleBenim kızımda sanki 6. Hafta başlamıştı diye hatırlıyorum 12. Haftaya kadar kusmustum
Kuzum ya endişelenme. Benim iki oğlumun arasında 23 ay var. Başlarda zorlandım ama şuan iyi ki böyle kısmet olmuş diyorum. Şuan o kadar rahatım ki (ta ki 3.bebek haberini alana kadar :) ) ikisi oynuyorlar, birbirlerine yardım ediyorlar, bazen bir kavgaya tutuşuyorlarkomik oluyorlar. En iyi iki arkadaşlar.
[/QUOT
Sağol canm inşallah öyle olur
bende hibor kullanıyorum 1 haftadır.coraspinde verdi aslında onu da almam lazım bugün temin edicem.Peki siz de iğne kullanıyor muusjunz ? Ben hem iğne hem de coraspine başladım bugün
2016 ama Ekim annesiydim o zaman da grupta epey aktiftimsizin kız kaç doğumlu 2016 mı nickinizi hatırlıyorum sizin.:) acaba önceden temmuz annelerindemiydiniz merak ettim.
olabilir bir yerden gözüm ısırıyor ama :)hayırlı olsun hamileliğiniz.2016 ama Ekim annesiydim o zaman da grupta epey aktiftim ☺
bizim de 2016 temmuz annelerinden watsapp grubumuz var hala da devam ediyor arkadaşlığımız çocuklarımız nadirde olsa görüşüyor etkinlik falan yapıyoruz :) çok anılar biriktirdik.Kızım zamanimdaki grubumuz çok guzel inşallah Şubat annelerimiz de aynı olur her daim iletişim halindeyiz onlarla WhatsApp üzerinden hele ilk dogduklari dönemlerde herkes birbirinin doğumunu heyecanla bekliyor uykusuz gecelerde sabahlara kadar sohbetler
bizim gruptakiler yaptı ben geç kaldım :)Şimdi hatta 2016 Ekim anneleri arkadaşlarımı gaza getirmeye çalışıyorum sizde yapın diye
Sizin nickinizde bana çok tanıdık geliyor. 2016 Temmuz annelerinde var mıydınız.bende hibor kullanıyorum 1 haftadır.coraspinde verdi aslında onu da almam lazım bugün temin edicem.
Allah rahmet eylesin. Utanma durumu bende de var. Söylemesi için bir başkasını aracı edin :)Yaa aman millete bakarsan herşey der yapmazsan da illa bı daha çocuk yap kız olsun da der boşver hiç sıkma canını ☺ yaa ben eşimin ailesine söylerken hiç utanmiyorum kendi aileme söylemeye utanıyorum ☺zaten annem vefat etti abim ve babama da nasıl söylerim bilmiyorum
Evet evet tam da kendisiyim :) denk gelmek ne güzel.olabilir bir yerden gözüm ısırıyor ama :)hayırlı olsun hamileliğiniz.
@insanbuL
u da tanıyorum biryerden 2016 annelerinden kendisi galiba :)
Biz burda 34 kişi face de grup açmıştık önce sonra ordan isteyenlerle WhatsApp a gectik 16 17 kişi.. facedekilerde ikinci hatta üçüncü yapan oldu da WhatsApp da ilk benbizim gruptakiler yaptı ben geç kaldım :)
Teşekkürler bugün hemde ölüm yıldönümü tam 3 yil oldu kızım 8 aylıktıAllah rahmet eylesin. Utanma durumu bende de var. Söylemesi için bir başkasını aracı edin :)
Hayırlı olsun bebişiniz bizim 30 ay olucak aralarıKızlar merhaba..ben 5+4 Günlüğüm..testim pozitif biraz büyüsün diye gitmedim hastaneye henüz..2 buçuk yaşında kızım var ve bu Sürpriz oldu.araları 3 yaş 1 ay olacak diye endişeleniyorum..az mı sizce..sizinkilerin arası kaç yaş olacak yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?