2021 Şubat Anneleri

Kuzum ya endişelenme. Benim iki oğlumun arasında 23 ay var. Başlarda zorlandım ama şuan iyi ki böyle kısmet olmuş diyorum. Şuan o kadar rahatım ki (ta ki 3.bebek haberini alana kadar :) ) ikisi oynuyorlar, birbirlerine yardım ediyorlar, bazen bir kavgaya tutuşuyorlar komik oluyorlar. En iyi iki arkadaşlar.

Haha ben de bundan korkuyorum :) herkese söyler ikisi de. Ben aileler dışında kimseye de söylemeyi düşünmüyorum. Tavşan gibi 3. Çocuğu da hemen yaptın eleştirileri beni üzer

Nasıl haklısınız. Pandemi sürecinde çok faydasını gördüm yaş aralıĞı yakın olmasının. Akşama kadar beraber oyun kuruyorlar. Ufak oğlum dışarıda başka arkadaşlarla rahat edemiyor bile hep abisini istiyor. Bir tek onunla anlaşıyor. Ama saç başa kavga ettikleri de bir gerçek yapmayan yoktur herhalde

Haha ben de bundan korkuyorum :) herkese söyler ikisi de. Ben aileler dışında kimseye de söylemeyi düşünmüyorum. Tavşan gibi 3. Çocuğu da hemen yaptın eleştirileri beni üzer
Yaa aman millete bakarsan herşey der yapmazsan da illa bı daha çocuk yap kız olsun da der boşver hiç sıkma canını yaa ben eşimin ailesine söylerken hiç utanmiyorum kendi aileme söylemeye utanıyorum zaten annem vefat etti abim ve babama da nasıl söylerim bilmiyorum

Benim kızımda 7. Haftada duymuştuk ama ben 4 ten itibaren sürekli doktordaydim her hafta bu sefer direk 7 de gidicem öncesinde bir sıkıntı olmazsa

sizin kız kaç doğumlu 2016 mı nickinizi hatırlıyorum sizin.:) acaba önceden temmuz annelerindemiydiniz merak ettim.

Benim kızımda sanki 6. Hafta başlamıştı diye hatırlıyorum 12. Haftaya kadar kusmustum
Aynen bnde kızımda öyle

Kızım zamanimdaki grubumuz çok guzel inşallah Şubat annelerimiz de aynı olur her daim iletişim halindeyiz onlarla WhatsApp üzerinden hele ilk dogduklari dönemlerde herkes birbirinin doğumunu heyecanla bekliyor uykusuz gecelerde sabahlara kadar sohbetler

bizim de 2016 temmuz annelerinden watsapp grubumuz var hala da devam ediyor arkadaşlığımız çocuklarımız nadirde olsa görüşüyor etkinlik falan yapıyoruz :) çok anılar biriktirdik.

bende hibor kullanıyorum 1 haftadır.coraspinde verdi aslında onu da almam lazım bugün temin edicem.
Sizin nickinizde bana çok tanıdık geliyor. 2016 Temmuz annelerinde var mıydınız.
Şimdi okudum evet varmışsınız :) sizinle tartışmıştık değil mi :) diğer Temmuz annelerinden görüştüklerinizin nicKleri neydi.

Allah rahmet eylesin. Utanma durumu bende de var. Söylemesi için bir başkasını aracı edin :)

Hayırlı olsun bebişiniz bizim 30 ay olucak araları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…