2021 Şubat Anneleri

Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ben dr gitmişken hem kalp atışını da duyayım diye 8 . Haftaya yakın gittim ama geç dollenmeymis 5 haftalikti duyamamıştım 3 hafta sonra gene gittim öyle duydum
Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Allah hayırlısını nasip etsin . Geçmiş olsun. Rabbin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Bende öle düşünüyorm kuzum hayır cuma günü 6+3 çıktı sevlette uyumlu gayet keseyle falan bugün özele gidiyorm 6+1 bu çocuk dedğib gibi haftasında kalır kalbi durur nasıl küçülüyo
Benimde devlet ile özel arasında fark oldu. Bundan sonra özele gitcem hep

Daha önce gebelik yaşayan anneler mide bulantısı şikayetleriniz kaçıncı hafta itibariyle son bulmuştu hatırlıyor musunuz?

Gittim canım ben 1haftalık tatile. Giderken 7saat sürdü. Gece çıktık ama dönüş 11 saat sürdü çok sık durduk. çocuklarla beraber çok yoruldum. Daha kendime gelemedim. Dün aksam geldik
15 saat yolculuk bizim gözüme çok büyüyor ama doktor gidebilirsin dedi 7 haftalık dinlene dinlene gideriz İnşallah diye düşünüyorum

Hayırlısı buymuş canım rabbim hayırlı vakitte sağlıklı tam doğum nasip etsin, sen elinden geleni yaptın

Arkadaşlar merhaba idrar kültürü testi nasıl yapiliyor yarın sağlık ocağına gideceğim de ya tuvaletim gelmezse anlamadım hiç yaptırmadım daha once

Çok tesekkur ederim
Doktorum biraz sert biri ilk kanamam oldugunda cok korktuk ambulans cagirdik ertesi gun kontrolum vardi soyledim boyle boyle diye dalga gecti dusuk icin ambulans cagiriyorsun millet doguma kendi arabasiyla geliyor diyo uzulmustum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…