2021 Şubat Anneleri

Kişisel bilgi açısından doğru aslında bilemedim valla bazen insan buradan hemen cevap alamayınca ihtiyaç duyuyor kendi gibi olanlarla dertlesmeye işte ama tabiki sakıncaları da var
Çok detay vermedim ama kendini yetiştiremeyen insanlar memleket ayrımcılığı bile yapıp kin duyabiliyor oradaki paylaşımlardan dolayı. Bir de her özelimizi paylaşıyoruz, insan yeri geliyor kardeşinden bile kötü hamleler görüyor.

Anladim haklısınız doğru tabi

33 yaşımda aynı şeyleri duyarak yaptırdım drumdam. Sonra normal risk çıkmıştı, normal risk ama yaşın nedeniyle amniyosentez yaptır demişti ya da harmonik test şu yurt dışına gönderilen zımbırtı. Neden yaptırıcam dediğimde ikiliyi yaptırmasaydın önermezdim yapıldığına göre kabullenememişsin böyle bir durumu! cvbınıı aldım. Zeynep Kamil genetik bölümüne danış istemiyorsan imzanı oraya ver demişti doktorum. Oraya gittiğimde Nemrut bir adama istemiyorum, nereyi imzaloyorum dediğimde yaşın değil kimyasal değerlerin yüksek çıkmış, 18 yaşına kadar zor yaşıyorlar bakarım diyorsunuz bakabilecek misin doğru karar ver diye beni zorladı.hayır diyip yaptırmadım hiçbir şey. Sanki bundan prim alıyorlar gibi pazarlama sektörü var anlamadım gitti. Ama Bi haber vardı mahkemelik olan Dr gaziantepteydi aile Dru bizi down sendromuna karşı uyarmadı diye dava edip kazanmışlardır, bence bu durumun çok etkisi var çünkü kendi doktorum hiç sorumluluk almadan Zeynep kamile git, istemiyorsan da imzayı oraya ver demişti. Cidden ayrıntılıma kadar rezil Bi hamilelik yaşadım. Hergün ağlıyordum. Az değil 12den 22. Haftaya kadar endişe içinde geçti benim için.

Pardon ben anlamadım yaş büyük olunca testte riskli mi çıkıyor ben de 38 yaşındayim da sizin peki o gebelik mi şu an devam eden

Yok değil, ikinciye hamileyim, bu anlattığım durum ilk hamileliğim tecrübesizim yaptır dedi yaptırdım. Kızım hamd olsun, gayet sağlıklı. bende yüksek risk çıkmadı, normal gözüküyordu ama yaşın 30 üstü denilerek diğer kesin sonuç veren yöntemlere yönlendirildim. Aynı dönem hamile olan 30 üstü arkadaşıma da aynısı yapıldı. Ama genetik bölümüne gittiğimde o da farklı yorumladı yaşın değil kimyasalın yüksek dedi. Birine daha göstermiştim o da ense kalın çıkmış demişti ki burna bakılıyor down sendromlu çocukların burun kemiği yok denecek kadar ya o da görüldüğü halde hepsi ayrı saçmalamıştıbirbirini tutmayan 3 görüş. Ama hepsi de amniyosentez ya da harmonik demişti.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar. Daha önce yazmıştım 6 hafta olmam gerekiyoken doktor 5 haftalık kese gördü diye. 5 gün sonra yani bugün yeniden doktora gittim. Şuan olması gerektiği gibiymiş ve bebeği üstten ultrasonla gördük kalp atışlarını da duydum. Boş kese olmasından korkmuştum ama değilmiş. Allah herkese nasip etsin inşallah

Çok şükür Allah uzun ömürler versin ya i bana da aynilari denecek muhtemelen doğru anladıysam

Çok şükür Allah uzun ömürler versin ya i bana da aynilari denecek muhtemelen doğru anladıysam
Bende yaş 35 drum sordu yaptıracakmısın diye bende zaten yaştan dolayı risk çıkacak dedim oda dedi yaş riskine değilde kimyasal riski görülür dedi yaptırmak istersen diye bilgi verdi ama ben düşünmüyorum yaptırmayı nedense

Gözün aydın cnm sağlıkla kucakla inşallah

Yani ben yaştan dolayı risk çıkacağını ilk defa duydum o zaman insan çok gerilir ya

İnanın bilmiyorum, duyabilirsiniz de duymaya bilirsiniz de bu cidden tamamen Bi olasılık muhabbeti. ben birbirini tutan 3 görüş alsam yurtdışına test yollayabilirdim. Ama hepsi farklı konuşunca hiç güvenim kalmamıştı. Allahtan gelene amenna dedim. Bu defa yaptırmayı düşünmüyorum. Endişeler maalesef doğumla da bitmiyor, bitmicek. her dönem farklı Bi kaygı yaşıyorsun anne olduktan sonra.

Dogru söylüyorsunuz Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

ben de grup kurmak istemiyorum çalışıyorum ki zaten önceki hamileliğimden kalma grubumuz var şimdilik yeterli benim için.

ense kalınlığı da çok önemli canım sadece burun değil.

Benim dr um da downa şöyle yaklaşmıştı tm aldırma bu senin kararın desteklerim sonuna kadar ama bebeğin down olarak doğacaksa bunu bil isterim doğumda şok olma bilerek doğur bakabileceksen doğur tabiki ona göre planlarsın yaşantını bu süreçte demişti o zamanlar hatırlamak bile istemediğim 2.kaybettiğim bebeğim için sonra kalbi durdu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…