2021 Şubat Anneleri

Ben de.kurmak istedim ama grup kurmak yasak dedi bir arkadas
Evet yasak demişlerdi çünkü orada bir problem olunca buraya gelip birbirlerini ifşalayan sorunları buraya taşıyanlar olmuş bu yüzden

Rahatsizligim yok ama insan endişeleniyor geç döllenme olabilir dedi
Ben geç döllenme olduğundan eminim en son mayıs 2de adet oldum 10 haziranda 72 ile öğrendim. Çok geç öğrendim yani. 12 gün geçmişti adetten. Halbuki 1 hafta geciktiğinde testim negatifti.

Son düzenleme:
Yok canım adette gitmeyi düşünüyordum ama galiba adet olmıcak kısmet bakalım eğer 2.ye olursa düşük kesin genetik ve kan pıhtılaştırma testi yaptırıcam
Cnm tedbirini al yine coraspin e başla her ihtimale karşı bnmde iki dusugum oldu keşke birinci de test yaptirsaydim pişman oldum sonra..eğer pihtilasmn varsa ve tedbirini almazsan bu da düşebilir Allah korusun..tedavini olup tekrar dusunseydin keşke

Canım uyarın için teşekkür ederim kesinleşsin hamileliğim başlıcam

Ah insanlar sorunlarini bile sakince halledemiyolar
Evet ne saçma ne sorun çıkabilir bilgi alışverişi yapıyoruz sadece çok tuhaf geldi ayrıca orada sorun olunca neden buraya yansıyor anlamadım orada halledilir daha anlik sonuçta whatsapp

Arkadaslar rutin istenilen testlerde bun ve kreatanin değeriniz kaç çıktı benim biraz düşmüş de neden anlamadim

Bilmiyorum haftaya kontrole gideceğim tek bildiğim hayırlı bir durum olmadığı.
İnanın ben de ilk defa duyuyorum 1.Trimesterde amniyon sıvısının azalmasını. Peki doktor size sıvı alımınızla ilgili öneride bulundu mu ? Belki o şekilde telafi ediliyordur. İnşallah sağlıklı haberler verirsiniz

Merhaba hamişler. Önceden topiğin ilk sayfalarında face ve wp grubu kurmak yasaktır, kuranların üyelikleri iptal olacaktır uyarısı vardı şimdi yok sanırım. Benim ilk annelik grubumda başka bir sosyal ağda grup kurulduğu için konu kapatıldı. Bilgi akışı durdu. Wp kurmak isteyenlerle istemeyenler arasında soğuk rüzgarlar esti. Kaldı ki kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen, görevi gereği riskli bölgelerde olanlarımız olabilir. Din, ırk,mezhep, siyaset,fanatiklik burada işin içinde olmadığı için daha duygusal yaklaşıyoruz birbirimize. Ama wp face gibi gruplarda herkesin her görüşü ortada ve bunlara karşı olan, kin besleyenlerimiz de olacak elbette. Hepimiz farklı görüşlere sahibiz. Kişisel bilgilerimizi alenen paylaşıp nerelerde ne amaçla kullanılacağını bilmediğimiz için bu mecra bana daha stabil geliyor. Herkes nicki altında en özel bilgilerini burada rahatça paylaşabiliyor. Wp kurmak isteyenler yine de kendileri bilirler tabi ki

Kişisel bilgi açısından doğru aslında bilemedim valla bazen insan buradan hemen cevap alamayınca ihtiyaç duyuyor kendi gibi olanlarla dertlesmeye işte ama tabiki sakıncaları da var

Evet benimde daha önceki konuda açılmıştı konu kapatıldı ve watsapta olduğu tespit edilenler kk engellendi uzaklaştırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…