o nasi dr oyleÇok tesekkur ederim
Doktorum biraz sert biri ilk kanamam oldugunda cok korktuk ambulans cagirdik ertesi gun kontrolum vardi soyledim boyle boyle diye dalga gecti dusuk icin ambulans cagiriyorsun millet doguma kendi arabasiyla geliyor diyouzulmustum baya
Son günlerin en berbat gününü geçiriyorum sanırım korkunç bir bulantı baş dönmesi ve çarpıntıenerjim zaten yok. Huzursuz bacağımda iyice azıttı dokunulsa ağlayacak durumdayım. 3 gün sonra kızım gelicek beni hiç böyle hasta görmedi korkup endişelenmesinden korkuyorum
Ben de huzursuz bacak yüzünden uyuyamıyorum ve halsizlik çok fazla Allah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten zor bir şeymiş hamilelik benim bir de tüp bebek ve öncesinde de çok yoruldum yok iğneler yok.yumurta toplama hatta ameliyat oldum ve şimdi çok.bunalim durumdayım hayattan hiç zevk.almiyorum mutlu bile değilim böyle soylemeye utanıyorum nankörlük gibi gelebilir insanlara ama elimde değil hissettiklerim bunlar hormonlardan belki deSon günlerin en berbat gününü geçiriyorum sanırım korkunç bir bulantı baş dönmesi ve çarpıntıenerjim zaten yok. Huzursuz bacağımda iyice azıttı dokunulsa ağlayacak durumdayım. 3 gün sonra kızım gelicek beni hiç böyle hasta görmedi korkup endişelenmesinden korkuyorum
Canım benim zor bir süreçle başlamışsın zaten hormonların da şu an da değişken çok normal şu an hissettiklerin kendini suçlu hissetme. Geçicek biraz yıkıp geçiyo kabul ediyorum, bir kaç haftaya bulantılar azalıcak enerjin yükselicek keyfin yerine gelicek, valla 4 yıl oldu ama unutmuşum ben de kızım da kanamam da vardı yatıyodum hep serumla beslediler üç ay damar yolu bulamıyolardı artık her yanım mosmordu sonra böbrek büyümesinden yattım 1 ay hastanede yine serumlar iğneler yine de çok şükür bin şükür sağlıkla doğurdum. Kocaman kız oldu şimdi sohbet ediyo sarıp öpüyo sevdiğini söylüyor, içimin yağlarını eritiyo yaniBen de huzursuz bacak yüzünden uyuyamıyorum ve halsizlik çok fazla Allah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten zor bir şeymiş hamilelik benim bir de tüp bebek ve öncesinde de çok yoruldum yok iğneler yok.yumurta toplama hatta ameliyat oldum ve şimdi çok.bunalim durumdayım hayattan hiç zevk.almiyorum mutlu bile değilim böyle soylemeye utanıyorum nankörlük gibi gelebilir insanlara ama elimde değil hissettiklerim bunlar hormonlardan belki de
Ben de huzursuz bacak yüzünden uyuyamıyorum ve halsizlik çok fazla Allah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten zor bir şeymiş hamilelik benim bir de tüp bebek ve öncesinde de çok yoruldum yok iğneler yok.yumurta toplama hatta ameliyat oldum ve şimdi çok.bunalim durumdayım hayattan hiç zevk.almiyorum mutlu bile değilim böyle soylemeye utanıyorum nankörlük gibi gelebilir insanlara ama elimde değil hissettiklerim bunlar hormonlardan belki de
Aynen canim benim de bu cuma tam 8 haftalık oluyor haklısın sağolBende de zaman zaman öyle duygular oluyo. Aynısı hatta, hiçbir zevk almıyorum hiçbir şeyden ve bu nedenle çok mutsuzum. Ama hormonlardan diye kendimi avutuyorum, geçici dönem biliyorum. Siz de öyle düşünün, kaç haftadasınız bilmiyorum ama 2 ay bitti 7 ay kaldı diye şafak sayıyorum
Canım bak uğraşların ne güzel sonuç vermiş mutlu haberi almışsın senin yerinde olmak isteyen binlerce tüp bebek deneyen çiftler var sakın öyle düşünme. Ne kadar şanslı olduğunu bütün uğraşlarının değdiği bir can taşıdığını unutma ve çokça sevin bence. Bende senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum halsizlik mide bulantısı gece uyuyamama hiçbir şeye yetememe gibi şeyler çok yaşıyor insan ama rabbime şükür ediyorum bizim yerimizde olmak için bu sıkıntıların 10 katına razı gelebilecek insanlar tanıyorum. O yüzden bolca şükür etmemiz lazım bunların hepsi geçecekBen de huzursuz bacak yüzünden uyuyamıyorum ve halsizlik çok fazla Allah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten zor bir şeymiş hamilelik benim bir de tüp bebek ve öncesinde de çok yoruldum yok iğneler yok.yumurta toplama hatta ameliyat oldum ve şimdi çok.bunalim durumdayım hayattan hiç zevk.almiyorum mutlu bile değilim böyle soylemeye utanıyorum nankörlük gibi gelebilir insanlara ama elimde değil hissettiklerim bunlar hormonlardan belki de
Ay canım benim maşallah ona Allah bu sefer de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize etsin inşallahCanım benim zor bir süreçle başlamışsın zaten hormonların da şu an da değişken çok normal şu an hissettiklerin kendini suçlu hissetme. Geçicek biraz yıkıp geçiyo kabul ediyorum, bir kaç haftaya bulantılar azalıcak enerjin yükselicek keyfin yerine gelicek, valla 4 yıl oldu ama unutmuşum ben de kızım da kanamam da vardı yatıyodum hep serumla beslediler üç ay damar yolu bulamıyolardı artık her yanım mosmordu sonra böbrek büyümesinden yattım 1 ay hastanede yine serumlar iğneler yine de çok şükür bin şükür sağlıkla doğurdum. Kocaman kız oldu şimdi sohbet ediyo sarıp öpüyo sevdiğini söylüyor, içimin yağlarını eritiyo yanigeçiyo yani hepsi üzülme.
Çok haklısın canim Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahCanım bak uğraşların ne güzel sonuç vermiş mutlu haberi almışsın senin yerinde olmak isteyen binlerce tüp bebek deneyen çiftler var sakın öyle düşünme. Ne kadar şanslı olduğunu bütün uğraşlarının değdiği bir can taşıdığını unutma ve çokça sevin bence. Bende senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum halsizlik mide bulantısı gece uyuyamama hiçbir şeye yetememe gibi şeyler çok yaşıyor insan ama rabbime şükür ediyorum bizim yerimizde olmak için bu sıkıntıların 10 katına razı gelebilecek insanlar tanıyorum. O yüzden bolca şükür etmemiz lazım bunların hepsi geçecek
Rabbim hayirla saglikla kucagimzia almayi nasip etsin benim bir oglum var ama kiz bebeklerden daha çok kendini sevdiriyor etrafada herkes bayiliyoryeterki sagliklari yerinde olsun
hic birşey olmaz ben günde 3 tane içiyordum doktoruma sordum hic zararı yok vücut alacağını alıp gerisini idrar ile atacaktır sen rahat olmaya bak demişti bana gerçi simdi hergun 1 tane içiyorum oda magnezyum alayim diye
O ağızdaki garip acılık ne zaman geçicek bende çok merak ediyorum sadece birşeyler yerken o tadı hissetmiyorum midem sürekli kalkık ve çıkarıyorum aile hekimine bulantı hapı yazdırdım ama kullanmanı önermiyorum deyince kullanamıyorum ki geçen cuma kanama oldu düşük tehlikesi oluştu artık hiç bulantı hapını içmek istemiyorummerhaba kızlar
Şu lanet olası ağızdaki acımsı metalik tat yüzünden durmadan bişeyler yeme gereği duyuyorum ki o acılığı hissetmiyim diye.
sonuç 3 haftada gereksiz bi 3 kilo aldım
Bu 24 saat süren ağız acılığı ne zaman geçer,keyif falan hiçbişey bırakmadı
Psikolojim alt-üst olmuş durumda. En ufak bir şey ağlamama sebep oluyor. Arabayla 2 dakikalık mesafeye gitsem kusuyorum. Dişimi fırçalrken midem bulanıyor. Puzzle yapmayı çok severdim, düşününce bile midem bulanıyor şuanda. Kutulara dokunamıyorum bile. Gözüm sürekli yaşlı. Zormuş gerçekten
Dahiliye doktoruna gittim yarın aç karnına gel kan tahlili ver dedi ve nodül olabilir diyerek ultrason da yazdım gün alacaksın dedi yaa nodül varsa ne olacak hiç bir fikrim yok diğer doktor 4 ün üzerinde olursa ilaç veririm deyip başından savdı resmen beni
Benim de kalp atışını duydu bir ay sonra gel dedi yani 10.haftada gitmiş olucammerhaba kızlar, drlar hep aynı haftalarda mı çağırıyor? yani kese ve kalp için gittikten sonra 9.haftada mı çağırıyorlar? sonra hangi haftalarda ne için çağırıyor ? daha önce deneyimleyen varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?