2021 Şubat Anneleri

Bnde öyle düşünüyorum kızımda da yaptırmadım bundada sadece ayrıntılı ultrason a girmeyi düşünüyorum

4lü tarama ne zaman yaptırılıyor? Kaçıncı haftada?

Benimki de 2 hafta geride. Büyüdükçe tam haftası belli olur dedi benim doktor. Küçük olduğu için tam ölçemiyorlar galiba baş popo
Evet canım küçücük tü insan üzülüyor ama yaa inşallah bir sorun olmaz benim doktor da herhangi bir sorun olmaz dedi

Rahatsizligim yok ama insan endişeleniyor geç döllenme olabilir dedi

Doktor bana 11 ya da 12. haftada görüşelim dedi vitamin ilaçlarına da o zaman başlarız dedi 2li test falan demedi ama ben kızımda yaptırdım 4lü tarama testi güvenilirliği en az test 2 lide az ama 4lüye göre daha fazla mide bulantısı için ilaç verdi ebe de kullanmamaya çalış elinden geldiğince dedi

Merhaba herkese ben yeni üyeyim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. İdrar testi pozitif çıktı ardından doktora gittim üstten ultrasonla baktı keseyi gördü. 5 haftalık kese dedi ama reglime göre 6 haftalık olmam gerekiyormuş. Ctesi gitmiştim yarın yeniden gidicem kesenin gelişimine bakıcaz dedi. Henüz bir mide bulantım yok. Normalden farklı olarak Kabızlık yaşadım ve gaz oluyor, memede hassasiyet var. Bunlar normal mi siz neler yaşadınız?

Kızlar merhaba... 6+2 deyim.amniyo sıvısı azmış düşük tehlikem var sanırım moralim çok bozuk. Böyle durumda olan yoktur sanırım?

8.haftadayım 6.hafyada başladı bulantılarım burada ki arkadaşların çoğu gaz sorunundan şikayetçi

Whatsapp grubu kurmak iyi fikir katilmak isteyen olursa yazar ayarlariz bi sekilde.
Detayli ultrason 19-22 haftalarda bakılıyor bildigim bir arkadas sormustu ona cevap yazayim dedim.
Buda bir diger arkadasa
Ben amniyon sıvısı sebebiyle erken dogum yaptim ama suan 6 haftalikken amniyon sivisini nasil anlamista soylemis anlamadm çünkü bebek oluşunca anlasiliyor amniyon sıvısı boslukta kalan kisimlari olcuyolar vs insallah hayirli haberlerle donersin arkadasim

Cok sorun etme geç döllenme olmus olabilir onemli olan gebeligin ilerlemesi

Ben de.kurmak istedim ama grup kurmak yasak dedi bir arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…