- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bnde öyle düşünüyorum kızımda da yaptırmadım bundada sadece ayrıntılı ultrason a girmeyi düşünüyorumCanım bence bu işin tek çözümü var. Eğer down sendromlu ya da herhangi bir hastalık taşıdığından %100 emin olsan bile gebeliğini sonlandıracak mısın? Cevabın hayır ise testlerin de sonuçlarının da bi önemi yok. Ama 4lü tarama önemli. Organlarında herhangi bir sorun görülürse doğum sonrası hemen ameliyat gerekebiliyor. O yüzden ayrıntılı usg ben yaptıracağım. Bizzat ablamın bebeği için down sendromlu dediler testlerde. Ablam çok ağladı ama aldırmam dedi. Doğduğunda sağlıklı doğdu bebek. Yani sanırım bu da Rabbimin bizlere annelik sınavı. İnşallah doğru kararlar verebiliriz.
4lü tarama ne zaman yaptırılıyor? Kaçıncı haftada?Canım bence bu işin tek çözümü var. Eğer down sendromlu ya da herhangi bir hastalık taşıdığından %100 emin olsan bile gebeliğini sonlandıracak mısın? Cevabın hayır ise testlerin de sonuçlarının da bi önemi yok. Ama 4lü tarama önemli. Organlarında herhangi bir sorun görülürse doğum sonrası hemen ameliyat gerekebiliyor. O yüzden ayrıntılı usg ben yaptıracağım. Bizzat ablamın bebeği için down sendromlu dediler testlerde. Ablam çok ağladı ama aldırmam dedi. Doğduğunda sağlıklı doğdu bebek. Yani sanırım bu da Rabbimin bizlere annelik sınavı. İnşallah doğru kararlar verebiliriz.
Sağolasın canım insallah yaCanım evet topikte bu mevzu genelde yazılıyor. Kafanı takma arayı kapatır geride olsa bile annesi.
Evet canım küçücük tü insan üzülüyor ama yaa inşallah bir sorun olmaz benim doktor da herhangi bir sorun olmaz dediBenimki de 2 hafta geride. Büyüdükçe tam haftası belli olur dedi benim doktor. Küçük olduğu için tam ölçemiyorlar galiba baş popo
Rahatsizligim yok ama insan endişeleniyor geç döllenme olabilir dediBen de bugün iki tane doktora gittim. Sürekli gittiğim doktoru bırakacağım artık diye. Birisi 6+6 günlük dedi. Diğeri 7+2 günlük dedi. Daha çok ufak diye anlaşılmıyor mu nedir. Herhangi bir rahatsızlığın yoksa kafana takma canım.
Benimki de ilk gittiğimde 7 buçuk haftalık olması gerekiyordu 5 +2 cıktı geç dollenme ama bi sıkıntı yok . Son adet tarihin 19 nisan değil 4 mayıs kabul edicez dediRahatsizligim yok ama insan endişeleniyor geç döllenme olabilir dedi
Canim düşük nedenini araştırdılar miSelam güzel hamiş ler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik umarım bulantısız kusmasız devam ediyordur
Yok canım adette gitmeyi düşünüyordum ama galiba adet olmıcak kısmet bakalım eğer 2.ye olursa düşük kesin genetik ve kan pıhtılaştırma testi yaptırıcamCanim düşük nedenini araştırdılar mi
8.haftadayım 6.hafyada başladı bulantılarım burada ki arkadaşların çoğu gaz sorunundan şikayetçiMerhaba herkese ben yeni üyeyim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. İdrar testi pozitif çıktı ardından doktora gittim üstten ultrasonla baktı keseyi gördü. 5 haftalık kese dedi ama reglime göre 6 haftalık olmam gerekiyormuş. Ctesi gitmiştim yarın yeniden gidicem kesenin gelişimine bakıcaz dedi. Henüz bir mide bulantım yok. Normalden farklı olarak Kabızlık yaşadım ve gaz oluyor, memede hassasiyet var. Bunlar normal mi siz neler yaşadınız?
Geçmiş olsun son aylarda duymuştum ama ilk haftalarda ilk kez duydum amniyon sıvısının azaldığını sebebi neymiş acabaKızlar merhaba... 6+2 deyim.amniyo sıvısı azmış düşük tehlikem var sanırım moralim çok bozuk. Böyle durumda olan yoktur sanırım?
BilmiyorumGeçmiş olsun son aylarda duymuştum ama ilk haftalarda ilk kez duydum amniyon sıvısının azaldığını sebebi neymiş acaba
İnşallah hayırlı haberler alırsın bebeğini sağ salim alırsın kucağınaBilmiyorumhaftaya kontrole gideceğim tek bildiğim hayırlı bir durum olmadığı.
İnşallah düzelebilen bir durumdurBilmiyorumhaftaya kontrole gideceğim tek bildiğim hayırlı bir durum olmadığı.
İnşallah hayırlı haberler alırsın bebeğini sağ salim alırsın kucağına
İnşallah düzelebilen bir durumdur ☹ Allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Merhaba herkese ben yeni üyeyim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. İdrar testi pozitif çıktı ardından doktora gittim üstten ultrasonla baktı keseyi gördü. 5 haftalık kese dedi ama reglime göre 6 haftalık olmam gerekiyormuş. Ctesi gitmiştim yarın yeniden gidicem kesenin gelişimine bakıcaz dedi. Henüz bir mide bulantım yok. Normalden farklı olarak Kabızlık yaşadım ve gaz oluyor, memede hassasiyet var. Bunlar normal mi siz neler yaşadınız?
Ben de.kurmak istedim ama grup kurmak yasak dedi bir arkadasWhatsapp grubu kurmak iyi fikir katilmak isteyen olursa yazar ayarlariz bi sekilde.
Detayli ultrason 19-22 haftalarda bakılıyor bildigim bir arkadas sormustu ona cevap yazayim dedim.
Buda bir diger arkadasa
Ben amniyon sıvısı sebebiyle erken dogum yaptim ama suan 6 haftalikken amniyon sivisini nasil anlamista soylemis anlamadm çünkü bebek oluşunca anlasiliyor amniyon sıvısı boslukta kalan kisimlari olcuyolar vs insallah hayirli haberlerle donersin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?