İlk aylar değil de ondan sonrakilerBir ayda cok degil mi ya ne bileyim ilk aylar herkes için riskli degil mi
Canımmmm aldım selamını nasılsın? Tebrik ederim hamileymişsin. Bu vesileyle bütün şubat annelerini tebrik ediyorum. Umarım bütün bebekler sağlıkla gelir kucaklarınıza :)Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 @distance 32 İstanbul 1 @Etnografya 32 1 Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 Carpediemssss 30 Çorum 2 @o0zge 28 İstanbul 1 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 @Otuken 31 Ankara 2 @sucelik 37 Sakarya 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 S SkyAsteR 35 İstanbul 2 @ayparcasi86 34 İstanbul 2 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @burcusami 31 Bursa 1 @Storycan @mobidikK @Bahar2930 26 Fransa 1 @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 klbkbr 31 1 @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 23 1 @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 C Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @seyyav 2 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride berreee @2kiz1anne V Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 @cerenkar 2
Vayy harikasın canım maşallah hadi tekrar hoşgeldin
Gebelik boyunca 5-6 ultrason yeterliFazla usg kontrolünün zararı olduğundan Avrupa’da çok aralıklı randevuya alıyormuş hastaneler. Ne zararı var bilmiyorum ama
Aaa bu doğru olabilir. Çünkü ilk hamileliğimde haziran ayında acayip üşüyordum. Battaniyeyle oturuyordum hep ve oğlum olduÇok üşüyenin oğlu olur der eskilergöreceğiz Bi kaç haftaya inşallah
Bnmde 2. Nasip olursa sezeryan olacak günümüz de aynıMerhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
Allah yardımcın olsun canım bence şuan hamileligine ve kendine odaklanmalisin misafirler hiç bitmez önemli olan senin sağlığın kusmalarda geçecek moralini bozmaHayırlı geceler arkadaşlar ben artık kan şeklinde kusuyorum bogazım zedelendi galiba oglumda da böyleydi ama bu kadar erken baslamamıstı perisan oldum misafirim de bitmiyor normal de aramızda ailelerle 24 saat mesafe oldugu için sene de 1 görüşüyoruz ablamlar bende kaynanamlar bende nasıl bir şans bendeki ya ablam sıkıntı değil de bu bulantıyla kayın kayınpeder çok sıkıntı oluyor
Bende 2 si bir devam edeyim diyorum ama devlette sezeryan nasıl olur birde ikili tarama için ikisindedemi yaptircanBnmde 2. Nasip olursa sezeryan olacak günümüz de aynıbn hem özel muayenehane hem devlete gidiyorum doğumu devlette düşünüyorum nasip olursa
Bnm Dr muayenehanesi şahsına ait canim ilaçlari kağıda yaziyor ya da test için devlete gönderiyor ikili testi yaptirmiycm kızımda da yaptrmadm detaylı ultrason yaptrcm onu da devlette düşünüyorumBende 2 si bir devam edeyim diyorum ama devlette sezeryan nasıl olur birde ikili tarama için ikisindedemi yaptircan
Zaten bir gün yatıp cikiyorsun yoğun bakım ünitesi de olmalı artık tecrübe sahibi oldukBende 2 si bir devam edeyim diyorum ama devlette sezeryan nasıl olur birde ikili tarama için ikisindedemi yaptircan
Anladım canım bende bir devlet Hastanesi'ne gozukeyim nasılsa sezeryan olcam ama nasıl uyusturuolar onu merak ediyorum tam mi yarimmiBnm Dr muayenehanesi şahsına ait canim ilaçlari kağıda yaziyor ya da test için devlete gönderiyor ikili testi yaptirmiycm kızımda da yaptrmadm detaylı ultrason yaptrcm onu da devlette düşünüyorum
Evet tecrübeliyim ama benim normal doğumdan sezeryana döndü belden uyusturmuslardi özelde. Devlet hastanesi nasıl acaba sezeryan dogumlardaZaten bir gün yatıp cikiyorsun yoğun bakım ünitesi de olmalı artık tecrübe sahibi olduk
Hiç sormadım canim aklıma gelmedi doğum yapan ark a sorayimAnladım canım bende bir devlet Hastanesi'ne gozukeyim nasılsa sezeryan olcam ama nasıl uyusturuolar onu merak ediyorum tam mi yarimmi
Bnmde öyle oldu normalden sezeryan a,bnmde ilk ozeldeydiEvet tecrübeliyim ama benim normal doğumdan sezeryana döndü belden uyusturmuslardi özelde. Devlet hastanesi nasıl acaba sezeryan dogumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?