2021 Şubat Anneleri

Riskli bir durum olsa her hafta gormek ister dr, ilk bebegim riskliydi her hafta cagirdi, simdi 7 haftalik 20 gun sonra gorelim dedi, suna inaniyorum, Rabbim nasip edecekse o bebek saglikla dogacak, eger dusecekse de ne yaparsaniz yapin, o bebek dusuyor o kadar dinlenmeme, ilaclara ragmen, sadece rahat olun, Allaha teslim olup bol dua edicez bu donemlerde saglikli evlat icin..

Arkadaslar merhaba bende şubat ayı annelerindenim şubat sonu gibi bebeğimiz aramıza katılacak :) 1,5 aylıgız daha bulantım var ama kusmuyorum öğürüyorum, sürekli midem gaz yapıyor yediğim ağzıma geliyor kokulara aşırı hassaslaştım midemi bulandırıyor tiksiniyorum her neyse yani biraz zor geçiyor
Göz acıp kapasamda şubat gelse diyorum

Canımmmm aldım selamını nasılsın? Tebrik ederim hamileymişsin. Bu vesileyle bütün şubat annelerini tebrik ediyorum. Umarım bütün bebekler sağlıkla gelir kucaklarınıza :)

Fazla usg kontrolünün zararı olduğundan Avrupa’da çok aralıklı randevuya alıyormuş hastaneler. Ne zararı var bilmiyorum ama
Gebelik boyunca 5-6 ultrason yeterli linki merak edenler okuyabilir. bence de sıkıntı olmadıkça fazla kontrole gitmemek gerek napıcaz Allah korusun kalbi dursa kalp masajı yapabilecekler mi, olacaklar öleceğe kim çare bulmuş, Rabbim sınamasın hiçbirinizi böyle bir imtihanla... 7. ay sonrası kontroller sıklaşıyor zaten...

Hayırlı geceler arkadaşlar ben artık kan şeklinde kusuyorum bogazım zedelendi galiba oglumda da böyleydi ama bu kadar erken baslamamıstı perisan oldum misafirim de bitmiyor normal de aramızda ailelerle 24 saat mesafe oldugu için sene de 1 görüşüyoruz ablamlar bende kaynanamlar bende nasıl bir şans bendeki ya ablam sıkıntı değil de bu bulantıyla kayın kayınpeder çok sıkıntı oluyor

Merhabalar, ben de Ocak sonu Şubat başı annesi olacağım kısmetse 10+5 günlük hamileyim

bir kızım, bir kimyasalım, bir de dış gebeliğim var, bu sebeple asprin ve pıhtılaşma için iğne kullanıyorum.

kızıma göre bu sefer daha zor geçiyor, kokulara hiç tahammülüm yok, 3kg verdim, su içmekte zorlanıyorum ama geçecek bu günler elbet

sağlıklı bir hamilelik süreci olsun hepimiz için ❤

Merhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..

Merhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
Bnmde 2. Nasip olursa sezeryan olacak günümüz de aynı bn hem özel muayenehane hem devlete gidiyorum doğumu devlette düşünüyorum nasip olursa

Allah yardımcın olsun canım bence şuan hamileligine ve kendine odaklanmalisin misafirler hiç bitmez önemli olan senin sağlığın kusmalarda geçecek moralini bozma

Bnmde 2. Nasip olursa sezeryan olacak günümüz de aynı bn hem özel muayenehane hem devlete gidiyorum doğumu devlette düşünüyorum nasip olursa
Bende 2 si bir devam edeyim diyorum ama devlette sezeryan nasıl olur birde ikili tarama için ikisindedemi yaptircan

Bende 2 si bir devam edeyim diyorum ama devlette sezeryan nasıl olur birde ikili tarama için ikisindedemi yaptircan
Bnm Dr muayenehanesi şahsına ait canim ilaçlari kağıda yaziyor ya da test için devlete gönderiyor ikili testi yaptirmiycm kızımda da yaptrmadm detaylı ultrason yaptrcm onu da devlette düşünüyorum

Bnm Dr muayenehanesi şahsına ait canim ilaçlari kağıda yaziyor ya da test için devlete gönderiyor ikili testi yaptirmiycm kızımda da yaptrmadm detaylı ultrason yaptrcm onu da devlette düşünüyorum
Anladım canım bende bir devlet Hastanesi'ne gozukeyim nasılsa sezeryan olcam ama nasıl uyusturuolar onu merak ediyorum tam mi yarimmi

Kızlar merhaba.mantar sorunu yaşayan var mı aranızda?
Galiba mantar oldum☹
İlaçta verilmiyormuş bu aylarda krem veya fitil diyorlar. Sıkıntım devam ederse dr'a wp tan yazacağım bakalım

Eski pantolonlarına giren var mı aranızda? Düğmelerini kapatamıyorum ben 2 haftadır, beli lastikli veya eskiden bol olan pantolonlarla idare ediyorum. Nasıl alışveril yapmalıyız? Bu aylar için bir beden büyük alsam e onu da 1 ay giyebileceğim. 2 ay sonra iki büyük beden alarak mı devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…