- 21 Haziran 2020
- 6
- 3
- 1
- 35
Beni de ayda bir çağırdılar canım25 mg canım.. İnşallah geçer. Bakalım 1 ay sonra kontroller var
Aynı durumdayım bende . Şuanda kolum bacağım buz gibi eşim yanımda acayip terliyor.Herkese merhaba, ben de 8 hafta 3 günlük gebeyim, benim de bir sorum var, ilk gebeliğim. Evde çok üşüyorum akşamları bu sıcakta, kazak giydim şimdi o derece. Gündüz de mutlaka çorap falan giyiyorum normalde de üşüyen biriyim ama Bu sıcaklarda hiç üşümedim hayatımdaKan değerlerimİn hepsi normal çıktı. Sizce normal bir durum mu benim gibi üşüyen var mı? Kusura bakmayın önceki konulardan alakasız gibi oldu ilk mesajım nereye yazılır bilemedim.
Bu testler kandan mı yapılıyor doktorum benden de istedi henüz yaptırmadımbenim sonucum daha çıkmamış ben de merakla bekliyorum açıkçası
Hafta gün olarak tam aynıyız seninle. Üşüme yok bende. Fazlasıyla halsizlik, uyku, ara ara kasık ağrısı, baş ağrısı var. Midem çok şükür hiç bulanmadı. Akşamları bulanır gibi oluyo geçiyor. O kadar da olacak artıkHerkese merhaba, ben de 8 hafta 3 günlük gebeyim, benim de bir sorum var, ilk gebeliğim. Evde çok üşüyorum akşamları bu sıcakta, kazak giydim şimdi o derece. Gündüz de mutlaka çorap falan giyiyorum normalde de üşüyen biriyim ama Bu sıcaklarda hiç üşümedim hayatımdaKan değerlerimİn hepsi normal çıktı. Sizce normal bir durum mu benim gibi üşüyen var mı? Kusura bakmayın önceki konulardan alakasız gibi oldu ilk mesajım nereye yazılır bilemedim.
Hayırlı olsun bütün kışı kısa kolluyla geçirdim evde, ama ilk haftalar sıtma yapar gibi üşüdüm hatta adet gecikmesinden önce acaba hamile miyim dedim üşümem nedeniyle . Resmen titriyordum haziran ayında üstümde akşamları kazak vardıHerkese merhaba, ben de 8 hafta 3 günlük gebeyim, benim de bir sorum var, ilk gebeliğim. Evde çok üşüyorum akşamları bu sıcakta, kazak giydim şimdi o derece. Gündüz de mutlaka çorap falan giyiyorum normalde de üşüyen biriyim ama Bu sıcaklarda hiç üşümedim hayatımdaKan değerlerimİn hepsi normal çıktı. Sizce normal bir durum mu benim gibi üşüyen var mı? Kusura bakmayın önceki konulardan alakasız gibi oldu ilk mesajım nereye yazılır bilemedim.
Çok teşekkür ederim canımmbende merak etmistim seni cok sevindim
Neden üşüyoruz acabaAynı durumdayım bende . Şuanda kolum bacağım buz gibi eşim yanımda acayip terliyor.
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun, umarım biter benim de biran önceHayırlı olsun bütün kışı kısa kolluyla geçirdim evde, ama ilk haftalar sıtma yapar gibi üşüdüm hatta adet gecikmesinden önce acaba hamile miyim dedim üşümem nedeniyle . Resmen titriyordum haziran ayında üstümde akşamları kazak vardıkan değerlerim benim de iyi. Şimdi iyiyim bitti o üşümem.
Benim de çok şükür hiç hatrı sayılır bir bulantım olmadı, azıcık akşamları hissettiriyor hamile olduğumu, normalde çoğu arkdaşımın sabahları oluyormuş bulantısı, bizimki akşam bu da ilginçHafta gün olarak tam aynıyız seninle. Üşüme yok bende. Fazlasıyla halsizlik, uyku, ara ara kasık ağrısı, baş ağrısı var. Midem çok şükür hiç bulanmadı. Akşamları bulanır gibi oluyo geçiyor. O kadar da olacak artık
Anladım çok teşekkür ederim mutlaka aklımda olacakBnmde kızımda yoktu canim sonradan oldu Dr lar anlamıyor iki dusugum var de yaptır testini yaptırmadan hamile kalma
Çok üşüyenin oğlu olur der eskilerNeden üşüyoruz acaba
Bnde çok üşüdüm ilk haftalar patikle gezdim evdeÇok üşüyenin oğlu olur der eskilergöreceğiz Bi kaç haftaya inşallah
Benim ki birden bire yükselmiş canım. Sorunum yoktu. Kaç defa tahlil yaptırıyordum normal çıkıyordu. Demekki gebe de kalınca birden bire çıkmış. Aşırı saç dökülmesinden halsizliğimden ve bacak, kolumdaki ödemden belliydi. Neyse artık ilaç takvisi ile inşallah düzelir.Bana ultrason yazdı 3.67 çıkmıştı 2.14 şuan nodül mü var diye şüphelendi yüksek troid bebeğin gelişimi açısından zararlı diyor doktorlar ama aşırı yüksekliğinde hamile kalmak imkansız diyorlar içini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah
Ben 2 kere duydum cnm çok şükür. Kontrollere devam ediyorum iste
Bu arada cok gec almışsın cnm ya Allah korusun bi sıkıntı falan olursa erken müdahale iyi olurdu bence
Ya cnm benimki riskli gebelik 5 günde bir gidiyorum kan pıhtılaşmam var igne ilac kullanıyorum kese büyümesi bebek büyümesi önemli o yuzden dedim. Ben 5 gün zor bekliyorum o yuzden dedim. Benim kesem az büyümüştü gecen hafta serum verdi cok sukur fayda etti o yüzden dedim. Erken müdahale en iyisi bence ilk zamanlar sık gitmek lazımNasıl bir sorun olur ki acaba bu ara zaten çok hassasım bide sen şimdi böyle diyince kafama takıldı önümüzde ki hafta gitmiş olucam çok mu geç
Nasıl bir sıkıntı olabilir kiburcusami
Ya cnm benimki riskli gebelik 5 günde bir gidiyorum kan pıhtılaşmam var igne ilac kullanıyorum kese büyümesi bebek büyümesi önemli o yuzden dedim. Ben 5 gün zor bekliyorum o yuzden dedim. Benim kesem az büyümüştü gecen hafta serum verdi cok sukur fayda etti o yüzden dedim. Erken müdahale en iyisi bence ilk zamanlar sık gitmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?