- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
anamm tombik buradaymış :)Canımmmm aldım selamını nasılsın? Tebrik ederim hamileymişsin. Bu vesileyle bütün şubat annelerini tebrik ediyorum. Umarım bütün bebekler sağlıkla gelir kucaklarınıza :)
yok canm ya 63le hamile kaldım bendeeminim siz zayıfsnzdır ben bi de şişkoyum 70 kiloyum inşallah 100 olmam
Ben de düşünemiyorumSsvd düşünenleri tebrik ediyorum tövbe ettim ben artık
Evet canım 11 ile 14 hafta aralığında ikili test olur kaçırırsan bu aralığı benzeri Bi test 3lü test o da16 ile 18. Haftalar diye hatırlıyorum. Bir de 20 ile 24. Hafta aralığında ayrıntılı ultrason var 4lü deniyor ona daevet evet deneyin şimdi bi önemzde ikili test var sanrm dmi
Teşekkür edeeim cnm
Benimde randevum bu cumartesi ama hiç açıklama yapmıyor.gittiğimde 10+5 olacağım. 3 hafya sonra görüşelm bu kadar. Ne gapacksın nasıl ilerleyeceğiz hangi aşamalar var, hangi durum anormal ... yok konuşmuyor. Devletteki dr bile daha çok konuşur ya.
[/QUOT
Kalabaliksa muayenesi ondandır 10+5 de yapmaz muhtemelen ikiliyi 12 de fln gel der
Canım daha doktora gitmedim bugün kan verdim haftaya pazartesi falan giderimArtışların nasıl canım ne dedi Dr hayirli olsun bu arada
Karnından mı baktı, vajinal ultrasonla mı?Arkadaşlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz reglimden 2gün önce öğrendim gebeliği mi ayın 8.inde 770 ayın 11.inde 3300olmuştu değerinim ama kese gözükmedi normalmi sizce
Karnımdan baktı canımKarnından mı baktı, vajinal ultrasonla mı?
Benimde ilki sezeryan, ssvd istiyorum araştırın derimMerhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
Karından hemen gözükmez, regl günün bugün sanırım dimi? Yada iki gün önceydi? Merak etme vajinal ultrasonda baksaydı görürdü. Telaş yapma, inşallah dış gebelik değildir oda bir ihtimal tabiki amaKarnımdan baktı canım
Evet canım regl günüm 2gün önceydi insan yinede telaş yapıyor tek umudum kan değerimdeki artışın güzel olması hayırlısıyla görürüm inşalh teşekkür ederimKarından hemen gözükmez, regl günün bugün sanırım dimi? Yada iki gün önceydi? Merak etme vajinal ultrasonda baksaydı görürdü. Telaş yapma, inşallah dış gebelik değildir oda bir ihtimal tabiki ama
Daha minicik annesiii nasıl görsün karnından :) ben senin yerinde olsam vajinal ultrason yapıcak bi doktora giderdim.. iki günde karnından kese görünmez merak etme. İnşallah herşey yolundadır bizede bildirEvet canım regl günüm 2gün önceydi insan yinede telaş yapıyor tek umudum kan değerimdeki artışın güzel olması hayırlısıyla görürüm inşalh teşekkür ederim
Sağol kuzumDaha minicik annesiii nasıl görsün karnından :) ben senin yerinde olsam vajinal ultrason yapıcak bi doktora giderdim.. iki günde karnından kese görünmez merak etme. İnşallah herşey yolundadır bizede bildir
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBen de cuma günü gittim doktora olması gerekenden iki hafta geriden geliyor en başından beri muhtemelen geç döllenme
8+5 ile kalp atışını duydum çok şükür
Bir daha dört hafta sonra gideceğim ikili test için
İnşallah herkes güzel haberler alır
canim benim ilk sezeryan 2 . De sezeryan olacak . Bende ilkinde neler olduğunu bildiğim için çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum . Ven devlette doğum yaptım spinal oldu belden uyuşmalı. Ama yengemi tamamen bayiltmislardi neye göre karar veriyorlar bilmiyorumMerhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
sizin aradan ne kadar zaman geçti acaba ilk doğumdan . Bende çok isterim ama devletler yanaşmıyor normale özeller de pahalı . Hastane bulduysanız falan detayları paylasirmisinuzBenimde ilki sezeryan, ssvd istiyorum araştırın derim
Hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah canım ben düşünme aşamasındayım bakalım ya özel ya devlet bakcam artikBnmde öyle oldu normalden sezeryan a,bnmde ilk ozeldeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?