2021 Şubat Anneleri

insanbuL tombiğin de sana selamı var.:)
iki gündür mide bulantım arttı ya geçen hafta daha iyiydim kusamıyorum da ama sürekli bir mide bulantısı hissi var.
günaydın iyi haftalar bu arada.

Ssvd düşünenleri tebrik ediyorum tövbe ettim ben artık
Ben de düşünemiyorum
evet evet deneyin şimdi bi önemzde ikili test var sanrm dmi
Evet canım 11 ile 14 hafta aralığında ikili test olur kaçırırsan bu aralığı benzeri Bi test 3lü test o da16 ile 18. Haftalar diye hatırlıyorum. Bir de 20 ile 24. Hafta aralığında ayrıntılı ultrason var 4lü deniyor ona da
en önemlisi o iç organlara bakılıyor. Allah korusun hani kalbinde böbreklerde falan bir sıkıntı varsa tespit ediliyor, doğar doğmaz müdahale edebiliyor bir rahatsızlık varsa.

Hayırlı haftalar kızlar, bulantılar çok fena tüm gün durmadan bulanıyor midem sabahta baygınlık geçirdim gözüm karardı içim çekildi bilincim bi gitti geldi kızım korkmasın diye çok çabaladım eşime zor seslendim hala yatıyorum. Yavrumda korktu ayrılmıyo yanımdan iyi misin anne diye. Yemekleri eşim yapmaya çalışıyor ama elinden pek bişi gelmiyor, kızımın gıda alerjisi olduğunu için dışardan yemekte söyleyemiyoruz perişanız Temizlik derleme toplama hep üsten oluyor içim sıkıldı yeminle. Kayınvalidemlere ordan yazlığa geçicektik ben yolda perişan olurum diye erteledik. Şu ilk 3 ay sağlıkla bitsin artık diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden

Arkadaşlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz reglimden 2gün önce öğrendim gebeliği mi ayın 8.inde 770 ayın 11.inde 3300olmuştu değerinim ama kese gözükmedi normalmi sizce

Merhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
Benimde ilki sezeryan, ssvd istiyorum araştırın derim

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm anneler sağ salim keseyi de bebeğinin kalp atışlarında duysun inşallh bu bekleyiş çok zormuş gerçekten herkesden hayırlı haberler inşalh

Evet canım regl günüm 2gün önceydi insan yinede telaş yapıyor tek umudum kan değerimdeki artışın güzel olması hayırlısıyla görürüm inşalh teşekkür ederim

Evet canım regl günüm 2gün önceydi insan yinede telaş yapıyor tek umudum kan değerimdeki artışın güzel olması hayırlısıyla görürüm inşalh teşekkür ederim
Daha minicik annesiii nasıl görsün karnından :) ben senin yerinde olsam vajinal ultrason yapıcak bi doktora giderdim.. iki günde karnından kese görünmez merak etme. İnşallah herşey yolundadır bizede bildir

Ben de cuma günü gittim doktora olması gerekenden iki hafta geriden geliyor en başından beri muhtemelen geç döllenme
8+5 ile kalp atışını duydum çok şükür
Bir daha dört hafta sonra gideceğim ikili test için
İnşallah herkes güzel haberler alır

Daha minicik annesiii nasıl görsün karnından :) ben senin yerinde olsam vajinal ultrason yapıcak bi doktora giderdim.. iki günde karnından kese görünmez merak etme. İnşallah herşey yolundadır bizede bildir
Sağol kuzum inşallh herşey yolundadır çarşamba günü güzel haberlerle gelirim inşallh güzel dileklerin için içimi rahatlattığın için teşekkür ederim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Merhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
canim benim ilk sezeryan 2 . De sezeryan olacak . Bende ilkinde neler olduğunu bildiğim için çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum . Ven devlette doğum yaptım spinal oldu belden uyuşmalı. Ama yengemi tamamen bayiltmislardi neye göre karar veriyorlar bilmiyorum
Benimde ilki sezeryan, ssvd istiyorum araştırın derim
sizin aradan ne kadar zaman geçti acaba ilk doğumdan . Bende çok isterim ama devletler yanaşmıyor normale özeller de pahalı . Hastane bulduysanız falan detayları paylasirmisinuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…