Bende yanıyorum kızlar ya. Hayır zaten Adanadayım olabildiğince sıcak. Ama gece bile klimayla yattığınız halde kalkıyorum çok sıcak terledim diye. Gün içinde ofiste de klimayı üstüme tutuyorum.bu haftalarda Vücudumuzdaki kan hacmi 1.5_2 kat arttığı için normal olduğunu söylüyorlar.Çok üşüyenin oğlu olur der eskilergöreceğiz Bi kaç haftaya inşallah
Bu testler kandan mı yapılıyor doktorum benden de istedi henüz yaptırmadım
Ben de öyle 2. Sezeryan olacak 5_6 yıldan önce ssvd öneriyor kimse benim iki yıl daha dolmadı. Korktuğun nedir ilkini ağır mı geçirdinMerhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
10+0 oldum bugün. Enfeksiyon var biraz ondan herhalde ağrılarım. Ben ailemin yanındayım, annem yatağa bağlı, onun özel hizmeti, Bi de Kızımın bakımı dışında bir şey yapmıyorum.
Ssvd düşünenleri tebrik ediyorum tövbe ettim ben artıkBen de öyle 2. Sezeryan olacak 5_6 yıldan önce ssvd öneriyor kimse benim iki yıl daha dolmadı. Korktuğun nedir ilkini ağır mı geçirdin
Kızımda ben de yandım hepBende yanıyorum kızlar ya. Hayır zaten Adanadayım olabildiğince sıcak. Ama gece bile klimayla yattığınız halde kalkıyorum çok sıcak terledim diye. Gün içinde ofiste de klimayı üstüme tutuyorum.bu haftalarda Vücudumuzdaki kan hacmi 1.5_2 kat arttığı için normal olduğunu söylüyorlar.
Tabi sizin yazdığnızın tersini düşünüp inşallah kızım olacaktır da diyim amin
sağol canım, deniyim ben de limonlu su. Bi şase boşluk ağrısını kesti ama kasık hala devam ediyor.Allah yar ve yardımcınız olsun çok geçmişler olsun benm enfeksiyonm bitti, bolbol limonlu su içmeye çalışın
Kızımın adı Gökçe Nisa eğer kız olursa Ayça Miray erkek olursa Göktuğ koymayı düşünüyorum inşallahBugün topiğe biraz hareket katalım.Biz anne adayları daha evlenmeden bile bebeklerimizin isimlerini ne koysak diye İçimizden geçiririz Erkek yahut kız olursa sağlıkla dünyaya gelirse inşallah aklınızdaki isimler nedir hamişler?
Kızımda ben de yandım hep
sağol canım, deniyim ben de limonlu su. Bi şase boşluk ağrısını kesti ama kasık hala devam ediyor.
Kızımın adı Gökçe Nisa eğer kız olursa Ayça Miray erkek olursa Göktuğ koymayı düşünüyorum inşallah
Kızımda doğuma kadar karar verememistik isme doğumda doktor göbek adını ne koycaz diyor dedim biz daha adını bulamadıkay isimleri çok beğendim
Kaçıncı haftada yapılıyor ikili test kızlar. Doktorumun ağzından cımbızla laf alıyprum da ben. Haftasonu çalışan bir o olduğu için değiştiremiyorum daevet evet deneyin şimdi bi önemzde ikili test var sanrm dmi
Kaçıncı haftada yapılıyor ikili test kızlar. Doktorumun ağzından cımbızla laf alıyprum da ben. Haftasonu çalışan bir o olduğu için değiştiremiyorum da
Ayy ben hep üşüyorumÇok üşüyenin oğlu olur der eskilergöreceğiz Bi kaç haftaya inşallah
11 14 arasi yapılıyor canım bana 11 de gel dedi yapar mı o zaman bilmiyorumKaçıncı haftada yapılıyor ikili test kızlar. Doktorumun ağzından cımbızla laf alıyprum da ben. Haftasonu çalışan bir o olduğu için değiştiremiyorum da
Benide ekler misiniz:) yaş 29, istanbul, 2. Cocuk. Diğer yorumda alıntı yapamamışımMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 I insaatci 28 İstanbul 1 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 @distance 32 İstanbul 1 @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 Carpediemssss 30 Çorum 2 @o0zge 28 İstanbul 1 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 @Otuken 31 Ankara 2 @sucelik 37 Sakarya 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 S SkyAsteR 35 İstanbul 2 @ayparcasi86 34 İstanbul 2 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @burcusami 31 Bursa 1 @Storycan @mobidikK @Bahar2930 26 Fransa 1 @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 klbkbr 31 1 @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 23 1 @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @seyyav 2 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride berreee @2kiz1anne @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 @cerenkar 2
Sağol canım benimVayy harikasın canım maşallah hadi tekrar hoşgeldin
Artışların nasıl canım ne dedi Dr hayirli olsun bu aradaSağol canım benim
Teşekkür edeeim cnm11 14 arasi yapılıyor canım bana 11 de gel dedi yapar mı o zaman bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?