2021 Şubat Anneleri

Çok üşüyenin oğlu olur der eskilergöreceğiz Bi kaç haftaya inşallah
Bende yanıyorum kızlar ya. Hayır zaten Adanadayım olabildiğince sıcak. Ama gece bile klimayla yattığınız halde kalkıyorum çok sıcak terledim diye. Gün içinde ofiste de klimayı üstüme tutuyorum.bu haftalarda Vücudumuzdaki kan hacmi 1.5_2 kat arttığı için normal olduğunu söylüyorlar.
Tabi sizin yazdığnızın tersini düşünüp inşallah kızım olacaktır da diyim amin

Merhaba kizlar ilk gebelik sezeryan 2.de sezeryan olacak varmı aranızda .. galiba ben doğumdan korkmaya başladım nedense.. ve özele gidiyorum acaba devlet hastanesinemi yonelsem kararsızım..
Ben de öyle 2. Sezeryan olacak 5_6 yıldan önce ssvd öneriyor kimse benim iki yıl daha dolmadı. Korktuğun nedir ilkini ağır mı geçirdin

10+0 oldum bugün. Enfeksiyon var biraz ondan herhalde ağrılarım. Ben ailemin yanındayım, annem yatağa bağlı, onun özel hizmeti, Bi de Kızımın bakımı dışında bir şey yapmıyorum.

Allah yar ve yardımcınız olsun çok geçmişler olsun benm enfeksiyonm bitti, bolbol limonlu su içmeye çalışın

Kızımda ben de yandım hep
Allah yar ve yardımcınız olsun çok geçmişler olsun benm enfeksiyonm bitti, bolbol limonlu su içmeye çalışın
sağol canım, deniyim ben de limonlu su. Bi şase boşluk ağrısını kesti ama kasık hala devam ediyor.

Kızımın adı Gökçe Nisa eğer kız olursa Ayça Miray erkek olursa Göktuğ koymayı düşünüyorum inşallah

Kaçıncı haftada yapılıyor ikili test kızlar. Doktorumun ağzından cımbızla laf alıyprum da ben. Haftasonu çalışan bir o olduğu için değiştiremiyorum da
11 14 arasi yapılıyor canım bana 11 de gel dedi yapar mı o zaman bilmiyorum

Benide ekler misiniz:) yaş 29, istanbul, 2. Cocuk. Diğer yorumda alıntı yapamamışım

11 14 arasi yapılıyor canım bana 11 de gel dedi yapar mı o zaman bilmiyorum
Teşekkür edeeim cnm
Benimde randevum bu cumartesi ama hiç açıklama yapmıyor.gittiğimde 10+5 olacağım. 3 hafya sonra görüşelm bu kadar. Ne gapacksın nasıl ilerleyeceğiz hangi aşamalar var, hangi durum anormal ... yok konuşmuyor. Devletteki dr bile daha çok konuşur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…