2021 Şubat Anneleri

Merhaba canim listeye beni de almissin yeni gordum
32 yas. Sivas. 3.cocuk benim

Sağ olun Allah razı olsun inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimizde. İçinizi ferah tutun güzel düşünün görürsünüz inşallah bizde ilk gittiğimizde göremedik. Haberdar edin inşallah beni dualarım sizinle

Yok canım özele gidiyorum bende 4+2yken değerim 3300 çıktı benim drda çarşamba gel idrara sıkışık gel dedi hem değerin 5binleri bulur dedi sen kaç haftalık hamilesin canım inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz kesemizi bebeklerimizi

Aynı gün gitcez dra haberdar edelim birbirimizi güzel haberlere inşalh

o kadar üzgünüm ki gerçekten çok yakın bir arkadaşmla beraber hamileydk onun da bebeğinn kalbi durmuş

Allah sabır versin umudunuuzu sakın kaybetmeyın demekki bebeğiniz oluyo

ya hiç olmasaydı tekrar denemekten sakın vazgeçmeyn çok geçmiş olsun

Bende onu merak ediyorum neye göre uyusturuolar özel de çok güzel geçti sezeryan ama şimdi devlette yapsam acaba yine aynı ilgi ve alaka olcakmi
benim de güzel geçti devlette . Bu doğumu da inşallah devlette yapicam . Artık zaman göstericek sanırım anesteziyi:)
Canım basın sagolsun. Çok üzüldüm. Inşallah saga salim hayırlı sağlıklı evlatların olur .

günaydın kızlar,

nasılsınız 11. haftaya girmişken yorgunluğum devam etmekte ama ateşim gazım bulantım bi tık azaldı gibi..

hala eve gelir gelmez uyuyorum bi iş yapmak istemiyorm umarım hamileliğin balayı dedikleri ikinci trimester bi an önce gelir ve iyi geçer

Anladim cnm bakma bnde aynı moddayim diğerlerinde çok sevinirdim karnımı severdim bunda hep bı korku var sevemiyorum bile Allah a emanet elimizden bişey gelmiyor yaşatan Rabbim
Kızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.
Ama o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kaygılı, endişeli ve korkuyorum. Ya dış gebelikse diye başladım keseyi gördük, ya kalbi atmıyorsa dedm duyduk çok şükür. Bu sefer kesin sevinirim heyecanlanırım dedim ama ☹ yok kalbi durursa yok karnımda ölürse , ay nasıl doğuracağım , ay nasıl bakacağım... beynim bunşarla dolu nasıl geçecek bu günler bilemiyorum hiç.
Arkadaşlarıma yeni yeni söylemeye başladık ben hamileyim diyorum kimse inanmıyor,o kadar duygusuz söylüyprsun ki cidden mi gerçekten mi doğru mu diye 2ü kez teyit ediyorlar. Psikoloğa fln mı gitsem diye düşündüm resmen

11 14 arasi yapılıyor canım bana 11 de gel dedi yapar mı o zaman bilmiyorum
Bende cumartesi gideceğim sat a göre 10+6 olacak o gün yapar mı acaba. Hiçbir şey açıklamıyor ki gıcık oluyorm. Çalıştığım için cumartesi öğleden sonra çalışan bi o olduğu için takışı kaldım onda. Yine gönderip 2 hfta sonra gel mi yapar acaba

canım seni çok iyi anlıyorum bende de bi donukluk var, kendimi çirkin hissediyorum bi de üstelik ve bu tembellik daha da beni üzüyo. eskiden çok enerjk biriyken şimdi inanılmaz hallerdeyim.

canım seni çok iyi anlıyorum bende de bi donukluk var, kendimi çirkin hissediyorum bi de üstelik ve bu tembellik daha da beni üzüyo. eskiden çok enerjk biriyken şimdi inanılmaz hallerdeyim.
Sende çalışıyorsun benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Sadece çalışmsk içn yaşıyorum gibi düşünüyorum bugünlerde. Eve gelioyrum ymek yap ye otur 9 oluyprum 10_15 dk içinde uyuklamaya başlıyprum. Duş al yat sabah zorla kalkıp hazırlanıp servise yetişiyorum

tamamen beni anlatıyorsun tek fark ben yemek yapmıyorum çok şükür çnkü şansıma eşm izinli evde başınn çaresne bakıyo :)

Bnde aynıyım canim bakarız inşallah da ya bazı acıları yaşayınca sonrasında çok zor oluyor toparlanması ben ikisinde de çok kaptirmistim sonra çok üzüldüm şimdi de hep bir korku tedbirimi aldım biliyorum takdir Allah'ın yaşatan O ama işte o kaygı geçmek bilmiyor.dr da diyor dün rahat ol biraz inşallah az daha büyüsün göreyim sevinicem bilmiyorum bnde niye böyle oldu bnde üzülüyorum kızımda hep sevdim karnımı konuştum daha baslayamadim bunda korkudan

Cnm sata gore 7 haftalik hamileyim ama gec dollenme sanırım yarin net belli olucak gidicez doktora bakalim

Aynisini yasiyorum su an 8.haftadayiz, ilk bebegimde cok heyecanli hevesliydim ama bunda korkuyorum kaybetmekten, o yuzden belkide cok da sahiplenemiyorum, zaten kaygili, pinpirikli bi insanim, bebek doguncaya kadar kimsenin haberi olmuycak heralde, testler yaptircaz ya kotu cikarsa ne yaparim simdi de o endise sardi ,

Neredeyse tam olarak benden bahsediyor gibisin bebek istiyordum ama en az 10 kilo zayıflamaya ihtiyacım vardı deli gibi plates yoga ve diyet yaparken birkaç kilo verirken bir anda durdu kilo vermelerim ama ben hala plates yoga ve deli gibi diyet yapıyorum tabi sonra öğrendim ki hamileyim önce çok mutlu oldum sonra hamileliğin sonunda 100 kilo olacam düşüncesi üzdü beni ilk hamileligimde hiç bulantim olmamıştı şimdi ise her şeyden midem bulanıyor sağlıklı beslenmeye çalışıyorum geçende ceviz yemeye zorladım kendimi mesela sağlıklı gelsinler de İnşallah bebislerimiz kilo gider İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…