İnşallh sağolasın arkadaşım bu bekleyiş çok zor benim Dr vajinal yapmıo ilişki bile yasak bu aralar risk her ihtimali değerlendiriyor alalhın izniyle görürüm
Merhaba canim listeye beni de almissin yeni gordumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 I insaatci 28 İstanbul 1 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 @distance 32 İstanbul 1 @Etnografya 32 1 Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 Carpediemssss 30 Çorum 2 @o0zge 28 İstanbul 1 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 @Otuken 31 Ankara 2 @sucelik 37 Sakarya 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 @Berenerva 35 İstanbul 2 @ayparcasi86 34 İstanbul 2 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @burcusami 31 Bursa 1 @Storycan @mobidikK @Bahar2930 26 Fransa 1 @Feminas 21 Konya 1 N Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 klbkbr 31 1 @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 23 1 @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @seyyav 2 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride @berreee L Laladunya @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 @cerenkar 2
Sağ olun Allah razı olsun inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimizde. İçinizi ferah tutun güzel düşünün görürsünüz inşallah bizde ilk gittiğimizde göremedik. Haberdar edin inşallah beni dualarım sizinleBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallh bende 776yla öğrendim 3gün sonra 3300oldu değerim ama hala keseyi göremedik çarşamba tekrar gitcem benim içinde dualarınızı esirgemeyinçok üzülüyorum
Hayır yok ama olur ihtimaline karşı birliktelik bir süre olmasın kanama VS olur korkarsın dedi bende anlamadımNeden yasakladi doktorunuz kanama vs. Mi var
Yok canım özele gidiyorum bende 4+2yken değerim 3300 çıktı benim drda çarşamba gel idrara sıkışık gel dedi hem değerin 5binleri bulur dedi sen kaç haftalık hamilesin canım inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz kesemizi bebeklerimiziCanim uzulme heleki devlet hastahanesine gidiyosan onlarin ultrasonu mutfak robotu gibi gerçekten kötü yani 4400 degerle bile keseyi ayirt edemediler surekli goremedikce kan aldirdilar ve saglikli bi sekilde artiyor deger normalde ozel takibine gidicektim.ama devlete gidim hazir randevu bulmusken diye düşündüm ama bos yere gittim Çarşamba ozele doktoruma gidicem görürüz keseyi diye düşünüyorum hatta kalp atisi bile duyariz belki
Aynı gün gitcez dra haberdar edelim birbirimiziYok canım özele gidiyorum bende 4+2yken değerim 3300 çıktı benim drda çarşamba gel idrara sıkışık gel dedi hem değerin 5binleri bulur dedi sen kaç haftalık hamilesin canım inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz kesemizi bebeklerimizi
Bugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
benim de güzel geçti devlette . Bu doğumu da inşallah devlette yapicam . Artık zaman göstericek sanırım anesteziyi:)Bende onu merak ediyorum neye göre uyusturuolar özel de çok güzel geçti sezeryan ama şimdi devlette yapsam acaba yine aynı ilgi ve alaka olcakmi
Canım basın sagolsun. Çok üzüldüm. Inşallah saga salim hayırlı sağlıklı evlatların olur .Bugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Kızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.Anladim cnm bakma bnde aynı moddayim diğerlerinde çok sevinirdim karnımı severdim bunda hep bı korku var sevemiyorum bile Allah a emanet elimizden bişey gelmiyor yaşatan Rabbim
Bende cumartesi gideceğim sat a göre 10+6 olacak o gün yapar mı acaba. Hiçbir şey açıklamıyor ki gıcık oluyorm. Çalıştığım için cumartesi öğleden sonra çalışan bi o olduğu için takışı kaldım onda. Yine gönderip 2 hfta sonra gel mi yapar acaba11 14 arasi yapılıyor canım bana 11 de gel dedi yapar mı o zaman bilmiyorum
Kızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.
Ama o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kaygılı, endişeli ve korkuyorum. Ya dış gebelikse diye başladım keseyi gördük, ya kalbi atmıyorsa dedm duyduk çok şükür. Bu sefer kesin sevinirim heyecanlanırım dedim ama ☹ yok kalbi durursa yok karnımda ölürse , ay nasıl doğuracağım , ay nasıl bakacağım... beynim bunşarla dolu nasıl geçecek bu günler bilemiyorum hiç.
Arkadaşlarıma yeni yeni söylemeye başladık ben hamileyim diyorum kimse inanmıyor,o kadar duygusuz söylüyprsun ki cidden mi gerçekten mi doğru mu diye 2ü kez teyit ediyorlar. Psikoloğa fln mı gitsem diye düşündüm resmen
Sende çalışıyorsun benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Sadece çalışmsk içn yaşıyorum gibi düşünüyorum bugünlerde. Eve gelioyrum ymek yap ye otur 9 oluyprum 10_15 dk içinde uyuklamaya başlıyprum. Duş al yat sabah zorla kalkıp hazırlanıp servise yetişiyorumcanım seni çok iyi anlıyorum bende de bi donukluk var, kendimi çirkin hissediyorum bi de üstelik ve bu tembellik daha da beni üzüyo. eskiden çok enerjk biriyken şimdi inanılmaz hallerdeyim.
Sende çalışıyorsun benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Sadece çalışmsk içn yaşıyorum gibi düşünüyorum bugünlerde. Eve gelioyrum ymek yap ye otur 9 oluyprum 10_15 dk içinde uyuklamaya başlıyprum. Duş al yat sabah zorla kalkıp hazırlanıp servise yetişiyorum
Bnde aynıyım canim bakarız inşallah da ya bazı acıları yaşayınca sonrasında çok zor oluyor toparlanması ben ikisinde de çok kaptirmistim sonra çok üzüldüm şimdi de hep bir korku tedbirimi aldım biliyorum takdir Allah'ın yaşatan O ama işte o kaygı geçmek bilmiyor.dr da diyor dün rahat ol biraz inşallah az daha büyüsün göreyim sevinicem bilmiyorum bnde niye böyle oldu bnde üzülüyorum kızımda hep sevdim karnımı konuştum daha baslayamadim bunda korkudanKızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.
Ama o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kaygılı, endişeli ve korkuyorum. Ya dış gebelikse diye başladım keseyi gördük, ya kalbi atmıyorsa dedm duyduk çok şükür. Bu sefer kesin sevinirim heyecanlanırım dedim ama ☹ yok kalbi durursa yok karnımda ölürse , ay nasıl doğuracağım , ay nasıl bakacağım... beynim bunşarla dolu nasıl geçecek bu günler bilemiyorum hiç.
Arkadaşlarıma yeni yeni söylemeye başladık ben hamileyim diyorum kimse inanmıyor,o kadar duygusuz söylüyprsun ki cidden mi gerçekten mi doğru mu diye 2ü kez teyit ediyorlar. Psikoloğa fln mı gitsem diye düşündüm resmen
Yok canım özele gidiyorum bende 4+2yken değerim 3300 çıktı benim drda çarşamba gel idrara sıkışık gel dedi hem değerin 5binleri bulur dedi sen kaç haftalık hamilesin canım inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz kesemizi bebeklerimizi
Aynisini yasiyorum su an 8.haftadayiz, ilk bebegimde cok heyecanli hevesliydim ama bunda korkuyorum kaybetmekten, o yuzden belkide cok da sahiplenemiyorum, zaten kaygili, pinpirikli bi insanim, bebek doguncaya kadar kimsenin haberi olmuycak heralde, testler yaptircaz ya kotu cikarsa ne yaparim simdi de o endise sardi ,Kızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.
Hadi inşallh canım hayırlı haberlerle inşalh Burdan bilgilendirelim birbirimiziCnm sata gore 7 haftalik hamileyim ama gec dollenme sanırım yarin net belli olucak gidicez doktora bakalim ☺
Neredeyse tam olarak benden bahsediyor gibisin bebek istiyordum ama en az 10 kilo zayıflamaya ihtiyacım vardı deli gibi plates yoga ve diyet yaparken birkaç kilo verirken bir anda durdu kilo vermelerim ama ben hala plates yoga ve deli gibi diyet yapıyorum tabi sonra öğrendim ki hamileyim önce çok mutlu oldum sonra hamileliğin sonunda 100 kilo olacam düşüncesi üzdü beni ilk hamileligimde hiç bulantim olmamıştı şimdi ise her şeyden midem bulanıyor sağlıklı beslenmeye çalışıyorum geçende ceviz yemeye zorladım kendimi mesela sağlıklı gelsinler de İnşallah bebislerimiz kilo gider İnşallahDİKKAT BU MESAJ YOĞUN İÇ DÖKME İÇERİR...
Kızlar merhaba bu başlıkta buluştuğumuza göre hepimiz yakın zamanlarda annelik yolculuğuna çıktık.
Benim 10. hafta bitmek üzere 11lere gidiyorum. Daha çok başındayım belki ama vücudumun bana bulantı kabızlık gaz son olarak da enfeksiyon olayı beni yordu yıprattı isyan mı ediyorum die korkuyorum bi yandan ya da hakikaten eskiler nasılmş ben çok mu nazlıyım bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. İşe gelmek için sabah 6da kalkıyorum eve de akşam 6 buçukta varmış oluyorum. iyiki annem var yemek yapmak içimden gelmiyor oysa çok severdim.
şimdi tek isteğim duş alıp uyumak olmuş durumda. halsizim yorgun hissediyorum. yapma böyle desem de kendime yine kendime yatağımda uzanırken buluyorum. fiziksel olarak zaten son bi senedir 10 kilo almştım tam kilo vermeye çalıştığım dönemde hamile olduğumu öğrendim kendimi çirkin de buluyorum yani yüzümdeki ufak tefek sivilceler vs. bazı hamileler güzelleşirmiş ya. bebeğim sağlıkla gelsin ama sanki ben onla çok konşmuyorum da . mesela eşimm daha çok sohbet ediyo halbuki ben çocuklara bebeklere bayılırım. benim bu hislerim kötü bi annemiyim diye düşünmekten alıkoymuyor beni. sadece öyle yazmak istedim umarım bu süreçler geçicidir benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?