Akşamlar ah akşamlarSelam cnmAkşam yemeğinden sonra özellikle benim de bulantım oluyor kusma derecesinde değil çok şükür ama genel bi halsizlik ve isteksizlik kaplıyor bir an da yaklaşık 2 haftadır böyleyim
kalp dinlenilmesi zararlı ilk 3 ay özellikle kalp kapağını ısıtıyormuş dr um bana henüz dinletmedi mesela 3 ay dolsun dinleticem söz dedi :)
Gündüz de tiksiniyorsun değil mi? ben gündüzleri nadiren de olsa tiksinecek bir şey buluyorum ama akşamları bulantı, isteksizlik, halsizlik, mutsuzluk hepsi birleşiyor. Dün doktorumu aramayı düşündüm bulantı halleri için ilaç isteyecektim ama etkili olmuyor diyosun ne yapacağızEvet benim de öyle. Bulantı ilacı da kullanmama rağmen akşamları fenayım. Tiksinmeler iyice artıyo. Çok şükür yiyebiliyorum ama hiç keyif almadan. Enerjim çekiliyo tamamen
10. haftadayım benim de arttı akşamları ayyuka çıkıyo kusmuyorum ama o his çok kötü. Bir umut 12. haftadan sonra azalacak diyolar onu bekliyorum.Benim hem sabah hem akşam bulanır çıkarırdım bugün sürekli bulanıyo bulantı hapı kullandım bugün oda kesmedi daha akşamları daha kötü oluyorum. Azalcağına bulantılarım arttı iyice benimde
Aynı sorunu bende yaşadım bende senin gibi netten giriyorumKizlar sizdede sorun varmi yoksa tek bendemi telefonuma indirmisdim kadinlar kulubunu ama girisi yapamiyorum silip tekrardan yuklememe ragmen normal internettende zorla girdim teknik bi sorunmu acaba
Gündüz de tiksiniyorsun değil mi? ben gündüzleri nadiren de olsa tiksinecek bir şey buluyorum ama akşamları bulantı, isteksizlik, halsizlik, mutsuzluk hepsi birleşiyor. Dün doktorumu aramayı düşündüm bulantı halleri için ilaç isteyecektim ama etkili olmuyor diyosun ne yapacağız
Neyse ozamn bende bi ceza falai yedim diye korkdum demek herkezde varmis sorunBenim de öyle canım uygulamaa problem var açılmıyor forum sayfası
Kesinlikle öyle bir de benim kızım ilk eşimden biraz orda biraz biz de kalıyor böyle vicdandan yiyorum kendimiBen ilki kadar olmasa da bu bebeğim için de heyecanlıyım ama bir yandan kızımı düşünüyorum. Bazen sanki ikinciyi isteyerek ona haksızlık etmişim gibi geliyor. Onun kaynaklarını ikiye bölmek zorunda kalacağız ona ayiracagimiz zamanı da. Bu düşünce beni üzüyor maalesef.
Ahh akşam yemeğinden sonra başlayıp tüm gece öğürmekten mahvoluyorum tüm gün bulandığı yetmiyormuş gibi geceleri ağlar duruma geldimSelam, ben de şubat annesi olucam inşallah. Bu ilk gebeliğim. 11. haftanın ilk günündeyim. Tüm günü normal tiksinmelerle ara ara çok daha iyi hissetmelerle geçiriyorum ancak akşamları mütemadiyen midem bulanıyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum. Benim gibi bulantısını akşamları yaşayan var mı ?
O zaman doktorumu arıyım. Her akşam aynı sorunu yaşamamı önler veya azaltır belki ilaç. Teşekkür ederimAynen öyle. Gündüz yine iyi kötü yiyorum ama akşam yemekleri tam bir eziyet. Ben yine de ilacı öneririm çünkü sürekli öğürme durumundaydım. Şimdilerde o yok en azından. Neredeyse yiyemeyecek konuma gelmiştim çünkü
Bnde aynıyım canim bakarız inşallah da ya bazı acıları yaşayınca sonrasında çok zor oluyor toparlanması ben ikisinde de çok kaptirmistim sonra çok üzüldüm şimdi de hep bir korku tedbirimi aldım biliyorum takdir Allah'ın yaşatan O ama işte o kaygı geçmek bilmiyor.dr da diyor dün rahat ol biraz inşallah az daha büyüsün göreyim sevinicem bilmiyorum bnde niye böyle oldu bnde üzülüyorum kızımda hep sevdim karnımı konuştum daha baslayamadim bunda korkudan
Allahım kimseye evlat acıısı yaşatmasın bizlere de sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin.Aynisini yasiyorum su an 8.haftadayiz, ilk bebegimde cok heyecanli hevesliydim ama bunda korkuyorum kaybetmekten, o yuzden belkide cok da sahiplenemiyorum, zaten kaygili, pinpirikli bi insanim, bebek doguncaya kadar kimsenin haberi olmuycak heralde, testler yaptircaz ya kotu cikarsa ne yaparim simdi de o endise sardi ,
Ben dün yaşadım o sorunu ama bugün de ay ı şekildeydi anasayfdana herhngi bir forum konusuna tıklayarak bu sayfaya ulaştım.Aynı sorunu bende yaşadım bende senin gibi netten giriyorum
Yok hayır ilk hamileliğim cnmBaska cocugun varmi cnm
Benimde ilk hamileliğim. Bugün formda birini gördüm burdaysa acısnı yaşadığımı belirtmek isterim. Allahım tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin ona da inşallah.Bu benim adeta. Kalbi duracak korkusuyla hiç kimseye söylemek istemedim. Bir şekilde duyuldu falan ama hala tedirginim. En son 4 temmuzda doktora gittim kalp atışı duydum, haftaya yine gidicem korkuyorum kalbi durduysa diye. Çevremde neredeyse herkesin ilki kayıpla sonuçlandı çünkü.
Ah ah bende ayni şekildeyim malesef riskli gebeliğim bu zamana kadar hep 5 gunde haftada 1 gittim doktorum artık arayı uzatıcaz dedi icim gitti.. Cok etkilenmemek lazım aslinda ama insan etkileniyor isteBenimde ilk hamileliğim. Bugün formda birini gördüm burdaysa acısnı yaşadığımı belirtmek isterim. Allahım tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin ona da inşallah.Dr kontrolüne gitmiş dün kalbi durmuş 15 gün önce, kürtaj olacağım yazmış. Hemen aldm eşime yolladım bir korktum bir gerildim anlatamam. Dr a her hafta gitsem yine 7 gün de bir şey olur diye endişelenirim kendimi biliyorum
Çok iyi anlıyorum seni bazen su içmekten bile çekiniyorum. Akşamları ne yapsam olmuyo uyuyim bari o zaman geçer diyorum. Bir de doktorum taze zencefil çiğnememi tavsiye etti.Kesinlikle öyle bir de benim kızım ilk eşimden biraz orda biraz biz de kalıyor böyle vicdandan yiyorum kendimi
Ahh akşam yemeğinden sonra başlayıp tüm gece öğürmekten mahvoluyorum tüm gün bulandığı yetmiyormuş gibi geceleri ağlar duruma geldim
Allah büyük canım herşeyde hayır vardır, inş istediğin zmanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alabilirsin.Kürtaj işlemi gerçekleşti bugün. Normalim evdeyim şuanda. Kimsenin başına gelmesin inşallah. Genel anastezi olduğum için rahatım, iyiki genel olmuşum. Tamamen çıkıyorum forumdan. Mis kokulu bebekleriniz olsun inşallah
Ayyy off dert ortaklarımı görüyorummmm yol tutmuyor mu sizi yaSende çalışıyorsun benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Sadece çalışmsk içn yaşıyorum gibi düşünüyorum bugünlerde. Eve gelioyrum ymek yap ye otur 9 oluyprum 10_15 dk içinde uyuklamaya başlıyprum. Duş al yat sabah zorla kalkıp hazırlanıp servise yetişiyorum
Kürtaj işlemi gerçekleşti bugün. Normalim evdeyim şuanda. Kimsenin başına gelmesin inşallah. Genel anastezi olduğum için rahatım, iyiki genel olmuşum. Tamamen çıkıyorum forumdan. Mis kokulu bebekleriniz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?