2021 Şubat Anneleri

Selam cnm Akşam yemeğinden sonra özellikle benim de bulantım oluyor kusma derecesinde değil çok şükür ama genel bi halsizlik ve isteksizlik kaplıyor bir an da yaklaşık 2 haftadır böyleyim
Akşamlar ah akşamlar yemeği bir iştahla yiyorum ve ardından kusturmayan mide bulantısı ve göz kapaklarımda ki ağırlıkla geçiriyorum. İnşallah 2 haftaya geçer bulantılarımız (çevremdekiler öyle söylüyor) Bir de benim son adet tarihim ile ultrasondaki tarih bir değil bir hafta önde çıkıyor ultrason tarihi onu baz alacağız değil mi?

Evet benim de öyle. Bulantı ilacı da kullanmama rağmen akşamları fenayım. Tiksinmeler iyice artıyo. Çok şükür yiyebiliyorum ama hiç keyif almadan. Enerjim çekiliyo tamamen
Gündüz de tiksiniyorsun değil mi? ben gündüzleri nadiren de olsa tiksinecek bir şey buluyorum ama akşamları bulantı, isteksizlik, halsizlik, mutsuzluk hepsi birleşiyor. Dün doktorumu aramayı düşündüm bulantı halleri için ilaç isteyecektim ama etkili olmuyor diyosun ne yapacağız

10. haftadayım benim de arttı akşamları ayyuka çıkıyo kusmuyorum ama o his çok kötü. Bir umut 12. haftadan sonra azalacak diyolar onu bekliyorum.

Aynen öyle. Gündüz yine iyi kötü yiyorum ama akşam yemekleri tam bir eziyet. Ben yine de ilacı öneririm çünkü sürekli öğürme durumundaydım. Şimdilerde o yok en azından. Neredeyse yiyemeyecek konuma gelmiştim çünkü

Kesinlikle öyle bir de benim kızım ilk eşimden biraz orda biraz biz de kalıyor böyle vicdandan yiyorum kendimi
Ahh akşam yemeğinden sonra başlayıp tüm gece öğürmekten mahvoluyorum tüm gün bulandığı yetmiyormuş gibi geceleri ağlar duruma geldim

Bi de şöyle bir durum var bende sadece yiyeceklere karşı değil, cansız olan şeylerden tiksinme başladı. çok ilginç. ne göresim ne duyasım var bazı şeyleri.

O zaman doktorumu arıyım. Her akşam aynı sorunu yaşamamı önler veya azaltır belki ilaç. Teşekkür ederim

Allahım kimseye evlat acıısı yaşatmasın bizlere de sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin. Sadece bu güzel zamanları üzülerek gerilerek geçirmek istemiyorum zaten işim çok gergin ,hala söylemedim de ..
Allah yardımcımız olsun

Benimde ilk hamileliğim. Bugün formda birini gördüm burdaysa acısnı yaşadığımı belirtmek isterim. Allahım tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin ona da inşallah. Dr kontrolüne gitmiş dün kalbi durmuş 15 gün önce, kürtaj olacağım yazmış. Hemen aldm eşime yolladım bir korktum bir gerildim anlatamam. Dr a her hafta gitsem yine 7 gün de bir şey olur diye endişelenirim kendimi biliyorum

Ah ah bende ayni şekildeyim malesef riskli gebeliğim bu zamana kadar hep 5 gunde haftada 1 gittim doktorum artık arayı uzatıcaz dedi icim gitti.. Cok etkilenmemek lazım aslinda ama insan etkileniyor iste

Çok iyi anlıyorum seni bazen su içmekten bile çekiniyorum. Akşamları ne yapsam olmuyo uyuyim bari o zaman geçer diyorum. Bir de doktorum taze zencefil çiğnememi tavsiye etti.

Allah büyük canım herşeyde hayır vardır, inş istediğin zmanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alabilirsin.

Ayyy off dert ortaklarımı görüyorummmm yol tutmuyor mu sizi ya

Siz de üzülmeyin lütfenn. Hepimizin başına gelebilecek bir şey. Böyle şeylerde bir tanıdığım hep şey der,, demek ki çocuğun oluyor buna sevinmek lazım diye. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…