2021 Şubat Anneleri

Senle ne çok ortak yanımız var ben de kullanıyorum onu ekstra olarak iğne, coraspirin,folik asit, tiroid ilacı, omega 3, kabızlık ilacı
Allah'tan tiroid düştü en son 1.36 çıkmıştı maşallah kayısı ye canim bol bol bnde aynı durumdan muzdaribim elimde sise suyla geziyorum

Allah'tan tiroid düştü en son 1.36 çıkmıştı maşallah kayısı ye canim bol bol bnde aynı durumdan muzdaribim elimde sise suyla geziyorum
Günde 2.5 l su içiyorum ama yok valla yediğim karnımda kalıyo tiroid 2.70 çıktı doktor hemen ilaç verdi bakalım düşmüştür inşallah Senin şimdi tam kaç haftalık

Günde 2.5 l su içiyorum ama yok valla yediğim karnımda kalıyo tiroid 2.70 çıktı doktor hemen ilaç verdi bakalım düşmüştür inşallah Senin şimdi tam kaç haftalık
Bn şu an 9+1im hamilelik takvimi yapmadın mi sen kaçıncı haftadasin

Hala o havaya giremedim ya çok korkuyorum hala ben de 9+3 üm ama usg ye göre biraz önde gidiyomuş ama ben adeti baza alıyorum
Anladim cnm bakma bnde aynı moddayim diğerlerinde çok sevinirdim karnımı severdim bunda hep bı korku var sevemiyorum bile Allah a emanet elimizden bişey gelmiyor yaşatan Rabbim

Anladim cnm bakma bnde aynı moddayim diğerlerinde çok sevinirdim karnımı severdim bunda hep bı korku var sevemiyorum bile Allah a emanet elimizden bişey gelmiyor yaşatan Rabbim
Aynen öyle fırsat buldukça meryem suresi okuyorum ve tüm hamilelere hamile kalmak isteyenlere dua ediyorum rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin allah sana kalp atışları duymuş muydunuz peki önceki kontrolde?

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallh bende 776yla öğrendim 3gün sonra 3300oldu değerim ama hala keseyi göremedik çarşamba tekrar gitcem benim içinde dualarınızı esirgemeyin çok üzülüyorum

Evet duymuştum. 7. Haftada gittiğimde hiçbir sıkıntıda yoktu. 8+3 de kalbi durmuş. Tam 15 gündür kalbi atmıyor. Ama ben şuanda bile mide bulantıları yaşamaya devam ediyorum. Kanamam yok, hiçbir belirtim yok. Bugün kan verdiğimde kanımın sulanmış olduğunu söylediler. Yarın sabahtan işlem yapacaklar. 4 farklı doktora muayne oldum bugün hepsi aynı şeyi söyledi. Gene diyorum ne gelirse rabbimden kabulum ama çok üzgün, boynum bükük haldeyim ister istemez.

Canım benimde aynı sıkıntı kabızlık şişkinlik ve üşüme bazen ateş basması bende şuan 4+4 sata göre

Allah yardımcın olsun canım bence şuan hamileligine ve kendine odaklanmalisin misafirler hiç bitmez önemli olan senin sağlığın kusmalarda geçecek moralini bozma
Yorgunluktan yerimden kalkamıyorum yarın serum takmaya gidecegim inşallah işe yarar bitmez ama hamile oldugumu bilmedikleri için çok zorlandım

canım ben hamile oldğumu 4.haftada öğrendim ve doktor o zamandan beri ilişkiye girmeyn dedi açıkası benm 7.hafta btcek işte ben dnledm hep
Benim dr da bu aralar ilişkiye girmeyin kan VS olabilir korkarsın dedi bizde kanka gibiyiz yapcak bişiy yok bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsunda

Ah kıyamam ya çok üzüldüm. Kanın sulu olması neye sebep olmuş acaba? Bi kanama falan olmaması da çok tuhaf. Rabbim çektiğin tüm acıları unuttursun inşallah sana

Ah kıyamam ya çok üzüldüm. Kanın sulu olması neye sebep olmuş acaba? Bi kanama falan olmaması da çok tuhaf. Rabbim çektiğin tüm acıları unuttursun inşallah sana
Sanırsam vücut düşük yapmaya hazırlanıyor. Amin inşallah ❣

Adet gecikmesinden sonra en erken 10 gün sonra kese görmek için muayeneye gitmeyi tavsiye ediyor çoğu kadın doğumcu, beta hcg değerinin biraz daha yükselmesi lazım. 4binlerde vajinal olarak gördüğünü yazmıştı burada Bi kaç arkadaş. Görürsünüz Allahın izniyle inşallah.

Geçmiş olsun, Rabbim güzel haberlerle sevindirdin tez vakitte sizi inşallah...

İnşallh sağolasın arkadaşım bu bekleyiş çok zor benim Dr vajinal yapmıo ilişki bile yasak bu aralar risk her ihtimali değerlendiriyor alalhın izniyle görürüm

Üzüntünü acını en derinimde hissettim rabbim inşallah aratmadan en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin

Canim uzulme heleki devlet hastahanesine gidiyosan onlarin ultrasonu mutfak robotu gibi gerçekten kötü yani 4400 degerle bile keseyi ayirt edemediler surekli goremedikce kan aldirdilar ve saglikli bi sekilde artiyor deger normalde ozel takibine gidicektim.ama devlete gidim hazir randevu bulmusken diye düşündüm ama bos yere gittim Çarşamba ozele doktoruma gidicem görürüz keseyi diye düşünüyorum hatta kalp atisi bile duyariz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…