Senle ne çok ortak yanımız varO yapmıştır muhtemelen proluton iğne de kullanıyorum bı sorcam bakalim
Allah'tan tiroid düştü en son 1.36 çıkmıştı maşallah kayısı ye canim bol bol bnde aynı durumdan muzdaribim elimde sise suyla geziyorumSenle ne çok ortak yanımız varben de kullanıyorum onu ekstra olarak iğne, coraspirin,folik asit, tiroid ilacı, omega 3, kabızlık ilacı
Günde 2.5 l su içiyorum ama yok valla yediğim karnımda kalıyoAllah'tan tiroid düştü en son 1.36 çıkmıştı maşallah kayısı ye canim bol bol bnde aynı durumdan muzdaribim elimde sise suyla geziyorum
Bn şu an 9+1im hamilelik takvimi yapmadın mi sen kaçıncı haftadasinGünde 2.5 l su içiyorum ama yok valla yediğim karnımda kalıyotiroid 2.70 çıktı doktor hemen ilaç verdi bakalım düşmüştür inşallah Senin şimdi tam kaç haftalık
Hala o havaya giremedim ya çok korkuyorum halaBn şu an 9+1im hamilelik takvimi yapmadın mi sen kaçıncı haftadasin
Anladim cnm bakma bnde aynı moddayim diğerlerinde çok sevinirdim karnımı severdim bunda hep bı korku var sevemiyorum bile Allah a emanet elimizden bişey gelmiyor yaşatan RabbimHala o havaya giremedim ya çok korkuyorum halaben de 9+3 üm ama usg ye göre biraz önde gidiyomuş ama ben adeti baza alıyorum
Aynen öyle fırsat buldukça meryem suresi okuyorum ve tüm hamilelere hamile kalmak isteyenlere dua ediyorum rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahhAnladim cnm bakma bnde aynı moddayim diğerlerinde çok sevinirdim karnımı severdim bunda hep bı korku var sevemiyorum bile Allah a emanet elimizden bişey gelmiyor yaşatan Rabbim
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin allah sanaBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallh bende 776yla öğrendim 3gün sonra 3300oldu değerim ama hala keseyi göremedik çarşamba tekrar gitcem benim içinde dualarınızı esirgemeyinHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Bende 5 haziranda öğrendim 739 beta değeriyle. 10 haziranda keseyi gördük kalp atışı için perşembe günü gidicez inşallah. Bizde bugün 7 haftalık olduk. Bende de aynı şekilde mide bulantısı halsizlik başladı dün. Ve midem çok kazınıyo tok olsam da :)
Ahhh canım çok üzüldüm rabbim sabır versinAllahım tez zamanda acılarını unutturacak hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah. Kalp atışını duymuş muydun peki bir şeyler hissetmişmiydin
Canım benimde aynı sıkıntı kabızlık şişkinlik ve üşüme bazen ateş basması bende şuan 4+4 sata göreKabızlık sorunu çekip karnı ağrıyanlar
Aşırı gaz sorunum var bide
Bide sanki arada bi adet ağrısı oluyor yoksa kabızlık karın ağrısı mı kestiremiyorum
Günün bazı zamanları üşüyorum ama çoğu zaman yanıyorum
Yorgunluktan yerimden kalkamıyorum yarın serum takmaya gidecegim inşallah işe yarar bitmez ama hamile oldugumu bilmedikleri için çok zorlandımAllah yardımcın olsun canım bence şuan hamileligine ve kendine odaklanmalisin misafirler hiç bitmez önemli olan senin sağlığın kusmalarda geçecek moralini bozma
Benim dr da bu aralar ilişkiye girmeyin kan VS olabilir korkarsın dedi bizde kanka gibiyiz yapcak bişiy yok bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsundacanım ben hamile oldğumu 4.haftada öğrendim ve doktor o zamandan beri ilişkiye girmeyn dedi açıkası benm 7.hafta btcek işte ben dnledm hep
Ah kıyamam ya çok üzüldüm. Kanın sulu olması neye sebep olmuş acaba? Bi kanama falan olmaması da çok tuhaf. Rabbim çektiğin tüm acıları unuttursun inşallah sanaEvet duymuştum. 7. Haftada gittiğimde hiçbir sıkıntıda yoktu. 8+3 de kalbi durmuş. Tam 15 gündür kalbi atmıyor. Ama ben şuanda bile mide bulantıları yaşamaya devam ediyorum. Kanamam yok, hiçbir belirtim yok. Bugün kan verdiğimde kanımın sulanmış olduğunu söylediler. Yarın sabahtan işlem yapacaklar. 4 farklı doktora muayne oldum bugün hepsi aynı şeyi söyledi. Gene diyorum ne gelirse rabbimden kabulumama çok üzgün, boynum bükük haldeyim ister istemez.
Sanırsam vücut düşük yapmaya hazırlanıyor. Amin inşallah ❣Ah kıyamam ya çok üzüldüm. Kanın sulu olması neye sebep olmuş acaba? Bi kanama falan olmaması da çok tuhaf. Rabbim çektiğin tüm acıları unuttursun inşallah sana
Adet gecikmesinden sonra en erken 10 gün sonra kese görmek için muayeneye gitmeyi tavsiye ediyor çoğu kadın doğumcu, beta hcg değerinin biraz daha yükselmesi lazım. 4binlerde vajinal olarak gördüğünü yazmıştı burada Bi kaç arkadaş. Görürsünüz Allahın izniyle inşallah.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallh bende 776yla öğrendim 3gün sonra 3300oldu değerim ama hala keseyi göremedik çarşamba tekrar gitcem benim içinde dualarınızı esirgemeyinçok üzülüyorum
Geçmiş olsun, Rabbim güzel haberlerle sevindirdin tez vakitte sizi inşallah...Evet duymuştum. 7. Haftada gittiğimde hiçbir sıkıntıda yoktu. 8+3 de kalbi durmuş. Tam 15 gündür kalbi atmıyor. Ama ben şuanda bile mide bulantıları yaşamaya devam ediyorum. Kanamam yok, hiçbir belirtim yok. Bugün kan verdiğimde kanımın sulanmış olduğunu söylediler. Yarın sabahtan işlem yapacaklar. 4 farklı doktora muayne oldum bugün hepsi aynı şeyi söyledi. Gene diyorum ne gelirse rabbimden kabulumama çok üzgün, boynum bükük haldeyim ister istemez.
İnşallh sağolasın arkadaşım bu bekleyiş çok zor benim Dr vajinal yapmıo ilişki bile yasak bu aralar risk her ihtimali değerlendiriyor alalhın izniyle görürümAdet gecikmesinden sonra en erken 10 gün sonra kese görmek için muayeneye gitmeyi tavsiye ediyor çoğu kadın doğumcu, beta hcg değerinin biraz daha yükselmesi lazım. 4binlerde vajinal olarak gördüğünü yazmıştı burada Bi kaç arkadaş. Görürsünüz Allahın izniyle inşallah.
Üzüntünü acını en derinimde hissettimEvet duymuştum. 7. Haftada gittiğimde hiçbir sıkıntıda yoktu. 8+3 de kalbi durmuş. Tam 15 gündür kalbi atmıyor. Ama ben şuanda bile mide bulantıları yaşamaya devam ediyorum. Kanamam yok, hiçbir belirtim yok. Bugün kan verdiğimde kanımın sulanmış olduğunu söylediler. Yarın sabahtan işlem yapacaklar. 4 farklı doktora muayne oldum bugün hepsi aynı şeyi söyledi. Gene diyorum ne gelirse rabbimden kabulumama çok üzgün, boynum bükük haldeyim ister istemez.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallh bende 776yla öğrendim 3gün sonra 3300oldu değerim ama hala keseyi göremedik çarşamba tekrar gitcem benim içinde dualarınızı esirgemeyinçok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?