2021 Şubat Anneleri

Bende onu merak ediyorum neye göre uyusturuolar özel de çok güzel geçti sezeryan ama şimdi devlette yapsam acaba yine aynı ilgi ve alaka olcakmi

Anladım canım doktorlar peki tarih verip mi cagiriolar doğum sancısı bekliolarmi
Anestezi doktoru gün veriyor evet tamamen uyuşyurmada anneyle alakalı tansiyon yükselebilir benim kuzenim doğum yaptı belden di tamamen uyuşturdular dikildiğimi hissettim dedi söylediğim anda tam bayılttılar dedi

Bugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulum sizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun

Canım rabbim sabır versin inşallh rabbim yine verir üzülme lütfen çok zor birşey ne kadar üzülme desekte yarana merhem olmayız rabbim hayırlısını versin canım benim

Çok üzüldüm canım vardır bundada bir hayir kendini üzme ne yaşarsak hep kendimiz için buda bir imtihan senin için

Allah sabır versin canım benim çok üzüldüm Dediğin gibi her şey Allah'tan. Kendine çok dikkat et. İnşallah Allah bir daha nasip eder. Hakkında hayırlısı olsun.. Allah yardımcın olsun canım

Cok gecmis olsun, veren de alan da Allah, diycek bisey yok, uzuntunuzu cok iyi anliyorum, birkac ay once bende yasadim ayni seyleri, Rabbim simdi yeniden nasip etti, bu surecler gercekten zorluymus, her ani ayri stres, umarim en kisa zamanda saglikli bir bebeginiz daha olur, cok gecmis olsun

Hayırlısı olsun Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah

Progestan kullanan arkadaşlar karaciğerde yağlanma çıktı mı sizde

Ahhh canım çok üzüldüm rabbim sabır versin Allahım tez zamanda acılarını unutturacak hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah. Kalp atışını duymuş muydun peki bir şeyler hissetmişmiydin

Canım 2 hafta oluyo hapını kullanalı ama karaciğer için hiç test vermedim. Yapıyo muymuş yaplanma? Ben bi de crinone jel de kullanıyorum
Valla yapmış bende yine yüksek çıkarsa keseriz dedi devletteki de ozeldekine sormadım bu sonuçta çıksın da öyle sorucam keşke vajinal kullanabilsem

Valla yapmış bende yine yüksek çıkarsa keseriz dedi devletteki de ozeldekine sormadım bu sonuçta çıksın da öyle sorucam keşke vajinal kullanabilsem
Allah allah yan etkisi olabilir valla. Doktoruna bi crinone jeli sor belki onu verir o da düşük önleyici. Acaba progestan mı yaptı işte o da bi soru işareti

Allah allah yan etkisi olabilir valla. Doktoruna bi crinone jeli sor belki onu verir o da düşük önleyici. Acaba progestan mı yaptı işte o da bi soru işareti
O yapmıştır muhtemelen proluton iğne de kullanıyorum bı sorcam bakalim

Kızlar bugün gittim şükür iyiymis minnosum 9+1 ile uyumlu dedi henüz 2,5 cm olmus küçümen yavrum 2 hafta sonra ikili için çağırdı ama gitmiycem yani yaptrmycm

Canım çok geçmiş olsun bnde iki defa aynı şeyi yasadim çok üzücü tedbirini al mutlaka pihtilasma testini yaptir hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…