- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Devlette belden uyuşturuyorlar canımAnladım canım bende bir devlet Hastanesi'ne gozukeyim nasılsa sezeryan olcam ama nasıl uyusturuolar onu merak ediyorum tam mi yarimmi
Bende onu merak ediyorum neye göre uyusturuolar özel de çok güzel geçti sezeryan ama şimdi devlette yapsam acaba yine aynı ilgi ve alaka olcakmicanim benim ilk sezeryan 2 . De sezeryan olacak . Bende ilkinde neler olduğunu bildiğim için çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum . Ven devlette doğum yaptım spinal oldu belden uyuşmalı. Ama yengemi tamamen bayiltmislardi neye göre karar veriyorlar bilmiyorum
sizin aradan ne kadar zaman geçti acaba ilk doğumdan . Bende çok isterim ama devletler yanaşmıyor normale özeller de pahalı . Hastane bulduysanız falan detayları paylasirmisinuz
Anladım canım doktorlar peki tarih verip mi cagiriolar doğum sancısı bekliolarmiDevlette belden uyuşturuyorlar canım
Anestezi doktoru gün veriyor evet tamamen uyuşyurmada anneyle alakalı tansiyon yükselebilir benim kuzenim doğum yaptı belden di tamamen uyuşturdular dikildiğimi hissettim dedi söylediğim anda tam bayılttılar dediAnladım canım doktorlar peki tarih verip mi cagiriolar doğum sancısı bekliolarmi
Canım rabbim sabır versinBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Ayy Allah yardımcımız olsun hep pozitif heppAnestezi doktoru gün veriyor evet tamamen uyuşyurmada anneyle alakalı tansiyon yükselebilir benim kuzenim doğum yaptı belden di tamamen uyuşturdular dikildiğimi hissettim dedi söylediğim anda tam bayılttılar dedi
Çok üzüldüm canım vardır bundada bir hayir kendini üzme ne yaşarsak hep kendimiz için buda bir imtihan senin içinBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Allah sabır versin canım benim çok üzüldümBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Bugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Hayırlısı olsun Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallahBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Aynen cnm son anda ne olacağı belli olmuyor hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısıyla kucağımıza alırız insallah canım ben düşünme aşamasındayım bakalım ya özel ya devlet bakcam artik
Ahhh canım çok üzüldüm rabbim sabır versinBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Canım 2 hafta oluyo hapını kullanalı ama karaciğer için hiç test vermedim. Yapıyo muymuş yaplanma? Ben bi de crinone jel de kullanıyorumProgestan kullanan arkadaşlar karaciğerde yağlanma çıktı mı sizde
Valla yapmış bende yine yüksek çıkarsa keseriz dedi devletteki de ozeldekine sormadım bu sonuçta çıksın da öyle sorucam keşke vajinal kullanabilsemCanım 2 hafta oluyo hapını kullanalı ama karaciğer için hiç test vermedim. Yapıyo muymuş yaplanma? Ben bi de crinone jel de kullanıyorum
Allah allah yan etkisi olabilir valla. Doktoruna bi crinone jeli sor belki onu verir o da düşük önleyici. Acaba progestan mı yaptı işte o da bi soru işaretiValla yapmış bende yine yüksek çıkarsa keseriz dedi devletteki de ozeldekine sormadım bu sonuçta çıksın da öyle sorucam keşke vajinal kullanabilsem
O yapmıştır muhtemelen proluton iğne de kullanıyorum bı sorcam bakalimAllah allah yan etkisi olabilir valla. Doktoruna bi crinone jeli sor belki onu verir o da düşük önleyici. Acaba progestan mı yaptı işte o da bi soru işareti
Canım çok geçmiş olsun bnde iki defa aynı şeyi yasadim çok üzücü tedbirini al mutlaka pihtilasma testini yaptir hakkında hayırlısı olsunBugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?