Kızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.
Ama o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kaygılı, endişeli ve korkuyorum. Ya dış gebelikse diye başladım keseyi gördük, ya kalbi atmıyorsa dedm duyduk çok şükür. Bu sefer kesin sevinirim heyecanlanırım dedim ama ☹ yok kalbi durursa yok karnımda ölürse , ay nasıl doğuracağım , ay nasıl bakacağım... beynim bunşarla dolu nasıl geçecek bu günler bilemiyorum hiç.
Arkadaşlarıma yeni yeni söylemeye başladık ben hamileyim diyorum kimse inanmıyor,o kadar duygusuz söylüyprsun ki cidden mi gerçekten mi doğru mu diye 2ü kez teyit ediyorlar. Psikoloğa fln mı gitsem diye düşündüm resmen
Hadi inşallh canım hayırlı haberlerle inşalh Burdan bilgilendirelim birbirimizi
Sonunda duydum melegim in kalp atısını 1 hafta geriden geliyormuş 6+5 görünüyor
Ben ilki kadar olmasa da bu bebeğim için de heyecanlıyım ama bir yandan kızımı düşünüyorum. Bazen sanki ikinciyi isteyerek ona haksızlık etmişim gibi geliyor. Onun kaynaklarını ikiye bölmek zorunda kalacağız ona ayiracagimiz zamanı da. Bu düşünce beni üzüyor maalesef.Sanırım çoğumuz aynı şeyden muzdaribiz, böyle ya bişi olursa korkusu ile tam heyecanlanamama ilk bebeğimde daha hevesli ve heyecanlıydım bunun vicdanını yapıyorum şimdi bide zaten bulantı halsizlik bir yandan coronayla yıpranan sinir sisremim iyice eror verir oldu
merhaba benim de yüksek çıktı çünkü bayadır kullanıyordum. fazlası zarar ve otistik olmasına neden olabilirmiş,Selamlar hanımlar,
Sizler düzenli olarak folik asit kullanıyor musunuz acaba? Folat değerim üst sınırda çıkmış dün verdiğim tahlilde yine de içmek gerekir mi sizce? Mide bulantısını artırıyor bende kullanmak istemiyorum bu nedenle.
bende de benzer korkular var. o testler beni de geriyor benim ilk ve yaşım da 35. ALLAH a teslim olmaktan başka şansımız yok.Aynisini yasiyorum su an 8.haftadayiz, ilk bebegimde cok heyecanli hevesliydim ama bunda korkuyorum kaybetmekten, o yuzden belkide cok da sahiplenemiyorum, zaten kaygili, pinpirikli bi insanim, bebek doguncaya kadar kimsenin haberi olmuycak heralde, testler yaptircaz ya kotu cikarsa ne yaparim simdi de o endise sardi ,
Üstten canım geçen hafta vajinal bakayım dedi kabul etmedimYarin yazarim cnm
Vajinal olarakmi duydun vnm usttenmi
Selam cnmSelam, ben de şubat annesi olucam inşallah. Bu ilk gebeliğim. 11. haftanın ilk günündeyim. Tüm günü normal tiksinmelerle ara ara çok daha iyi hissetmelerle geçiriyorum ancak akşamları mütemadiyen midem bulanıyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum. Benim gibi bulantısını akşamları yaşayan var mı ?
Ben de genel yapı olarak çok kaygılı birisiyimdir. Ara ara hepimizin aklına olumsuz düşünceler geliyodur muhakkak. Sen de öyle anlarda düşüncelerine dalma o korkuyu orada bırak başka bir şeye yoğunlaş ama hemen yap erteleme. Korkunun sonu yok yaşadığım için biliyorum. Ve evet teslimiyet en rahatlatıcı his. Her şeyin en hayırlısı için hep duabende de benzer korkular var. o testler beni de geriyor benim ilk ve yaşım da 35. ALLAH a teslim olmaktan başka şansımız yok.
Annesi 8 çocuğa yetebilmiş mi cidden sevgi ve ilgi açısındanbiz daha birine karşı yetersiz hissediyoruz evet 3 ay sonrası daha rahat geçiyor çoğu hamile için, İnşallah onlardan oluruz. Kendini üzme, üzülme zor bir dönemden geçiyoruz korona varlığı ağız tadıyla aşertmiyor bile zor bir dönemde hamile kaldık. Hem de istanbulda Olma gerçeğimiz riskimizi arttırıyor.korkudan ne yapabiliyoruz ki? Ben memurum, kızımı kreşe yollayamadığım için ağustos 10una kadar ücretsiz izne ayrıldım, ortalık düzelir belki dedim de nerde 24. Haftama kadar mecbur yollayacağım. Korkusu şimdiden sardı.
genetik birşey bu varsa vardır yoksa yoktur canım ilk hamileliğinde sıkıntı olmadıysa gerek yok.Bu ikinci hamileliğim ilkinde pıhtılaşma sorunu yaşamadım bundan sonrada yaşamayacağım anlamına mı gelir yoksa belli olmaz mı? Böyle bir sorun yaşamadığım için aklıma hiç bu ihtimal gelmedi doğrusu
Kızlar bende öğrendiğim günde beri mutlu olamadım yani aşırı sevinemedim. Sonra vicdan azabı çekiyorum bir çok kişi bu haberi yıllarca bekliyor diye, bebeğim onu istemiyorum gibi anlar diye.
Ama o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kaygılı, endişeli ve korkuyorum. Ya dış gebelikse diye başladım keseyi gördük, ya kalbi atmıyorsa dedm duyduk çok şükür. Bu sefer kesin sevinirim heyecanlanırım dedim ama ☹ yok kalbi durursa yok karnımda ölürse , ay nasıl doğuracağım , ay nasıl bakacağım... beynim bunşarla dolu nasıl geçecek bu günler bilemiyorum hiç.
Arkadaşlarıma yeni yeni söylemeye başladık ben hamileyim diyorum kimse inanmıyor,o kadar duygusuz söylüyprsun ki cidden mi gerçekten mi doğru mu diye 2ü kez teyit ediyorlar. Psikoloğa fln mı gitsem diye düşündüm resmen
Kizlar sizdede sorun varmi yoksa tek bendemi telefonuma indirmisdim kadinlar kulubunu ama girisi yapamiyorum silip tekrardan yuklememe ragmen normal internettende zorla girdim teknik bi sorunmu acaba
Fazla usg kontrolünün zararı olduğundan Avrupa’da çok aralıklı randevuya alıyormuş hastaneler. Ne zararı var bilmiyorum ama
Selam, ben de şubat annesi olucam inşallah. Bu ilk gebeliğim. 11. haftanın ilk günündeyim. Tüm günü normal tiksinmelerle ara ara çok daha iyi hissetmelerle geçiriyorum ancak akşamları mütemadiyen midem bulanıyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum. Benim gibi bulantısını akşamları yaşayan var mı ?
Benim hem sabah hem akşam bulanır çıkarırdım bugün sürekli bulanıyo bulantı hapı kullandım bugün oda kesmedi daha akşamları daha kötü oluyorum. Azalcağına bulantılarım arttı iyice benimdeSelam, ben de şubat annesi olucam inşallah. Bu ilk gebeliğim. 11. haftanın ilk günündeyim. Tüm günü normal tiksinmelerle ara ara çok daha iyi hissetmelerle geçiriyorum ancak akşamları mütemadiyen midem bulanıyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum. Benim gibi bulantısını akşamları yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?