2021 Şubat Anneleri

Kızlar çok çarpıntım var ve tansiyon düşük normal mi bir öneriniz var mı

Baska cocugun varmi cnm

Sanırım çoğumuz aynı şeyden muzdaribiz, böyle ya bişi olursa korkusu ile tam heyecanlanamama ilk bebeğimde daha hevesli ve heyecanlıydım bunun vicdanını yapıyorum şimdi bide zaten bulantı halsizlik bir yandan coronayla yıpranan sinir sisremim iyice eror verir oldu

Selamlar hanımlar,
Sizler düzenli olarak folik asit kullanıyor musunuz acaba? Folat değerim üst sınırda çıkmış dün verdiğim tahlilde yine de içmek gerekir mi sizce? Mide bulantısını artırıyor bende kullanmak istemiyorum bu nedenle.

Ben ilki kadar olmasa da bu bebeğim için de heyecanlıyım ama bir yandan kızımı düşünüyorum. Bazen sanki ikinciyi isteyerek ona haksızlık etmişim gibi geliyor. Onun kaynaklarını ikiye bölmek zorunda kalacağız ona ayiracagimiz zamanı da. Bu düşünce beni üzüyor maalesef.

merhaba benim de yüksek çıktı çünkü bayadır kullanıyordum. fazlası zarar ve otistik olmasına neden olabilirmiş,
dr söyledi. 3günde 1 iç dedi.sen de bir sor doktoruna

bende de benzer korkular var. o testler beni de geriyor benim ilk ve yaşım da 35. ALLAH a teslim olmaktan başka şansımız yok.

Selam, ben de şubat annesi olucam inşallah. Bu ilk gebeliğim. 11. haftanın ilk günündeyim. Tüm günü normal tiksinmelerle ara ara çok daha iyi hissetmelerle geçiriyorum ancak akşamları mütemadiyen midem bulanıyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum. Benim gibi bulantısını akşamları yaşayan var mı ?

Kizlar sizdede sorun varmi yoksa tek bendemi telefonuma indirmisdim kadinlar kulubunu ama girisi yapamiyorum silip tekrardan yuklememe ragmen normal internettende zorla girdim teknik bi sorunmu acaba

Selam cnm Akşam yemeğinden sonra özellikle benim de bulantım oluyor kusma derecesinde değil çok şükür ama genel bi halsizlik ve isteksizlik kaplıyor bir an da yaklaşık 2 haftadır böyleyim

bende de benzer korkular var. o testler beni de geriyor benim ilk ve yaşım da 35. ALLAH a teslim olmaktan başka şansımız yok.
Ben de genel yapı olarak çok kaygılı birisiyimdir. Ara ara hepimizin aklına olumsuz düşünceler geliyodur muhakkak. Sen de öyle anlarda düşüncelerine dalma o korkuyu orada bırak başka bir şeye yoğunlaş ama hemen yap erteleme. Korkunun sonu yok yaşadığım için biliyorum. Ve evet teslimiyet en rahatlatıcı his. Her şeyin en hayırlısı için hep dua

evet ya bende eylülde başlatıcam çalışıyorum bakacak kimse yok şu anda ama nasıl olacak ya ortam karışık allah korusun ya bize de bulaşırsa napıcaz bu konuda bilmiyorum

genetik birşey bu varsa vardır yoksa yoktur canım ilk hamileliğinde sıkıntı olmadıysa gerek yok.

Bu benim adeta. Kalbi duracak korkusuyla hiç kimseye söylemek istemedim. Bir şekilde duyuldu falan ama hala tedirginim. En son 4 temmuzda doktora gittim kalp atışı duydum, haftaya yine gidicem korkuyorum kalbi durduysa diye. Çevremde neredeyse herkesin ilki kayıpla sonuçlandı çünkü.

Kizlar sizdede sorun varmi yoksa tek bendemi telefonuma indirmisdim kadinlar kulubunu ama girisi yapamiyorum silip tekrardan yuklememe ragmen normal internettende zorla girdim teknik bi sorunmu acaba

Benim de öyle canım uygulamaa problem var açılmıyor forum sayfası

Fazla usg kontrolünün zararı olduğundan Avrupa’da çok aralıklı randevuya alıyormuş hastaneler. Ne zararı var bilmiyorum ama

kalp dinlenilmesi zararlı ilk 3 ay özellikle kalp kapağını ısıtıyormuş dr um bana henüz dinletmedi mesela 3 ay dolsun dinleticem söz dedi :)

Evet benim de öyle. Bulantı ilacı da kullanmama rağmen akşamları fenayım. Tiksinmeler iyice artıyo. Çok şükür yiyebiliyorum ama hiç keyif almadan. Enerjim çekiliyo tamamen

Benim hem sabah hem akşam bulanır çıkarırdım bugün sürekli bulanıyo bulantı hapı kullandım bugün oda kesmedi daha akşamları daha kötü oluyorum. Azalcağına bulantılarım arttı iyice benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…