- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Canım şanslısın böyle bilinçli doktor pek yokkalp dinlenilmesi zararlı ilk 3 ay özellikle kalp kapağını ısıtıyormuş dr um bana henüz dinletmedi mesela 3 ay dolsun dinleticem söz dedi :)
Yok çok şükür tutmuyorAyyy off dert ortaklarımı görüyorummmm yol tutmuyor mu sizi ya
Arkadaşlar hamilelikle ilgili cok güzel bir pdf buldum bircok konu ile ilgili ilginç bilgiler var. ilgilenen burdan indirebilir.
Son bi kaç gündür aktif olamıyorum canım. Midem ve baş ağrısı mahvetti beni. Yarın iyi olursam ekleyeceğim. İnşallah herkes çok iyidir bakamadım hiç bir şeye. SevgilerMerhaba canim listeye beni de almissin yeni gordum
32 yas. Sivas. 3.cocuk benim
Şükür canım her halimize. Sen nasılsın? Kuzucuğun nasıl? İsmin geçti o günleri yadettim kendimce. Buraya gelip yazma nezaketin için ayrıca mutlu oldumCanımmmm aldım selamını nasılsın? Tebrik ederim hamileymişsin. Bu vesileyle bütün şubat annelerini tebrik ediyorum. Umarım bütün bebekler sağlıkla gelir kucaklarınıza :)
Eklerim canım bilgilerini yazdıysan ben yeni okuyorum mesajları :) çok fenayım şuan bile baş ağrısı ve midemden uyku tutmadı dedim okuyayım topiği neler kaçırdım acabaBenide ekler misiniz bu tabloya:)
Ben de anlamadım 3-4 gündür deli gibi mide bulantısı var. Oysaki azalması gerekiyor artık. Bir kilo vermiştim en son tartının pili bitti kesin daha da verdiminsanbuL tombiğin de sana selamı var.:)
iki gündür mide bulantım arttı ya geçen hafta daha iyiydim kusamıyorum da ama sürekli bir mide bulantısı hissi var.
günaydın iyi haftalar bu arada.
Çok geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı yeni bir gebelik yaşarsın inşallah.Bugün testlerimi yaptırmak için doktora gittim ve 15 gün önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj işlemi yapılacak. Çok üzgünüm. Ne gelirse rabbimden kabulumsizler inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Allaha emanet olun
Bana doktor demedi ama kendim görmüştüm avmde geçmiyordu xrayli kapıdan. O kapılar radyasyon yayıyor sanırımKızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır
Daha hastane bulamadım şu an ki doktorum deneriz şartlar uygun olursa diyor ama deneriz diyince pek ğüven vermiyor ssvd konusunda, devlet olarak zeynep kamil ve bakırköy sadi konukta destekleyen doktor varmış, özellerde seçenek çok ama fiyattlar havada uçuyorcanim benim ilk sezeryan 2 . De sezeryan olacak . Bende ilkinde neler olduğunu bildiğim için çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum . Ven devlette doğum yaptım spinal oldu belden uyuşmalı. Ama yengemi tamamen bayiltmislardi neye göre karar veriyorlar bilmiyorum
sizin aradan ne kadar zaman geçti acaba ilk doğumdan . Bende çok isterim ama devletler yanaşmıyor normale özeller de pahalı . Hastane bulduysanız falan detayları paylasirmisinuz
Hamileliğin ilk aylarında bu sık görülen birşeymiş arkadaşta çıkmıştı doktoru öyle demiştiValla yapmış bende yine yüksek çıkarsa keseriz dedi devletteki de ozeldekine sormadım bu sonuçta çıksın da öyle sorucam keşke vajinal kullanabilsem
dr söyledi bilemiyorum.Bununla ilgili elle tutulue kanıt, makale falan aradım ama bulamadım bir şey. Vajinal ultrason zararlı hurafesi gibi bir şey olmasın sakın?
Çalışıyorum oğlumu yetemezken nasıl olacsk diyorum ikisininde hakkıns girmek istemiyorum umarım yeterli vakit ayırabilirimBen ilki kadar olmasa da bu bebeğim için de heyecanlıyım ama bir yandan kızımı düşünüyorum. Bazen sanki ikinciyi isteyerek ona haksızlık etmişim gibi geliyor. Onun kaynaklarını ikiye bölmek zorunda kalacağız ona ayiracagimiz zamanı da. Bu düşünce beni üzüyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?