2021 Şubat Anneleri

Troid ultrasonunda nodül çıkmadı çok şükür troid 2.14 çıkmıştı 15 gün sonra kan ver dedi tekrardan kanamam devam ediyor kahverengi bu ne zamana kadar sürecek bilemedim

Kızlar bende bugün makat ağrısı başladı. Yürürken hissediyorum. İçten doğru sızlama şeklinde. Kabız değilim. Aksine bağırsaklarım çok hareketli. Hemoroid ya da fissürüm de yok. Neden olur ki böyle bir şey

Kizlar merhaba 7+3 'um bugün acayip bel ağrım var nedendir yahu?

Akşamlar ah akşamlar yemeği bir iştahla yiyorum ve ardından kusturmayan mide bulantısı ve göz kapaklarımda ki ağırlıkla geçiriyorum. İnşallah 2 haftaya geçer bulantılarımız (çevremdekiler öyle söylüyor) Bir de benim son adet tarihim ile ultrasondaki tarih bir değil bir hafta önde çıkıyor ultrason tarihi onu baz alacağız değil mi?
[/QUOTE]
Sayfada bu konu çok gündeme geldi ileri de geride diye sanırım gününü buluyormuş ilerleyen günlerde sağlıklı olsunlar da

Kızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır

Canımmmm aldım selamını nasılsın? Tebrik ederim hamileymişsin. Bu vesileyle bütün şubat annelerini tebrik ediyorum. Umarım bütün bebekler sağlıkla gelir kucaklarınıza :)
Şükür canım her halimize. Sen nasılsın? Kuzucuğun nasıl? İsmin geçti o günleri yadettim kendimce. Buraya gelip yazma nezaketin için ayrıca mutlu oldum

insanbuL tombiğin de sana selamı var.:)
iki gündür mide bulantım arttı ya geçen hafta daha iyiydim kusamıyorum da ama sürekli bir mide bulantısı hissi var.
günaydın iyi haftalar bu arada.
Ben de anlamadım 3-4 gündür deli gibi mide bulantısı var. Oysaki azalması gerekiyor artık. Bir kilo vermiştim en son tartının pili bitti kesin daha da verdim

Çok geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı yeni bir gebelik yaşarsın inşallah.

@Carpedimssss canım niye engellendin başka bir üyelik aç bari. Bi defasında engelim yıl oldu kalkmamıştı

Kızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır
Bana doktor demedi ama kendim görmüştüm avmde geçmiyordu xrayli kapıdan. O kapılar radyasyon yayıyor sanırım

Daha hastane bulamadım şu an ki doktorum deneriz şartlar uygun olursa diyor ama deneriz diyince pek ğüven vermiyor ssvd konusunda, devlet olarak zeynep kamil ve bakırköy sadi konukta destekleyen doktor varmış, özellerde seçenek çok ama fiyattlar havada uçuyor

Valla yapmış bende yine yüksek çıkarsa keseriz dedi devletteki de ozeldekine sormadım bu sonuçta çıksın da öyle sorucam keşke vajinal kullanabilsem
Hamileliğin ilk aylarında bu sık görülen birşeymiş arkadaşta çıkmıştı doktoru öyle demişti

Çalışıyorum oğlumu yetemezken nasıl olacsk diyorum ikisininde hakkıns girmek istemiyorum umarım yeterli vakit ayırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…