2021 Şubat Anneleri

Önceki aya göre geç ovulasyon olabilir veya geç döllenme olabilir. Gelişiminde sıkıntı yoksa canınızı sıkmayın
Doktora soramadım oda buna takılmadı açıkçası. Evet hormon bozukluğum vardı biraz ondan olabilir

Selam kızlar, biz de bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarını gördük, büyümüş minik fasulyemiz 1.4 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışlarını 11. Haftaya kadar dinletmiyoruz yeni yapılan araştırmaya göre kalbe ısı gönderdiği için tercih edilmiyor dedi. Yolculuk yapacağımı söyledim 12. Haftaya kadar kanama vs varsa önermiyorum %90 sıkıntı çıkmıyor ama yolculuktan sonra kanama olursa sen tedirgin olursun kararı sen ver dedi kanamam yok o yüzden 2 saat uzaktaki kv ye geldim evde permaperişandık, hırsız girse eve benden önce girmişler der çıkar yemek pişiremiyorum zaten mutfak il sınırlarına yaklaşmıyorum bile burdan da 2,5 saat araba 2,5 saat feribot yolculuğu yapıp yazlığa geçicez oranın havası iyi gelicektir hem biraz denize de girerim dedim.
Buda minik fasulyemiz

Ah masallah... Benimde doktorum dinletmedi, ama ilk bebeğimde hep dinlediler

Ah masallah... Benimde doktorum dinletmedi, ama ilk bebeğimde hep dinlediler
Kızım da 6+1 de dinlemiştim, hatta şöyle ki eski eşimle hep problemliydi ilişkimiz doktor gebe kalman için tedavi görmen lazım rahim duvarın çok ince dk hapını bırak dedi bana ben de bıraktım çocukta düşünmüyodum zaten tedaviyi istersem yaptırırım dedim, bıraktığım ay gebe kalmışım. Tabi ki sevindim ama bu evliliğe bi çocuk getirmek istediğimden emin değildim aldırsam mı diye kendi kafamda soru işaretleri vardı o gün idrar yolu enf için doktora gittim o da bana kalp atışlarını dinletti çok ağladım dedim bu benim bebeğim doğurucam. Nitekim boşandık iyi ki kızım var ama hala o adamla uğraşmaktan gerçekten yoruldum, ikimiz de tekrar evlendik ama hala çocuk konusunda bana tehditler savurmaya devam ediyor. Duymamazlıktan geliyorum ama bir insan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşünmüyor değilim, ayy böyle bi anda yazdım anlattım bugün yine abuk subuk mesajlarla üzdü beni içimi boşaltasım gelmiş kusura bakmayın

Ah canım Allah yardımcın olsun ne insanlar var. İnşallah rabbim tez zamanda bebeğin ve kızımla mutlu bir hayat nasip eder

Bende de var canım. Benim konrolüme halen var ilaç kullanıyorum bnde. İlkinde tsh 11 çıkmıştı tekrar kan verdiğimde 5.33..
bakalım kontrole kadar inşallah düşmüştür. Acayip şekilde saç dökülmesi var hala..

Hadi inşallh canım hayırlı haberlerle inşalh Burdan bilgilendirelim birbirimizi

Gittik keseyi gorduk bebegidw gördük kalp atisida duyduk gibi bişey ama net değildi haftaya çağırdı tekrardan normalde bugün 7+0 ama ultrasonda 6+0 çıkıyor bakalım ilerki donemde eger tamamlamazsa gec dollenmedir muhtemelen dedi doktor cnm

Benimde aslında 9 ama ultrasonda 7+3 bakalım ne olcak sağlıklı olsun da

Ohh çok şükür canım benim çok sevindim bende kesemi gördüm bugün benimde erken döllenme sanırım 5hafta sata göre ultrasonda 5.5 6hafta gibi dedi ben henüz bebişimi göremedim 14gün sonra gitcem tekrar inşalh Bi aksilik olmadan görürüm bende bebişi hadi maşallah sağlıkla kucağımıza Alırız inşalh muhtemelen aynı ay doğum yapcaz

Kizlar ben ikinci kez inşallah anne olacağım ilk bebeğimi 3 yıl önce preeklamsi yüzünden erkenden kucağıma almıştım. Şimdi doktor tedbir için aspirin ve bir sürü takviye ilaç verdi aranızda benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…