- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
çok geçmiş olsun benim de 2 kaybım var kalp durması sebebiyle inşallah tekrarı olmazKürtaj işlemi gerçekleşti bugün. Normalim evdeyim şuanda. Kimsenin başına gelmesin inşallah. Genel anastezi olduğum için rahatım, iyiki genel olmuşum. Tamamen çıkıyorum forumdan. Mis kokulu bebekleriniz olsun inşallah
evet ben geçmiyorum x-ray cihazlarından ne olur ne olmaz kenardan geçiyorum durumumu söyleyip.Kızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır
Beğenerek takip ediyorum, farklı yaklaşımlar mevcutArkadaşlar hamilelikle ilgili cok güzel bir pdf buldum bircok konu ile ilgili ilginç bilgiler var. ilgilenen burdan indirebilir.
Çalıştığım kurum gereği hergün geçiyorum cihazdan, çanta koyduğun yere yatmadığın sürece sıkıntı yokKızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır
Ayni durumdayim bende canim, Allahbkolaylik versin hepimizeSon bi kaç gündür aktif olamıyorum canım. Midem ve baş ağrısı mahvetti beni. Yarın iyi olursam ekleyeceğim. İnşallah herkes çok iyidir bakamadım hiç bir şeye. Sevgiler
Beni normalde hiç yol tutmazdi. 5 saatlik yola çıktık. Çok zorduAyyy off dert ortaklarımı görüyorummmm yol tutmuyor mu sizi ya
bana dr 20 dk yürüyüş yap dedi. ben de aslında 1 saat yürürüm normalde ama çok uzun yürüyünce bir şey mi olur acaba o yüzden mi 20 dk dedi.Bugün şunu farkettim arkadaşlar normalde her sabah 40 dk yürüyüş yapıyorum ve enerjik hissediyordum bu sabah yapmadim ve yaptigim günlere göre halsiz ve uykuluyum...
Sana komik bişey anlatayım. İlk gebeliğimde 40 haftalık hamileyim. Bebek gelmiyor bir türlü. Eşimle her akşam yürüyüşe çıkıyoruz. Yine bi akşam çıktık biraz daha ileri biraz daha ileri gidelim dedikçe eşim, eve sürünerek geldim en son.Bacaklarım kasıklarım ağrımaya başladı. O akşam uyudum iki saat sonra suyum geldibana dr 20 dk yürüyüş yap dedi. ben de aslında 1 saat yürürüm normalde ama çok uzun yürüyünce bir şey mi olur acaba o yüzden mi 20 dk dedi.
Normalde yürüyüş pek yapmaz insanlar ondan belki 20 dk ile basla sonra arttiririz gibi düşünmüştürbana dr 20 dk yürüyüş yap dedi. ben de aslında 1 saat yürürüm normalde ama çok uzun yürüyünce bir şey mi olur acaba o yüzden mi 20 dk dedi.
ay maşallah ne güzel, sağlıkla ilerlesin inş. Peki 2li test falan yaptırdınız mı? bu aralarda yaptrılıyor sanırım.Selam kızlar bugün doktora gittik baya büyümüşüz bacakları kafası herseyi belli olmuş çok şükür ♥1 ay sonra cinsiyet için çağırdı
Tam olarak kaçıncı haftadasın canımSelam kızlar bugün doktora gittik baya büyümüşüz bacakları kafası herseyi belli olmuş çok şükür ♥1 ay sonra cinsiyet için çağırdı
Geç döllenme olmuş olabilir mi?Kizlar son adetime göre bebek küçük sizce neden?
Geç döllenme olabilirKizlar son adetime göre bebek küçük sizce neden?
Kokulardan dolayı mı oluyor yoksa durup dururken mi?Beni normalde hiç yol tutmazdi. 5 saatlik yola çıktık. Çok zorduçok fena midem bulandı. Şimdi evimdeyim. Bir daha mecbur kalmadıkça yola çıkmayacağım :)
Mide bulantılarım hafiflemisti ama birkaç gündür çok arttı. Ne zaman biter bilemiyorum 11 hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?