2021 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun benim de 2 kaybım var kalp durması sebebiyle inşallah tekrarı olmaz

Kızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır
evet ben geçmiyorum x-ray cihazlarından ne olur ne olmaz kenardan geçiyorum durumumu söyleyip.

Kızlar ni sorum olucak bilginiz varmı. Bir tanıdığıma hamilelikte doktoru avm ye falan dersen arama cihazları dan geçme demiş sakıncası varmış bende ilk defa böyle bişey duydum sizce varmıdır
Çalıştığım kurum gereği hergün geçiyorum cihazdan, çanta koyduğun yere yatmadığın sürece sıkıntı yok

Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Onu kullandıktan sonra pütürcükler geliyo arada. 2 hafta önce kanamam olmuştu durdu şimdi o pütürcükler siyah geliyo normal mi acaba ?

Merhaba arkadaşlar bende şu an 8+4teyim umarım hepimiz sağlıkla ve huzurla bebeklerimize kavuşuruz.
hipertiroid hastasıydım , gebelikle beraber hipotiroide çevirdi 6.haftada tsh 6 iken ilaca başladık 50mg ertesi hafta tekrar kontrole gittiğimde 3.80 değerindeydi endokrin doktorum 75mg ile devam edelim dedi gelecek ay tekrar kontrol edeceğiz bu şekilde tüm gebelik boyunca kontollü gideceğiz. Bu arada başından beri hiç mide bulantısı yaşamadım sürekli halsizlik ve uyku halim var sadece. Herkese bol sağlıklı günler dilerim.

Son bi kaç gündür aktif olamıyorum canım. Midem ve baş ağrısı mahvetti beni. Yarın iyi olursam ekleyeceğim. İnşallah herkes çok iyidir bakamadım hiç bir şeye. Sevgiler
Ayni durumdayim bende canim, Allahbkolaylik versin hepimize

Ayyy off dert ortaklarımı görüyorummmm yol tutmuyor mu sizi ya
Beni normalde hiç yol tutmazdi. 5 saatlik yola çıktık. Çok zordu çok fena midem bulandı. Şimdi evimdeyim. Bir daha mecbur kalmadıkça yola çıkmayacağım :)
Mide bulantılarım hafiflemisti ama birkaç gündür çok arttı. Ne zaman biter bilemiyorum 11 hafta oldu.

Bugün şunu farkettim arkadaşlar normalde her sabah 40 dk yürüyüş yapıyorum ve enerjik hissediyordum bu sabah yapmadim ve yaptigim günlere göre halsiz ve uykuluyum...

Bugün şunu farkettim arkadaşlar normalde her sabah 40 dk yürüyüş yapıyorum ve enerjik hissediyordum bu sabah yapmadim ve yaptigim günlere göre halsiz ve uykuluyum...
bana dr 20 dk yürüyüş yap dedi. ben de aslında 1 saat yürürüm normalde ama çok uzun yürüyünce bir şey mi olur acaba o yüzden mi 20 dk dedi.

bana dr 20 dk yürüyüş yap dedi. ben de aslında 1 saat yürürüm normalde ama çok uzun yürüyünce bir şey mi olur acaba o yüzden mi 20 dk dedi.
Sana komik bişey anlatayım. İlk gebeliğimde 40 haftalık hamileyim. Bebek gelmiyor bir türlü. Eşimle her akşam yürüyüşe çıkıyoruz. Yine bi akşam çıktık biraz daha ileri biraz daha ileri gidelim dedikçe eşim, eve sürünerek geldim en son.Bacaklarım kasıklarım ağrımaya başladı. O akşam uyudum iki saat sonra suyum geldi halen söyler eşim çok yürütmesem mi seni diye

Selam kızlar bugün doktora gittik baya büyümüşüz bacakları kafası herseyi belli olmuş çok şükür ♥ 1 ay sonra cinsiyet için çağırdı
ay maşallah ne güzel, sağlıkla ilerlesin inş. Peki 2li test falan yaptırdınız mı? bu aralarda yaptrılıyor sanırım.

Kizlar son adetime göre bebek küçük sizce neden?

Kizlar benim yarin doktorda randevum var normalde doktorum cinsiyetini solemeye calisiriz demisdi ama cok erken diyolar bazilarida zaten erkekse kendiyi belli etmisdir diyo heycanla yarin öglen olmasini bekliyom cabucak gitsemde belki belli olur diye

Kokulardan dolayı mı oluyor yoksa durup dururken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…