- 15 Temmuz 2020
- 62
- 59
- 38
- 35
Hayırlı olsun , Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerimKizlar ben ikinci kez inşallah anne olacağım ilk bebeğimi 3 yıl önce preeklamsi yüzünden erkenden kucağıma almıştım. Şimdi doktor tedbir için aspirin ve bir sürü takviye ilaç verdi aranızda benim gibi olan var mı?
Evet canım bizim haftamız geldi ancak yaptırmak istemiyor eşim.. ne gelirse rabbimdenay maşallah ne güzel, sağlıkla ilerlesin inş. Peki 2li test falan yaptırdınız mı? bu aralarda yaptrılıyor sanırım.
11+4 gözüküyor canım ama bir hafta gerideyiz 10+4 yaniTam olarak kaçıncı haftadasın canım
Kokulardan da oluyor. Sabah kalkınca oluyor. Aç kalınca oluyor. Bir de sürekli biseyler atıştırmak istiyorumKokulardan dolayı mı oluyor yoksa durup dururken mi?
günaydınlar.benim gibi çalışan annelere allah kolaylık versin.mide bulantıları tam gaz devam ediyor.iş yerinde çok sıkıntıkızlar hepinize günaydın mutlu sabahlar
Anladım canım Hayırlısı sağlıkla gelsin inş peki detaylı ne zman ?Evet canım bizim haftamız geldi ancak yaptırmak istemiyor eşim.. ne gelirse rabbimdenSağlıkla büyüsünler inşallah.. tam net sonuçlar vermiyor ve Allah korusun kötü bir durum cıkarsa kalan 6 ayımı kötü geçiririm endişesi oldu.. bir durum olursa detaylıda cıkar sanırım onu yaptıracağım
günaydınlar.benim gibi çalışan annelere allah kolaylık versin.mide bulantıları tam gaz devam ediyor.iş yerinde çok sıkıntı2 hamilelikte bu kadar çekmemiştim.mide bulantısı çok olunca bebek saçlı doğar derler eskiler diğer ikisi keltoştu
ilerinin teminidirbence onu ileriki aylarda söylüyolar şimdiden saçı yoktur bence ama varmıdır ki :)
o mide yanması canım bulantısı değil :)günaydınlar.benim gibi çalışan annelere allah kolaylık versin.mide bulantıları tam gaz devam ediyor.iş yerinde çok sıkıntı2 hamilelikte bu kadar çekmemiştim.mide bulantısı çok olunca bebek saçlı doğar derler eskiler diğer ikisi keltoştu
Selam kızlar, biz de bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarını gördük, büyümüş minik fasulyemiz 1.4 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışlarını 11. Haftaya kadar dinletmiyoruz yeni yapılan araştırmaya göre kalbe ısı gönderdiği için tercih edilmiyor dedi. Yolculuk yapacağımı söyledim 12. Haftaya kadar kanama vs varsa önermiyorum %90 sıkıntı çıkmıyor ama yolculuktan sonra kanama olursa sen tedirgin olursun kararı sen ver dedi kanamam yok o yüzden 2 saat uzaktaki kv ye geldim evde permaperişandık, hırsız girse eve benden önce girmişler der çıkaryemek pişiremiyorum zaten mutfak il sınırlarına yaklaşmıyorum bile burdan da 2,5 saat araba 2,5 saat feribot yolculuğu yapıp yazlığa geçicez oranın havası iyi gelicektir hem biraz denize de girerim dedim.
Buda minik fasulyemizEki Görüntüle 2662917
ne hissediyosun :) ben yine kız hissediyorum daha doğrusu rüyamda gördüm ben.Selam kızlar bugün doktora gittik baya büyümüşüz bacakları kafası herseyi belli olmuş çok şükür ♥1 ay sonra cinsiyet için çağırdı
Ben de çalışan gebeyim. Ama bulantılarımı, tiksinmelerimi akşama saklıyoruzgünaydınlar.benim gibi çalışan annelere allah kolaylık versin.mide bulantıları tam gaz devam ediyor.iş yerinde çok sıkıntı2 hamilelikte bu kadar çekmemiştim.mide bulantısı çok olunca bebek saçlı doğar derler eskiler diğer ikisi keltoştu
ne hissediyosun :) ben yine kız hissediyorum daha doğrusu rüyamda gördüm ben.
bizim iç anadoluda ki teyzeler öyle diyor .ben burdakilerin yalancısıyımo mide yanması canım bulantısı değil :)
Kizlar günaydın sizlerde de bel ağrısı var mı ? Adet ağrıları gibi ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?