2021 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun , Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim

ay maşallah ne güzel, sağlıkla ilerlesin inş. Peki 2li test falan yaptırdınız mı? bu aralarda yaptrılıyor sanırım.
Evet canım bizim haftamız geldi ancak yaptırmak istemiyor eşim.. ne gelirse rabbimden Sağlıkla büyüsünler inşallah.. tam net sonuçlar vermiyor ve Allah korusun kötü bir durum cıkarsa kalan 6 ayımı kötü geçiririm endişesi oldu.. bir durum olursa detaylıda cıkar sanırım onu yaptıracağım

Mide bulantısı benimde çoğaldı doktor prilam verdi ama ebe mecbur kalmadıkça içme dedi afedersiniz içimden sarı turuncu sular çıkıyor o derece kötü ilaç içesimde gelmiyor

kızlar hepinize günaydın mutlu sabahlar
günaydınlar.benim gibi çalışan annelere allah kolaylık versin.mide bulantıları tam gaz devam ediyor.iş yerinde çok sıkıntı 2 hamilelikte bu kadar çekmemiştim.mide bulantısı çok olunca bebek saçlı doğar derler eskiler diğer ikisi keltoştu

Anladım canım Hayırlısı sağlıkla gelsin inş peki detaylı ne zman ?

bence onu ileriki aylarda söylüyolar şimdiden saçı yoktur bence ama varmıdır ki :)

o mide yanması canım bulantısı değil :)

Akşam olunca bana da birşeyler oluyor yatıyorum paso ama o da çözüm değil içim bayılıyor ağzım burnuma karıştı zaten tadı hiççç yok ağzımın allahtan yemeklerin tadını alıyorum sonrası hep bir acılık hissi oturamıyorum bir süre sonra yatıyorum uykuda rahatım sadece kusma yok şükür ama mide bulantısı hissi oluyor arada tabiki buna da şükür.

:) iyi gezmeler olsun.

Ben de çalışan gebeyim. Ama bulantılarımı, tiksinmelerimi akşama saklıyoruzNedenini bilmiyorum ama sabahları maaşallahım var akşamları koltuktan yatağa zor geçiyorum.Kusmadan geçiriyorum fakat keyif alarak yiyip içemiyorum. En sevdiğim meyve incirle de aram açıldı ben de keltoş bebek severim bu arada

Kizlar günaydın sizlerde de bel ağrısı var mı ? Adet ağrıları gibi ağrılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…