2021 Şubat Anneleri

ben de rüyamda erkek gördm ama içime doğan bi kızım olcak,

bi arkadaşm ikili testte cinsiyet belli oluyo dedi
Ben de kızımın cinsiyetini 12. Hafta da ikili testte öğrenmiştim. Kız bebek gibi görünüyor demişti doktor. Kesin söylememişti. 16. Haftada kiz olduğu kesinlesti Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Doktora soramadım oda buna takılmadı açıkçası. Evet hormon bozukluğum vardı biraz ondan olabilir
Benim sat 1 mayıs ama geç yumurtlama olduğu için tahmini 25 mayısta hamile kaldım doktor bugün sat olanak 15 mayısı baz alacağız dedi bi sıkıntı olsa doktorunz söylerdi içinizi ferah tutun

Maşallah güzel haberlerle çıkmışsın, ısı verdiğini bende duydum yaa kontrol aralıklarını açmayı düşünüyorum sık gitmemeyi düşünüyorum sağlıkla kavuşalım inşallah

Benim sat 1 mayıs ama geç yumurtlama olduğu için tahmini 25 mayısta hamile kaldım doktor bugün sat olanak 15 mayısı baz alacağız dedi bi sıkıntı olsa doktorunz söylerdi içinizi ferah tutun
Benim sat 25 martti düzensizliğim var diye nisanda adet olmadım ultrasona bakınca sat 15 mayıs dedi bir sorun olsa bence de söylerdi

Kızlar benim gibi böyle baygınlık hissi geçiren var mı? Elim ayağım çekiliyo uyuşuyor gözüm kararıyor. Normal mi bu ilk gebeliğim de yaşamadım o yüzden garipsedim dün doktora sormayı da unuttum

ben de rüyamda erkek gördm ama içime doğan bi kızım olcak,

bi arkadaşm ikili testte cinsiyet belli oluyo dedi
Benimde arkadaşım ikili test için özele randevu almış. Biraz uğraşıp cinsiyeti söylerler diyor. Bakalım ne olacak Bana çok minik oldukları için göstermezler gibi geliyor.

Ben normalde makarna sevmem sadesini bu zamana kadar yememisimdir ama iki gündür bulantıdan bir şey yiyemedigim için sade makarna üstüne biraz peynir ekleyip yiyorum rahatsız etmiyor

Benimde arkadaşım ikili test için özele randevu almış. Biraz uğraşıp cinsiyeti söylerler diyor. Bakalım ne olacak Bana çok minik oldukları için göstermezler gibi geliyor.

ben bilerek 13 14. haftada gitcem az önce de gittim tam gününde ilerliyor 10+3 minik bebişim

o sebeple bayramdan sonra gideceğim inşallah

Ayyy süpermiş. Aslında her doktor erken tahminde bulunurmuş ama aileyi yanıltmış olmamak için daha net göstermeyi beklermiş.

amin inşallah Allah sağlıkla kucağmza almayı nasip etsn ben de bilerek 13 14 de gidicem ikiliye

Ayyy süpermiş. Aslında her doktor erken tahminde bulunurmuş ama aileyi yanıltmış olmamak için daha net göstermeyi beklermiş.
ya bende kemik yapısından anlıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum söylemiyorlar ama anlasalar bile her dr söylemiyor yanıldı denilmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…