Ben de kızımın cinsiyetini 12. Hafta da ikili testte öğrenmiştim. Kız bebek gibi görünüyor demişti doktor. Kesin söylememişti. 16. Haftada kiz olduğu kesinlestiben de rüyamda erkek gördm ama içime doğan bi kızım olcak,
bi arkadaşm ikili testte cinsiyet belli oluyo dedi
Banu çiftçide zararlı olmadığını söylüyor ee zaten mecbur geçiyorum allaha emanetYani çok zararlı olsa Bi işaret falan olurdu diye düşündüm bende
Benim sat 1 mayıs ama geç yumurtlama olduğu için tahmini 25 mayısta hamile kaldım doktor bugün sat olanak 15 mayısı baz alacağız dedi bi sıkıntı olsa doktorunz söylerdi içinizi ferah tutunDoktora soramadım oda buna takılmadı açıkçası. Evet hormon bozukluğum vardı biraz ondan olabilir
Maşallah güzel haberlerle çıkmışsın, ısı verdiğini bende duydum yaa kontrol aralıklarını açmayı düşünüyorum sık gitmemeyi düşünüyorum sağlıkla kavuşalım inşallahSelam kızlar, biz de bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarını gördük, büyümüş minik fasulyemiz 1.4 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışlarını 11. Haftaya kadar dinletmiyoruz yeni yapılan araştırmaya göre kalbe ısı gönderdiği için tercih edilmiyor dedi. Yolculuk yapacağımı söyledim 12. Haftaya kadar kanama vs varsa önermiyorum %90 sıkıntı çıkmıyor ama yolculuktan sonra kanama olursa sen tedirgin olursun kararı sen ver dedi kanamam yok o yüzden 2 saat uzaktaki kv ye geldim evde permaperişandık, hırsız girse eve benden önce girmişler der çıkaryemek pişiremiyorum zaten mutfak il sınırlarına yaklaşmıyorum bile burdan da 2,5 saat araba 2,5 saat feribot yolculuğu yapıp yazlığa geçicez oranın havası iyi gelicektir hem biraz denize de girerim dedim.
Buda minik fasulyemizEki Görüntüle 2662917
Beni de ikili teste çağırdı 13 ağustosta cinsiyeti de öğreniriz belki dediSelam kızlar bugün doktora gittik baya büyümüşüz bacakları kafası herseyi belli olmuş çok şükür1 ay sonra cinsiyet için çağırdı
Benim sat 25 martti düzensizliğim var diye nisanda adet olmadım ultrasona bakınca sat 15 mayıs dedi bir sorun olsa bence de söylerdiBenim sat 1 mayıs ama geç yumurtlama olduğu için tahmini 25 mayısta hamile kaldım doktor bugün sat olanak 15 mayısı baz alacağız dedi bi sıkıntı olsa doktorunz söylerdi içinizi ferah tutun
Benim sat 25 martti düzensizliğim var diye nisanda adet olmadım ultrasona bakınca sat 15 mayıs dedi bir sorun yok olsa söylerdiGaliba 9+ olmam gerekirken 7+'yim
13 ağustosa çağırdı ikili test içinay maşallah ne güzel, sağlıkla ilerlesin inş. Peki 2li test falan yaptırdınız mı? bu aralarda yaptrılıyor sanırım.
Kan mı alıp yapılıyor bu test?13 ağustosa çağırdı ikili test için
Bana da 3.oğlan geliyor bence. Eşimde dün rüyasında görmüş. Doğum yaptığımda erkek diyormuşum ona, o da doğruyu söyle aboo napıcaz 3 oğlanla diyormuşne hissediyosun :) ben yine kız hissediyorum daha doğrusu rüyamda gördüm ben.
Benimde arkadaşım ikili test için özele randevu almış. Biraz uğraşıp cinsiyeti söylerler diyor. Bakalım ne olacak Bana çok minik oldukları için göstermezler gibi geliyor.ben de rüyamda erkek gördm ama içime doğan bi kızım olcak,
Ben normalde makarna sevmem sadesini bu zamana kadar yememisimdir ama iki gündür bulantıdan bir şey yiyemedigim için sade makarna üstüne biraz peynir ekleyip yiyorum rahatsız etmiyorgünaydınlar.benim gibi çalışan annelere allah kolaylık versin.mide bulantıları tam gaz devam ediyor.iş yerinde çok sıkıntı2 hamilelikte bu kadar çekmemiştim.mide bulantısı çok olunca bebek saçlı doğar derler eskiler diğer ikisi keltoştu
Benimde arkadaşım ikili test için özele randevu almış. Biraz uğraşıp cinsiyeti söylerler diyor. Bakalım ne olacak Bana çok minik oldukları için göstermezler gibi geliyor.
Ayyy süpermiş. Aslında her doktor erken tahminde bulunurmuş ama aileyi yanıltmış olmamak için daha net göstermeyi beklermiş.Ben de kızımın cinsiyetini 12. Hafta da ikili testte öğrenmiştim. Kız bebek gibi görünüyor demişti doktor. Kesin söylememişti. 16. Haftada kiz olduğu kesinlestiAllah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
amin inşallah Allah sağlıkla kucağmza almayı nasip etsn ben de bilerek 13 14 de gidicem ikiliyeBen de kızımın cinsiyetini 12. Hafta da ikili testte öğrenmiştim. Kız bebek gibi görünüyor demişti doktor. Kesin söylememişti. 16. Haftada kiz olduğu kesinlestiAllah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
Kan ve ultrason da bakıyorlarKan mı alıp yapılıyor bu test?
ikili de zor 12 .hafta ikili yapıyolar benim kızımda 17.haftada belli olmuştu.ben de rüyamda erkek gördm ama içime doğan bi kızım olcak,
sağlıklı olsun tabi de inşallah kızın olur canım.Bana da 3.oğlan geliyor bence. Eşimde dün rüyasında görmüş. Doğum yaptığımda erkek diyormuşum ona, o da doğruyu söyle aboo napıcaz 3 oğlanla diyormuş
ya bende kemik yapısından anlıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum söylemiyorlar ama anlasalar bile her dr söylemiyor yanıldı denilmesin diye.Ayyy süpermiş. Aslında her doktor erken tahminde bulunurmuş ama aileyi yanıltmış olmamak için daha net göstermeyi beklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?