2021 Şubat Anneleri

aslında deneyimli dr lar az çok kemik yapısından anlaşılır gibi geliyor bilemedim bi de kalp atış hizından da anlaşılıyor diye biliyorum ama dr lar söylemiyorlar cinsiyeti emin olmadan eee yanıldı demek var :)

Kizlar ben bugun filmden geliyorum doktor bakdi pek emin kalmadi ama olculere bakilirsa dedi kiz olabilir sonra kendi pcsinin basinda oturunca emin deilil dedi kizdanda bir ihtimal olabilir dedi

Ayyy süpermiş. Aslında her doktor erken tahminde bulunurmuş ama aileyi yanıltmış olmamak için daha net göstermeyi beklermiş.
Şimdi gittiğim doktor söylemezse kızımın cinsiyetini söyleyen doktora tekrar bi uğramayı düşünüyorum

Şimdi gittiğim doktor söylemezse kızımın cinsiyetini söyleyen doktora tekrar bi uğramayı düşünüyorum
Bana bi tahminde bulundu kiza benzettim dedi ama pc basinda pekde emin olamadim dedi 2 hafta sonrasinda bidaha bakilmasi lazim dedi

Bnde coraspin ve oksapar progestan kullaniyorum canim

Kizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana
Merhaba ben yeni geldim aranıza bende diyorum sadece ben mi böyle şişim dediginizgibi 6 aylık gibi göbegim var ama ben karantina zamanında cok yedim ona bağlamıstım suan midem cok bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum

merhaba kızlar, hamilelik bulantıları azalan var mı en çok hangi haftalarda bulantınız arttı, sekizinci haftadayım sürekli bulantım var daha da artar mı acaba, aslında üçüncü gebeliğim ama hatırlamıyorum diğerlerinde ne zaman azaldığını, maşallah cinsiyetler söylenmeye başlanmış, benim iki oğlumda da iki buçuk aylıkken söylemişti doktorum

Benimde akşama doğru karnım şişmeye başlıyor. Sabah tekrar düz uyanıyorum, akşama tekrar 6 aylık gaz olabilir sanırım

Mideniz zamanla gecer sisliginizde iner benim inmeye basladi 3 ayima giriyorum yarin hatta kilo bile kaybedeceksiniz ben 4 kilo kaybettim

Merhaba kızlar nasılsınız aranız da yeniyim 2.bebeğim olacak nasipse pazartesi dra gideceğim. Siz de nasıl bilmiyorum ama çok fazla gazım var ve midem dışarı fırladı el kadar yesem bile böyle oluyor biraz bulantı ve kusmam var bugün arttı gibi sanki.

Canım beni de ekler misin

Nasıl kayıt olabilirizz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…