- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Benim de 2 buçuk hafta küçük doktor geç dollenme dedi 19 nisandı son adet tarihin 4 mayıs kabul edicez dediKizlar son adetime göre bebek küçük sizce neden?
Şimdi gittiğim doktor söylemezse kızımın cinsiyetini söyleyen doktora tekrar bi uğramayı düşünüyorumAyyy süpermiş. Aslında her doktor erken tahminde bulunurmuş ama aileyi yanıltmış olmamak için daha net göstermeyi beklermiş.
Bana bi tahminde bulundu kiza benzettim dedi ama pc basinda pekde emin olamadim dedi 2 hafta sonrasinda bidaha bakilmasi lazim dediŞimdi gittiğim doktor söylemezse kızımın cinsiyetini söyleyen doktora tekrar bi uğramayı düşünüyorum
Valla acmiycaktim ağzımı yine tutamadım tek mesajla nakavt oldum@Carpedimssss canım niye engellendin başka bir üyelik aç bari. Bi defasında engelim yıl oldu kalkmamıştı
Bnde coraspin ve oksapar progestan kullaniyorum canimKizlar ben ikinci kez inşallah anne olacağım ilk bebeğimi 3 yıl önce preeklamsi yüzünden erkenden kucağıma almıştım. Şimdi doktor tedbir için aspirin ve bir sürü takviye ilaç verdi aranızda benim gibi olan var mı?
Sende ne problem var canımBnde coraspin ve oksapar progestan kullaniyorum canim
Merhaba ben yeni geldim aranıza bende diyorum sadece ben mi böyle şişim dediginizgibi 6 aylık gibi göbegim var ama ben karantina zamanında cok yedim ona bağlamıstım suan midem cok bulanıyor hiç birşey yiyemiyorumKizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana
Bende 3.kız gelecek gibi hissediyorumBana da 3.oğlan geliyor bence. Eşimde dün rüyasında görmüş. Doğum yaptığımda erkek diyormuşum ona, o da doğruyu söyle aboo napıcaz 3 oğlanla diyormuş
Benimde akşama doğru karnım şişmeye başlıyor. Sabah tekrar düz uyanıyorum, akşama tekrar 6 aylıkMerhaba ben yeni geldim aranıza bende diyorum sadece ben mi böyle şişim dediginizgibi 6 aylık gibi göbegim var ama ben karantina zamanında cok yedim ona bağlamıstım suan midem cok bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum
Mideniz zamanla gecer sisliginizde iner benim inmeye basladi 3 ayima giriyorum yarin hatta kilo bile kaybedeceksiniz ben 4 kilo kaybettimMerhaba ben yeni geldim aranıza bende diyorum sadece ben mi böyle şişim dediginizgibi 6 aylık gibi göbegim var ama ben karantina zamanında cok yedim ona bağlamıstım suan midem cok bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum
Canım beni de ekler misinMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 @distance 32 İstanbul 1 @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 Carpediemssss 30 Çorum 2 @o0zge 28 İstanbul 1 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 @Labratory 35 2 enbisevdigim 36 İstanbul 2 Otuken 31 Ankara 2 @sucelik 37 Sakarya 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 @Berenerva 35 İstanbul 2 @ayparcasi86 34 İstanbul 2 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @burcusami 31 Bursa 1 @Storycan @mobidikK S Semos 26 Fransa 1 @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 @klbkbr 31 1 @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 23 1 @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @seyyav 2 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride @berreee 31 Afyon 2 L Laladunya 32 Sivas 3 @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 cerenkar 2 @kararsiz4300 29 İstanbul 2
Nasıl kayıt olabilirizz ?Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 @distance 32 İstanbul 1 @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 Carpediemssss 30 Çorum 2 @o0zge 28 İstanbul 1 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 @Labratory 35 2 enbisevdigim 36 İstanbul 2 Otuken 31 Ankara 2 @sucelik 37 Sakarya 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 @Berenerva 35 İstanbul 2 @ayparcasi86 34 İstanbul 2 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @burcusami 31 Bursa 1 @Storycan @mobidikK S Semos 26 Fransa 1 @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 @klbkbr 31 1 @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 23 1 @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @seyyav 2 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride @berreee 31 Afyon 2 L Laladunya 32 Sivas 3 @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 cerenkar 2 @kararsiz4300 29 İstanbul 2
Kan pıhtılaşmasi cnm 2 kürtajım varSende ne problem var canım
Ben coraspirin, omega3&qh ,DVit, magnezyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?