2021 Şubat Anneleri

Bana bi tahminde bulundu kiza benzettim dedi ama pc basinda pekde emin olamadim dedi 2 hafta sonrasinda bidaha bakilmasi lazim dedi
Ben de ilk söylediği doğru çıkmıştı kiz olabilir sizinki de ama aylarca erkek denilip doğumda dünyaya kız bebek getiren birini de tanıyorum

Ben de ilk söylediği doğru çıkmıştı kiz olabilir sizinki de ama aylarca erkek denilip doğumda dünyaya kız bebek getiren birini de tanıyorum
Nasibimde hangisi varsa artik esimde bende heo kiz olarak bekledik nedense galiba ailede fazla kiz olmadigindan dolayi hep kizim omsun diyodum doktor kiza benzettim diyincede soka girdim hatta gelinimiz 2 tane oglan yapdi ve kizim olsun diye ck istemisdi bn kizim olcak belkide diyince oda sasirdi kiskanma dedim seninde olur elbet azcik canini yakdim ama

Kızlar bende pazartesi günü gideceğim 2li test için acaba cinsiyeti belli olurmu gittiğimde 12+1 olmuş olacağız. Bir oğlum var bunu da heyecanla beklıyorum hayırlısı bakalım.

Allah hayırlısını versin biz de esimle kız istiyorduk ilkinde çok şükür Allah nasip etti. Kız çok başka diycem ama oğlan nasıl oluyor bilmiyorum Allah ne verirse sevgisini de veriyor beraberinde Eșim yine kız istiyor ben yorum yapmıyorum bu defa ne gelirse başımızın üstünde yeri var

Kızlar bende pazartesi günü gideceğim 2li test için acaba cinsiyeti belli olurmu gittiğimde 12+1 olmuş olacağız. Bir oğlum var bunu da heyecanla beklıyorum hayırlısı bakalım.
Doktoruna bagli cnm benim ben yarin 12 haftalik olcakdim bugun gittim ve doktor bana kiza benzettim dedi ama sonra kendi bilgisarayindan bakinca filmlere pekde emin olamadim dedi 15haftalarda gelirsen daha net olur dedi

Kizlar bi baskaymis oglaninda yeri baskadir ama rabbim kizi olanada oglanda nasip eylesin bizim aileden gelen bise kizi tuturmak zor ondan herkez kiz diye duyunca bi sok oldular pekde emin deilmis dediler belki erkege doner dediler fesatliklarindan

Doktoruna bagli cnm benim ben yarin 12 haftalik olcakdim bugun gittim ve doktor bana kiza benzettim dedi ama sonra kendi bilgisarayindan bakinca filmlere pekde emin olamadim dedi 15haftalarda gelirsen daha net olur dedi
Evet canım benim 1 oğlum var onda da geç öğrendik emin olmak için 16 ya kadar bekledi doktor ama belki bunda söyler 2. Bebek olunca daha da merak ediyosun. Yinede hayırlısı olsun

Evet canım benim 1 oğlum var onda da geç öğrendik emin olmak için 16 ya kadar bekledi doktor ama belki bunda söyler 2. Bebek olunca daha da merak ediyosun. Yinede hayırlısı olsun
Nasip artik nasipde ne varsa odur allahim saglikli versin bizim gayet herseyimiz yolundaydi cinsiyetide fransanin doktorlari soyle tahminde bulunuyolarmis idrar yolu baslamis dedi doktor bana yani idrar kesesi bak burda dedi ve orda bitane kemik vardi o kemigi dediki eyer bu kemik yukari dogruysa erkek diyoruz biz ama assaya doruysa kiz diyoruz eminde olamiyoruz dedi tabi bu tahminimize oda garibime geldi tabi

Hayırlısı olsun nub teorisi var bu sitede çok nadir yanılıyor sor istersen hayırlı olur inşallah
Oraya daha kucuk olan fotolarimizdan atmisdim ama geri donus alamadim denemedim deil orayida ama nasibimizde neyse o cikiyo zaten

Ben kullanıyorum canım. 3 tane vurındum daha 3 tane daha var doktor devam edelim dedi
Kanaman devam ediyor mu canim aynı zamanda progestan da alıyor musun..bana burdaki Dr bırak dedi karaciğer enzimlerin yüzde dedibi cikiyor bı iniyor kendi Dr um da kanama yoksa vurunma dedi progestan a devam dedi

Kanaman devam ediyor mu canim aynı zamanda progestan da alıyor musun..bana burdaki Dr bırak dedi karaciğer enzimlerin yüzde dedibi cikiyor bı iniyor kendi Dr um da kanama yoksa vurunma dedi progestan a devam dedi
Kanamam yok şükür kuzum durdu ama doktprum önlem amaçlı vurunalım dedi. Progestanı da 12. Haftaya kadar hep hapı hem jelini kullanıyorum

Kanamam yok şükür kuzum durdu ama doktprum önlem amaçlı vurunalım dedi. Progestanı da 12. Haftaya kadar hep hapı hem jelini kullanıyorum
anladım cnm bnde napicam i şaşırdım normalde bnde 12.haftaya kadar kullancaktim çok oldu mu kanaman zmn durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…