2021 Şubat Anneleri

Aynı olucam seninle işte. Olmaz allahın izniyle ya benim doktorum riskli gebelikler uzmanı eğer öyle kötü bişey olsa önermezdi bence. Ama hala yatıyorum korkumdan hiç kalkamıyorum bişey olur diye
bn iş güç falan yemek yapıyorum az az kendimi yormadan 7.haftada lekem kesildi şükür bakalım hayırlısı olsun

Buda bizim ilk trimest fotomuz bugun cekildik tahmindede bulundu doktorumuz ama pek emin olamadi kendi bilgisaraya basinda pek emin olamadim dedi sizin yokmu hic fotolariniz tek bende var galiba Eki Görüntüle 2663290
rabbim hayırlısını versin inşallah. Ben devlete gidiyorum verdikleri ultrason kağıdı nda bebegim nokta gibi gözüküyor böyle detaylı resim nerde :))
bende bu haftaya kadar sürekli bulantı migdemde ekşime sürekli hasta hissediyordum ama bu hafta baya baya geçti çok şükür çöz az olmaya basladi

Ben klinige gidiyorum ama fransada kilinik veya devlet hastanesi hic fark etmiyo hepsi ayni oluyo oda bana cok yakin diye kilinige gittim yoksa devlet hastenesini daha cok sevmisdim ben doktorlari daha cok bilgili gibime geldi kilinikdekinlerdnse

Mide bulantıları benim de iyice arttı. Cinsiyet için çok erken değil mi bahsettiğiniz tarihler? Eskiden minimum 16. Haftada falan söylerlermiş şimdiki teknolojiyle mi ilgili acaba ? Ben 2li testi yaptırmak istemiyorum herkes yaptıracak mı buradaki?

Ben de yaptirmiycam ikili test,

Başka çocuğunuz var mı? Onda yaptırmış mıydınız?
2 kizim var, buyukte yaptirmistim, down sendromu suphesi var dediler, hamilelik zehir oldu tabi, sukur cikmadi bisey. Kucuk kizimda yaptirmadim ilkinde yasadiklarimdan dolayi, Testleri ve seker yuklemesini falan hic bisey yaptirmadim

Ben de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. Benim ilk gebelik. Detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum sadece
2 kizim var, buyukte yaptirmistim, down sendromu suphesi var dediler, hamilelik zehir oldu tabi, sukur cikmadi bisey. Kucuk kizimda yaptirmadim ilkinde yasadiklarimdan dolayi, Testleri ve seker yuklemesini falan hic bisey yaptirmadim

Ben de kararsızım yaptırmayabilirim

Haftada bir mi kullanıyorsun canim
Haftada 2 cnm. Benim beta değerim az artmıştı pıhtılaşmam vardi progestan igne ilac falan da kullanıyorum ama cok sukur kanamam falan olmadi ama doktorum riskli gebelik uzmanı güveniyorum ona vardir bi bildiği

Benim dr um 3.5 aylıkken cinsiyet dedi.benim mide bulantılarımda fazla özellikle kokulardan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum. 2 li test ilkinde yaptırmıstım bunda da yaptıracağım şeker yüklemesi yaptırmayacağım ve detaylı ultrason mutlaka yaptıracağım çünkü oglumun böbrek genişlemesi detaylı ultrasonda belli olmustu

Haftada 2 cnm. Benim beta değerim az artmıştı pıhtılaşmam vardi progestan igne ilac falan da kullanıyorum ama cok sukur kanamam falan olmadi ama doktorum riskli gebelik uzmanı güveniyorum ona vardir bi bildiği ☺
Anladım canım bnde aynı ilaclari kullaniyorum ins güzelce ilerler

Aynen bana da erken geliyor cinsiyet için ben 17. Haftadan sonra öğrenmiştim ikisini de. Ama tecrübeli doktorlar kendine güvenip söylüyormuş. Ben ikili test yaptırmayacağım Ama bazı doktorlar çok sinirleniyor böyle durumlara. Henüz doktorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…