- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
bn iş güç falan yemek yapıyorum az az kendimi yormadan 7.haftada lekem kesildi şükür bakalım hayırlısı olsunAynı olucam seninle işte. Olmaz allahın izniyle ya benim doktorum riskli gebelikler uzmanı eğer öyle kötü bişey olsa önermezdi bence. Ama hala yatıyorum korkumdan hiç kalkamıyorum bişey olur diye
rabbim hayırlısını versin inşallah. Ben devlete gidiyorum verdikleri ultrason kağıdı nda bebegim nokta gibi gözüküyor böyle detaylı resim nerde :))Buda bizim ilk trimest fotomuz bugun cekildik tahmindede bulundu doktorumuz ama pek emin olamadi kendi bilgisaraya basinda pek emin olamadim dedisizin yokmu hic fotolariniz tek bende var galiba Eki Görüntüle 2663290
bende bu haftaya kadar sürekli bulantı migdemde ekşime sürekli hasta hissediyordum ama bu hafta baya baya geçti çok şükür çöz az olmaya basladimerhaba kızlar, hamilelik bulantıları azalan var mı en çok hangi haftalarda bulantınız arttı, sekizinci haftadayım sürekli bulantım var daha da artar mı acaba, aslında üçüncü gebeliğim ama hatırlamıyorum diğerlerinde ne zaman azaldığını, maşallah cinsiyetler söylenmeye başlanmış, benim iki oğlumda da iki buçuk aylıkken söylemişti doktorum
Ben klinige gidiyorum ama fransada kilinik veya devlet hastanesi hic fark etmiyo hepsi ayni oluyo oda bana cok yakin diye kilinige gittim yoksa devlet hastenesini daha cok sevmisdim ben doktorlari daha cok bilgili gibime geldi kilinikdekinlerdnserabbim hayırlısını versin inşallah. Ben devlete gidiyorum verdikleri ultrason kağıdı nda bebegim nokta gibi gözüküyor böyle detaylı resim nerde :))
bende bu haftaya kadar sürekli bulantı migdemde ekşime sürekli hasta hissediyordum ama bu hafta baya baya geçti çok şükür çöz az olmaya basladi
Ben de yaptirmiycam ikili test,Mide bulantıları benim de iyice arttı. Cinsiyet için çok erken değil mi bahsettiğiniz tarihler? Eskiden minimum 16. Haftada falan söylerlermiş şimdiki teknolojiyle mi ilgili acaba ? Ben 2li testi yaptırmak istemiyorum herkes yaptıracak mı buradaki?
Başka çocuğunuz var mı? Onda yaptırmış mıydınız?Ben de yaptirmiycam ikili test,
2 kizim var, buyukte yaptirmistim, down sendromu suphesi var dediler, hamilelik zehir oldu tabi, sukur cikmadi bisey. Kucuk kizimda yaptirmadim ilkinde yasadiklarimdan dolayi, Testleri ve seker yuklemesini falan hic bisey yaptirmadimBaşka çocuğunuz var mı? Onda yaptırmış mıydınız?
2 kizim var, buyukte yaptirmistim, down sendromu suphesi var dediler, hamilelik zehir oldu tabi, sukur cikmadi bisey. Kucuk kizimda yaptirmadim ilkinde yasadiklarimdan dolayi, Testleri ve seker yuklemesini falan hic bisey yaptirmadim
Evet bende sadece onu dusunuyorumBen de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. Benim ilk gebelik. Detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum sadece
Ben de kararsızım yaptırmayabilirimMide bulantıları benim de iyice arttı. Cinsiyet için çok erken değil mi bahsettiğiniz tarihler? Eskiden minimum 16. Haftada falan söylerlermiş şimdiki teknolojiyle mi ilgili acaba ? Ben 2li testi yaptırmak istemiyorum herkes yaptıracak mı buradaki?
Başka bir konuya mı yazmıştınValla acmiycaktim ağzımı yine tutamadım tek mesajla nakavt oldumbı daha yok artık kesin kararim
Ben kullanıyorum cnm 4+4den beri. Doktorum yavas yavas azaltıcaz dedi.Kızlar proluton u hala kullanan var mi
Haftada bir mi kullanıyorsun canimBen kullanıyorum cnm 4+4den beri. Doktorum yavas yavas azaltıcaz dedi.
Bende eklenmemişim Benin’de eklermisiniz
Nasıl kayıt olabilirizz ?
Holgeldiniz canım. Şehir, yaş, kaçıncı bebiş bilgilerinizden dilediklerinizi yazın banaCanım beni de ekler misin
Haftada 2 cnm. Benim beta değerim az artmıştı pıhtılaşmam vardi progestan igne ilac falan da kullanıyorum ama cok sukur kanamam falan olmadi ama doktorum riskli gebelik uzmanı güveniyorum ona vardir bi bildiğiHaftada bir mi kullanıyorsun canim
Benim dr um 3.5 aylıkken cinsiyet dedi.benim mide bulantılarımda fazla özellikle kokulardan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum. 2 li test ilkinde yaptırmıstım bunda da yaptıracağım şeker yüklemesi yaptırmayacağım ve detaylı ultrason mutlaka yaptıracağım çünkü oglumun böbrek genişlemesi detaylı ultrasonda belli olmustuMide bulantıları benim de iyice arttı. Cinsiyet için çok erken değil mi bahsettiğiniz tarihler? Eskiden minimum 16. Haftada falan söylerlermiş şimdiki teknolojiyle mi ilgili acaba ? Ben 2li testi yaptırmak istemiyorum herkes yaptıracak mı buradaki?
Anladım canım bnde aynı ilaclari kullaniyorum ins güzelce ilerlerHaftada 2 cnm. Benim beta değerim az artmıştı pıhtılaşmam vardi progestan igne ilac falan da kullanıyorum ama cok sukur kanamam falan olmadi ama doktorum riskli gebelik uzmanı güveniyorum ona vardir bi bildiği ☺
Aynen bana da erken geliyor cinsiyet için ben 17. Haftadan sonra öğrenmiştim ikisini de. Ama tecrübeli doktorlar kendine güvenip söylüyormuş. Ben ikili test yaptırmayacağım Ama bazı doktorlar çok sinirleniyor böyle durumlara. Henüz doktorum yokMide bulantıları benim de iyice arttı. Cinsiyet için çok erken değil mi bahsettiğiniz tarihler? Eskiden minimum 16. Haftada falan söylerlermiş şimdiki teknolojiyle mi ilgili acaba ? Ben 2li testi yaptırmak istemiyorum herkes yaptıracak mı buradaki?
Benim 2.5 hafta önce baya oldu kanama. Kan sulandırıcıdan dolayı çık geldi 2 gün sonra bitti şüküranladım cnm bnde napicam i şaşırdım normalde bnde 12.haftaya kadar kullancaktim çok oldu mu kanaman zmn durdu
En son ne zaman gittin kontrolebn iş güç falan yemek yapıyorum az az kendimi yormadan 7.haftada lekem kesildi şükür bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?