2021 Şubat Anneleri

Anladım cnm bnmde 7.haftadan sonra kesildi lekem ama az bı zorlayayim akıntı fazlalasiyor
Ben crinone jel kullanıyorum onunda fazlası geliyo hep p yüzden akıntı olup olmadığını anlamıyorum. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız seninle aynı genlerde sıkıntılarımız var

Benim sat 25 martti düzensizliğim var diye nisanda adet olmadım ultrasona bakınca sat 15 mayıs dedi bir sorun olsa bence de söylerdi
Söylerdi canım merak etme arkadaşım test yapıldı negatig adet söktürücü kullandı adet olmadı bistest çift çizgi herşey allahtan içini ferah tutmakta fayda var

Kızlar benim gibi böyle baygınlık hissi geçiren var mı? Elim ayağım çekiliyo uyuşuyor gözüm kararıyor. Normal mi bu ilk gebeliğim de yaşamadım o yüzden garipsedim dün doktora sormayı da unuttum
Bayılıvek gibi oluyordum kollarım bacaklarım bi an boşalıyor gibi oluyor doktora sormayı unuttum

Kızlar selam nasılsınız benim çok çarpıntım var nefesim kesiliyor resmen
Söylerdi canım merak etme arkadaşım test yapıldı negatig adet söktürücü kullandı adet olmadı bistest çift çizgi herşey allahtan içini ferah tutmakta fayda var
Çok sağol valla ben de doktora gittim adet neden olmuyorum bana adet söktürücü ver demeye doktor hamilesin dedi

2 kizim var, buyukte yaptirmistim, down sendromu suphesi var dediler, hamilelik zehir oldu tabi, sukur cikmadi bisey. Kucuk kizimda yaptirmadim ilkinde yasadiklarimdan dolayi, Testleri ve seker yuklemesini falan hic bisey yaptirmadim
Olmadığı halde neden sonuç öyle çıkmış doktor bir açıklama yaptı mı

Olmadığı halde neden sonuç öyle çıkmış doktor bir açıklama yaptı mı
Hic bi aciklama yapmadi ihtimal var dedi kalbinde.parlaklik gorundu, ikili testte de cikan degere suphe etti. Baska sehirde bi prof doktora yonlendirdi, doktor doktor gezdik, bi tanesi.sadece hic biseyi yok dedi, aldirmayacaksan hic ugrasma dogumu bekle dedi, elhamdulillah gayet iyi suan kizim,

Bayılıvek gibi oluyordum kollarım bacaklarım bi an boşalıyor gibi oluyor doktora sormayı unuttum
Ben de dedim doktora çarpıntım var tansiyon 9a5 lerde anı hareketler yapma bayılma ihtimalin olur dedi ben de gün içinde öyle oluyorum bol bol su iç dedi demir ilacına geçince geçer drdi

Devlet doktoru ne dedi peki iyi mi herşey
O iyi dedi bu kadar progestan almana gerek yok cigerlerin iflas eder fln demiş eşime o da pimpiriklenmis kendi Dr ma sordum kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi ama kullansanda sorun yok dedi bnde son iki iğneyi de vurunmaya karar verdim az kaldı zaten 12.haftaya.boyle endişe duymaktansa vurunmam daha

Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun demek kivdr lar genelde hep aynı tedaviyi uyguluyor buradaki yeni mezun pek bişey bilmiyor o yüzden güvenmiyorum

Arkadaşlar bir şey danışacağım progesteron hormonu kullanıyorum akıntım koyu sarı renkte geliyor bu durumu yaşayan var mi?

Değişikmiş burda da öyle bişey var. Nub diyolar açıya göre tahmin edebiliyorlar

Ben klinige gidiyorum ama fransada kilinik veya devlet hastanesi hic fark etmiyo hepsi ayni oluyo oda bana cok yakin diye kilinige gittim yoksa devlet hastenesini daha cok sevmisdim ben doktorlari daha cok bilgili gibime geldi kilinikdekinlerdnse
fransada farklıdır mutlaka . Ben de devletten memnunum kizim Da da bir sıkıntı yaşamadım. O yüzden 2. Sinde de devlete devam ediyorum
bende 20 haftada detaylı da öğrenmiştim kızımın cinsiyetini :) ben 2 3 lü düşünmüyor dum kizim da ama devlet hastanesi detaylı yaptırmak için 3 lü tarama testini yapmaya mecbursun dedi öyle yaptirmistim kizim da bu hamileliğim de de öyle olur sanirim
Holgeldiniz canım. Şehir, yaş, kaçıncı bebiş bilgilerinizden dilediklerinizi yazın bana
Beni de eklermisin tabloya
Istanbul
31
2. Bebis

Kızlar 10+4 teyim cumartesi dr randevum var . Doktorum maalesef konuşmaktan aciz. Bu gittiğimde ikili test yapar mı?
Hiç konuşmadık hiç anlatmadı bir şey . Zaten içeri giriyorum toplam5 dakika içerde kalıyorum 6. Dk da kapıdayız. Soru sormazsam bir şey söylemiyor.
Güya özel hastane ama , cumartesi çalışan bana uygun olan tek dr olduğu için dr da değiştiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…