Kızlar 10+4 teyim cumartesi dr randevum var . Doktorum maalesef konuşmaktan aciz. Bu gittiğimde ikili test yapar mı?
Hiç konuşmadık hiç anlatmadı bir şey . Zaten içeri giriyorum toplam5 dakika içerde kalıyorum 6. Dk da kapıdayız.Soru sormazsam bir şey söylemiyor.
Güya özel hastane ama , cumartesi çalışan bana uygun olan tek dr olduğu için dr da değiştiremiyorum.
Mide bulantıları benim de iyice arttı. Cinsiyet için çok erken değil mi bahsettiğiniz tarihler? Eskiden minimum 16. Haftada falan söylerlermiş şimdiki teknolojiyle mi ilgili acaba ? Ben 2li testi yaptırmak istemiyorum herkes yaptıracak mı buradaki?
bnde bu konuda çok kararsızım ve korkuyorum test yaptırmayayarın ikili teste gideceğim kendi doktorumdan çok uzaktayım. Özel bir hastane buldum perinatoloji uzmanı değil normal radyoloji bakacakmış ultrasona. güvenebilirmiyim emin değilim. Nasıl olacak sonuclar bilmiyorum. Kendi doktoruma sonucları atmalıyım. Cinsiyet şu anda ikinci planda, eşim de yanımda olmayacak. inşallah herşey güzel olur biraz heyecanlıyım.
Benim bir oğlum var. Gercek aşkı ondan öğrendim :)Kizlar bi baskaymis oglaninda yeri baskadir ama rabbim kizi olanada oglanda nasip eylesin bizim aileden gelen bise kizi tuturmak zor ondan herkez kiz diye duyunca bi sok oldular pekde emin deilmis dediler belki erkege doner dediler fesatliklarindan
Ben de yarın doktora gideceğim. Aldırmayı dusunmedigim için ikili test istemediğimi söyleyeceğim ama doktor yaptırmam gerektiği konusunda ısrar ederse yaptırırım. Sadece kan verilecek sonucta. Doktorumu kırmak istemem :)Merhaba kızlar bayadır giremiyordum foruma hepimizin güzel haberler alacağı gün olsun inşallah :) benimde tam bugün 11 haftalık gebeliğim haftaya doktora gidicem ikili test yaptırıp yaptırmamakta kararsızım siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
aynen bnde büyük ihtimal istemiceğimi söylicem ama kafamda karışık işte :) dedim sizler ne düşünüyorsunuz bi sorayım:)Ben de yarın doktora gideceğim. Aldırmayı dusunmedigim için ikili test istemediğimi söyleyeceğim ama doktor yaptırmam gerektiği konusunda ısrar ederse yaptırırım. Sadece kan verilecek sonucta. Doktorumu kırmak istemem :)
Bilmiyorumki galiba esim daha ck erkek bekledi ilk esinden bi kizi vardi senin icinden ne geciyo dedim biraz alttan guldu ondan anladim erkek istedigini kiz diyince morel birz gitti ama bnde ikinci kizin isde bununla guzelce ilgilene bilirsin oburunu annesi senden kopardi ama isminide bn koysam olurmu dedim tabi oanki morelle hayirlisi rabbimden dedi neden olmasin sen koy dedi isminiBenim bir oğlum var. Gercek aşkı ondan öğrendim :)
Ben de kız çocuk sevgisi nasıl olur diye düşünüyorum hep. Anneler erkek çocuğa, babalar kız çocuğa düşkün olur derler :)
Kızlar da mis mis teyzesi ben de aşkı kızımda öğrendimBenim bir oğlum var. Gercek aşkı ondan öğrendim :)
Ben de kız çocuk sevgisi nasıl olur diye düşünüyorum hep. Anneler erkek çocuğa, babalar kız çocuğa düşkün olur derler :)
Aynen öyle yapacağım cnm. İşyerine söylemedim ve baya sıkıntı yaşıyorum. O yüzden izin için bile muhattap olasım yok. Ama ayarlayıp en kısa zamnda gideceğim.en azından bi kez haftaiçi başka doktora giderdm ben sizin yernzde olsam içim rahat etsn die
doğum sonuna kadar kullanan var ya ciğerlere bu kadar etki etse dr lar niye versin ben hala kullanıyorum kes desene 15.haftaya kadar falan bırakmicam millet iğnesini vuruluyor yüksek doz ama tabi kanaman yoksada kullanmana gerek yok.Olursa ki olmasın inşallah tekrar başlarsın.O iyi dedi bu kadar progestan almana gerek yok cigerlerin iflas eder fln demiş eşime o da pimpiriklenmis kendi Dr ma sordum kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi ama kullansanda sorun yok dedi bnde son iki iğneyi de vurunmaya karar verdim az kaldı zaten 12.haftaya.boyle endişe duymaktansa vurunmam daha
İnş güzel olur canım buraya da yaz çıkınca.yarın ikili teste gideceğim kendi doktorumdan çok uzaktayım. Özel bir hastane buldum perinatoloji uzmanı değil normal radyoloji bakacakmış ultrasona. güvenebilirmiyim emin değilim. Nasıl olacak sonuclar bilmiyorum. Kendi doktoruma sonucları atmalıyım. Cinsiyet şu anda ikinci planda, eşim de yanımda olmayacak. inşallah herşey güzel olur biraz heyecanlıyım.
Hic bilmiyorum ben varmi diye varsada nasil olundugunu dahi bilmiyorum benide bilgilendirirseniz sevinirimKızlar WhatsApp grubu var mı şubat annelerinin?
bende hiç bilmiyorum.Kızlar WhatsApp grubu var mı şubat annelerinin?
Aynen bnde öyle düşünüyorum ne ilaçlar kullananlar var başta oldu lekem Dr tedbir amaçlı 12.haftaya kadar kullan demişti zaten rahim ağzı da o zamanlar kapanıyor o yüzden devam edicem kendi Dr um bı sıkıntı yok olmaz dedi de bu Dr kafamızı karıştırdı.o yüzden son iki iğneyi dr vurunucamdoğum sonuna kadar kullanan var ya ciğerlere bu kadar etki etse dr lar niye versin ben hala kullanıyorum kes desene 15.haftaya kadar falan bırakmicam millet iğnesini vuruluyor yüksek doz ama tabi kanaman yoksada kullanmana gerek yok.Olursa ki olmasın inşallah tekrar başlarsın.
Benimde önceden iki kaybim oldu inşallah meleklerimiz bu sefer sağlıklı bir şekilde doğar siz en son ne zaman doktora gittiniz tam ne kadarlık siniz?çok geçmiş olsun benim de 2 kaybım var kalp durması sebebiyle inşallah tekrarı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?