2021 Şubat Anneleri

Nub teorisi genelde doğru çıkıyorbu arada Rabbim'e kurban olayım, ne de güzel yaratıyor, daha minnacık ama her şeyi belli usgde

Ben de kızımı 17de büyük olasılıkla kız cvbıyla öğrendim. 7 aylıkken bacak açık poz versede hala yüzde 80 kız derdi, hep Bi yanılma payı bıraktı

Kızlar selam, ikili test konusunda neden kararsızsınız bir zararı yok, anlamıyorum.
Gereksiz bana göre. Aldırmayacağıma göre öğrenmenin mantığı yok. He öğrensen de %100 tanı testi değil. Riskli çıkıp sağlıklı doğan, riskli olmayıp down doğan çok bebek varmış. Onun için gerek yok.

Bana sormadan dun yapdilar zaten o testi bakdilar bebege zaten bise ciksada aldirmayacagim icin en azindan onceden orenimde ona gore kendimi gelistirim arastirma yaparim dedim hersey allahdan gelen bise zaten kul bise yapamaz elden bise gelmez

Bugun kendi doktorumda doruladi sonuclarimq bakdi kiz dedi bebeginiz
Hayırlısıyla inşallah annesi, Rabbim her anneye bir kız evlada sahip olmayı nasip eylesin inşallah. Benim de ilki kız, anzer balum

Hayırlısıyla inşallah annesi, Rabbim her anneye bir kız evlada sahip olmayı nasip eylesin inşallah. Benim de ilki kız, anzer balum
Amon allah razi olsun hamile kaldim ben kiz bebegim olcak dedim hep erkege ihtimal vermedim hic ki ruyamdada hep kiz cocugu kapima kadar geliyodu zorla evime giriyo bn istemesem bile ve bizim ailede daha yeni ilk kiz bebek olcak

en son 9 temmuzda gittiğimde 9+5 ti.Şun an 10+6 ultrasona göre sanırım.
Siz bizden 2-3 hafta büyüksün baya yol kat etmişsiniz diğerleri bu haftalara gelmiş mıydı önceki kayıpların korkularını nasıl yeniyorsun canım ben bu zamana kadar iyiydim de kontrol lerden önce bu korku basıyor bana

nasıl neyin sonucuna baktı kendisi bakmadan bilebildi. bize de gonderir misin nerden anlamıs
Bebidimin fotosunuda dun atmisdim normalde buraya o fotoda bi kemik var ona bakarak soluyolar zaten burdaki anne adaylarinin ivinde herseyi een erken orenen benim

Ben de kızımı 17de büyük olasılıkla kız cvbıyla öğrendim. 7 aylıkken bacak açık poz versede hala yüzde 80 kız derdi, hep Bi yanılma payı bıraktı
erkeklerin çıkıntı olunca daha kolay tespit ediliyor yanılma payı çok az.

bir de benim gibi 2. Ve 3. Bebeğini bekleyen anneler çok nadir kıpırtı hissediyorum. Yani artık gaz ile bebek hareketini ayırabiliyorum. İlk bebeğimde anlayamıyordum. Benim gibi kıpırtı hisseden var mıyoksa imkansız mı hissetmem. Ama böyle pıt yapıyor ya emin gibiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…