Benim bildiğim yok canım. Kurmak isteyen arkadaşlarımız vardı amaKızlar WhatsApp grubu var mı şubat annelerinin?
Benimde önceden iki kaybim oldu inşallah meleklerimiz bu sefer sağlıklı bir şekilde doğar siz en son ne zaman doktora gittiniz tam ne kadarlık siniz?
benimde sarı geliyor bu ara kahverengi akıntım kesildi ama 1 haftadır sarı sarı geliyor ped kullanıyorum o yüzden.Arkadaşlar bir şey danışacağım progesteron hormonu kullanıyorum akıntım koyu sarı renkte geliyor bu durumu yaşayan var mi?
Nub teorisi genelde doğru çıkıyorNasip artik nasipde ne varsa odur allahim saglikli versin bizim gayet herseyimiz yolundaydi cinsiyetide fransanin doktorlari soyle tahminde bulunuyolarmis idrar yolu baslamis dedi doktor bana yani idrar kesesi bak burda dedi ve orda bitane kemik vardi o kemigi dediki eyer bu kemik yukari dogruysa erkek diyoruz biz ama assaya doruysa kiz diyoruz eminde olamiyoruz dedi tabi bu tahminimize oda garibime geldi tabi
nasi.kaybettin kiloyu hemen soylemelisinMideniz zamanla gecer sisliginizde iner benim inmeye basladi 3 ayima giriyorum yarin hatta kilo bile kaybedeceksiniz ben 4 kilo kaybettim
Ben de kızımı 17de büyük olasılıkla kız cvbıyla öğrendim. 7 aylıkken bacak açık poz versede hala yüzde 80 kız derdi, hep Bi yanılma payı bıraktıAynen bana da erken geliyor cinsiyet için ben 17. Haftadan sonra öğrenmiştim ikisini de. Ama tecrübeli doktorlar kendine güvenip söylüyormuş. Ben ikili test yaptırmayacağım Ama bazı doktorlar çok sinirleniyor böyle durumlara. Henüz doktorum yok
Mide bulantilarim beni benden aldi goturdu yiyip icemedim ondan kilolar hep gittinasi.kaybettin kiloyu hemen soylemelisin
ÇOK TEŞEKKÜRLERİkili test için kararsız olanlar şu linke tıklayıp dr erhan karaalpin düşüncelerine bakabilirler. Öne çıkanlarda tüm soru cevaplar mevcut. Şeker yüklemesi vs de var.
Bugun kendi doktorumda doruladi sonuclarimq bakdi kiz dedi bebeginizNub teorisi genelde doğru çıkıyorbu arada Rabbim'e kurban olayım, ne de güzel yaratıyor, daha minnacık ama her şeyi belli usgde
Gereksiz bana göre. Aldırmayacağıma göre öğrenmenin mantığı yok. He öğrensen de %100 tanı testi değil. Riskli çıkıp sağlıklı doğan, riskli olmayıp down doğan çok bebek varmış. Onun için gerek yok.Kızlar selam, ikili test konusunda neden kararsızsınız bir zararı yok, anlamıyorum.
Bana sormadan dun yapdilar zaten o testi bakdilar bebege zaten bise ciksada aldirmayacagim icin en azindan onceden orenimde ona gore kendimi gelistirim arastirma yaparim dedim hersey allahdan gelen bise zaten kul bise yapamaz elden bise gelmezGereksiz bana göre. Aldırmayacağıma göre öğrenmenin mantığı yok. He öğrensen de %100 tanı testi değil. Riskli çıkıp sağlıklı doğan, riskli olmayıp down doğan çok bebek varmış. Onun için gerek yok.
Hayırlısıyla inşallah annesi, Rabbim her anneye bir kız evlada sahip olmayı nasip eylesin inşallah. Benim de ilki kız, anzer balumBugun kendi doktorumda doruladi sonuclarimq bakdi kiz dedi bebeginiz
nasıl neyin sonucuna baktı kendisi bakmadan bilebildi. bize de gonderir misin nerden anlamısBugun kendi doktorumda doruladi sonuclarimq bakdi kiz dedi bebeginiz
Dedigim gini bi kemige bakiyolarmis bu fransiz doktorlarida o kemige bakdi sonuclarimdaki ve kiz dedi bebeginiznasıl neyin sonucuna baktı kendisi bakmadan bilebildi. bize de gonderir misin nerden anlamıs
Amon allah razi olsun hamile kaldim ben kiz bebegim olcak dedim hep erkege ihtimal vermedim hic ki ruyamdada hep kiz cocugu kapima kadar geliyodu zorla evime giriyo bn istemesem bile ve bizim ailede daha yeni ilk kiz bebek olcakHayırlısıyla inşallah annesi, Rabbim her anneye bir kız evlada sahip olmayı nasip eylesin inşallah. Benim de ilki kız, anzer balum
Siz bizden 2-3 hafta büyüksün baya yol kat etmişsiniz diğerleri bu haftalara gelmiş mıydı önceki kayıpların korkularını nasıl yeniyorsun canım ben bu zamana kadar iyiydim de kontrol lerden önce bu korku basıyor banaen son 9 temmuzda gittiğimde 9+5 ti.Şun an 10+6 ultrasona göre sanırım.
Bebidimin fotosunuda dun atmisdim normalde buraya o fotoda bi kemik var ona bakarak soluyolarnasıl neyin sonucuna baktı kendisi bakmadan bilebildi. bize de gonderir misin nerden anlamıs
erkeklerin çıkıntı olunca daha kolay tespit ediliyorBen de kızımı 17de büyük olasılıkla kız cvbıyla öğrendim. 7 aylıkken bacak açık poz versede hala yüzde 80 kız derdi, hep Bi yanılma payı bıraktı
Çok güzel bir paylaşım oldu canım. Bu doktoru da çok beğeniyorum. Tavsiyeleri önemli benim için.İkili test için kararsız olanlar şu linke tıklayıp dr erhan karaalpin düşüncelerine bakabilirler. Öne çıkanlarda tüm soru cevaplar mevcut. Şeker yüklemesi vs de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?