2021 Şubat Anneleri

Aslında ben kese şekline göre cinsiyet belirleme muhabbetlerinin doğruluğuna inanmıyorum fakat gelin görün ki insan yinede tahmin edenlere sormak istiyor şey gibi, fala inanma falsız kalma bugün bir arkadaşım ultrason fotomu yengesine atacağını çok iyi anladığını söyledi demiş ki fasulye gibi kesesi bence erkek ama allah bilir erkeklerin böyle oluyor demiş. Sende kızların öyle derler demişsin kafam bulandı

İlk haftalar sanki karnımda kalp sesi gibi seyrilme oluyordu. Suan bişey hissetmiyorum. Yarın kontrole gideceğim. Belki cinsiyete ilgili tahminde bulunur. Çok heyecanlıyım

Selam arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor ense ve burun ölçtü sayilar normal degerlerde dedi ikili yapalim mi dedi bende olculerde sıkıntı yoksa yapmayalim dedim tamam dedi. 1 ay sonrasi icin bazi rutin kan idrar testleri verdi. Bebis hareketlenmis parmagini emiyordu. Elini salladi bacağını kaldirdi falan cok garip bir duygu isteyen herkesin yaşamasıni dilerim. Ben de doktor muayenesine her seferinde tedirgin gidiyorum ama mutlu olarak ayrılıyorum umarim herkesin böyle olur kimse kötü bisey yasamaz

Ayy çok güzel bende 2 hafta sonra gitcem

Ben de dedim doktora çarpıntım var tansiyon 9a5 lerde anı hareketler yapma bayılma ihtimalin olur dedi ben de gün içinde öyle oluyorum bol bol su iç dedi demir ilacına geçince geçer drdi
Su az içiyorum ya yogun bi iş temposu var ani kalkınca kötü oluyorum

Bayılıvek gibi oluyordum kollarım bacaklarım bi an boşalıyor gibi oluyor doktora sormayı unuttum
Yaa işte tam da benim de öyle oluyor, ben de doktora sormayı unuttum dün kv m eşime hamileyken onun da öyle olduğunu söyledi belki de normald

Benim de var ilk hamileliğimde de vardı kalp kapakçığımda problem olabileceği söylenmişti, hatta 32. Hafta da böbreklerimdeki büyümeden dolayı hastanede yatarken bir anda fenalaşıp baygınlık geçirdim nst ye bağlıydım benim nabzım yükselince bebeğiminkide yükselmiş doktorlar vizitteydi yan odada koşup gelmişler hemşireler filan bişi koklattılar öyle kendime geldim, beni Ambulansla kalp hastanesine naklettiler ordaki doktor çok ilgisizdi bişi yok diyip geri gönderdi, hastanedeki doktorum çok sinirlenmişti beni geri gönderdiler diye doğumdan sonra lütfen düzgün bir hastanede holter taktır tüm tetkiklerine bakılsın demişti ama ben öteledim hep kızımda 20. Haftada başlayan çarpıntım 1 haftadır mevcut.[/QUOTE]

iBzim gelinin de 2. Gebeliğinde kalp yetmezliği durumu başlamış şu an yeğenim 2yasinda hala tedavi görüyor onda da ilk çarpıntı titreme falan oluyordu psikolojik falan zannettiler sonra kalp çıkınca hemen tedaviye başladı Dr ihmal etmeyin kızlar

[/QUOTE]
Troid de yapıyor kalp çarpıntısı kalp rahatsızlığınız var mı inşallah bir sorun çıkmaz sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Su az içiyorum ya yogun bi iş temposu var ani kalkınca kötü oluyorum
Bugün de sağlık ocağından aradılar nasılsıniz diye sordular çarpıntım çok fazla dedim tansiyon düşük bol bol su için dedi şu çok önemli gerçekten ilk hamileligim de de bol bol su için diyorlardı idrar yolu enfeksiyonu önler hem de bulantimi su ile bastırıyor genelde

Ben karnimda arada bi hafifden biseler odugunu hissediyorum ama gaza yoruyorum hep gaz geldi bole oldu yine diyorum ama bakildiginda baya canlaniyodu bebisim artik o gaz diye sandiklairm belkide az bise hissetmemdir

ne hissediyosun :) ben yine kız hissediyorum daha doğrusu rüyamda gördüm ben.
Ben rüyamda erkek gördüm ilk başta. Hepte içime erkek doğdu. Aslında şöyle hamile kalmadan önce kız hayali kurardım hep ama erkek hissi var nedense. İnsan sabırsızlanıyor ya

Aynı seyi bende 2 3 kez hissettim böyle kalbi atıyo gibi değişik bi histianneme sordum olabilir hissedersin dedi çok mutlu oldum düşündüm tekme atinca nasıl hissederim acaba kendimi

Geçmiş olsun size de bi kardiyologla görüşsem iyi olucak sanırım

Troid de yapıyor kalp çarpıntısı kalp rahatsızlığınız var mı inşallah bir sorun çıkmaz sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza
[/QUOTE]

Troid değerlerim normal, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza minik kuzularI

Evet vücut susuz kalınca da çarpıntı yapar ama günde 1,5 -2 lt su içiyorum ben belki de bu sıcaklar da yetmiyor mu Beni de dün aradılar belli başlı sorular sordular sık sık arıyacağım sizi hayırlı olsun dedi

Bir de doktor bana prilam verdi kullanananız var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…