- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Aslında ben kese şekline göre cinsiyet belirleme muhabbetlerinin doğruluğuna inanmıyorum fakat gelin görün ki insan yinede tahmin edenlere sormak istiyor şey gibi, fala inanma falsız kalmaHiç böyle bişey duymadım.benim bildigim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yaparlar. Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız derler hatta. Kalp atışını duymuşsun hiç kafaya takip stres yapma. Kalp atisini duymuşsun bunun keyfini yasa bence.
İlk haftalar sanki karnımda kalp sesi gibi seyrilme oluyordu. Suan bişey hissetmiyorum. Yarın kontrole gideceğim. Belki cinsiyete ilgili tahminde bulunur. Çok heyecanlıyımerkeklerin çıkıntı olunca daha kolay tespit ediliyoryanılma payı çok az.
bir de benim gibi 2. Ve 3. Bebeğini bekleyen anneler çok nadir kıpırtı hissediyorum. Yani artık gaz ile bebek hareketini ayırabiliyorum. İlk bebeğimde anlayamıyordum. Benim gibi kıpırtı hisseden var mıyoksa imkansız mı hissetmem. Ama böyle pıt yapıyor ya emin gibiyim
Benim için de öyle. En yakın arkadaşım kendisinde doğum yaptı.Çok güzel bir paylaşım oldu canım. Bu doktoru da çok beğeniyorum. Tavsiyeleri önemli benim için.
Ayy çok güzel bende 2 hafta sonra gitcemSelam arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor ense ve burun ölçtü sayilar normal degerlerde dedi ikili yapalim mi dedi bende olculerde sıkıntı yoksa yapmayalim dedim tamam dedi. 1 ay sonrasi icin bazi rutin kan idrar testleri verdi. Bebis hareketlenmis parmagini emiyordu. Elini salladi bacağını kaldirdi falan cok garip bir duygu isteyen herkesin yaşamasıni dilerim. Ben de doktor muayenesine her seferinde tedirgin gidiyorum ama mutlu olarak ayrılıyorum umarim herkesin böyle olur kimse kötü bisey yasamaz ❤
Sarı akıntı enfeksiyon olabilir canım ihmal etmebenimde sarı geliyor bu ara kahverengi akıntım kesildi ama 1 haftadır sarı sarı geliyor ped kullanıyorum o yüzden.
Su az içiyorum ya yogun bi iş temposu var ani kalkınca kötü oluyorumBen de dedim doktora çarpıntım var tansiyon 9a5 lerde anı hareketler yapma bayılma ihtimalin olur dedi ben de gün içinde öyle oluyorum bol bol su iç dedi demir ilacına geçince geçer drdi
Doktoruna sordun mu bir şey dedi mi bununla ilgilibenimde sarı geliyor bu ara kahverengi akıntım kesildi ama 1 haftadır sarı sarı geliyor ped kullanıyorum o yüzden.
Yaa işte tam da benim de öyle oluyor, ben de doktora sormayı unuttum dün kv m eşime hamileyken onun da öyle olduğunu söyledi belki de normaldBayılıvek gibi oluyordum kollarım bacaklarım bi an boşalıyor gibi oluyor doktora sormayı unuttum
Kızlar selam nasılsınız benim çok çarpıntım var nefesim kesiliyor resmen
Çok sağol valla ben de doktora gittim adet neden olmuyorum bana adet söktürücü ver demeye doktor hamilesin dedi
iBzim gelinin de 2. Gebeliğinde kalp yetmezliği durumu başlamış şu an yeğenim 2yasinda hala tedavi görüyor onda da ilk çarpıntı titreme falan oluyordu psikolojik falan zannettiler sonra kalp çıkınca hemen tedaviye başladı Dr ihmal etmeyin kızlarYaa işte tam da benim de öyle oluyor, ben de doktora sormayı unuttum dün kv m eşime hamileyken onun da öyle olduğunu söyledi belki de normald
Benim de var ilk hamileliğimde de vardı kalp kapakçığımda problem olabileceği söylenmişti, hatta 32. Hafta da böbreklerimdeki büyümeden dolayı hastanede yatarken bir anda fenalaşıp baygınlık geçirdim nst ye bağlıydım benim nabzım yükselince bebeğiminkide yükselmiş doktorlar vizitteydi yan odada koşup gelmişler hemşireler filan bişi koklattılar öyle kendime geldim, beni Ambulansla kalp hastanesine naklettiler ordaki doktor çok ilgisizdi bişi yok diyip geri gönderdi, hastanedeki doktorum çok sinirlenmişti beni geri gönderdiler diye doğumdan sonra lütfen düzgün bir hastanede holter taktır tüm tetkiklerine bakılsın demişti ama ben öteledim hepkızımda 20. Haftada başlayan çarpıntım 1 haftadır mevcut.
[/QUOTE]Yaa işte tam da benim de öyle oluyor, ben de doktora sormayı unuttum dün kv m eşime hamileyken onun da öyle olduğunu söyledi belki de normald
Benim de var ilk hamileliğimde de vardı kalp kapakçığımda problem olabileceği söylenmişti, hatta 32. Hafta da böbreklerimdeki büyümeden dolayı hastanede yatarken bir anda fenalaşıp baygınlık geçirdim nst ye bağlıydım benim nabzım yükselince bebeğiminkide yükselmiş doktorlar vizitteydi yan odada koşup gelmişler hemşireler filan bişi koklattılar öyle kendime geldim, beni Ambulansla kalp hastanesine naklettiler ordaki doktor çok ilgisizdi bişi yok diyip geri gönderdi, hastanedeki doktorum çok sinirlenmişti beni geri gönderdiler diye doğumdan sonra lütfen düzgün bir hastanede holter taktır tüm tetkiklerine bakılsın demişti ama ben öteledim hepkızımda 20. Haftada başlayan çarpıntım 1 haftadır mevcut.
Bugün de sağlık ocağından aradılar nasılsıniz diye sordular çarpıntım çok fazla dedim tansiyon düşük bol bol su için dedi şu çok önemli gerçekten ilk hamileligim de de bol bol su için diyorlardı idrar yolu enfeksiyonu önler hem de bulantimi su ile bastırıyor geneldeSu az içiyorum ya yogun bi iş temposu var ani kalkınca kötü oluyorum
Benim hep var doktorum korkmadığı sürece sorun değil demiştibenimde sarı geliyor bu ara kahverengi akıntım kesildi ama 1 haftadır sarı sarı geliyor ped kullanıyorum o yüzden.
Ben karnimda arada bi hafifden biseler odugunu hissediyorum ama gaza yoruyorum hep gaz geldi bole oldu yine diyorum ama bakildiginda baya canlaniyodu bebisim artik o gaz diye sandiklairm belkide az bise hissetmemdirerkeklerin çıkıntı olunca daha kolay tespit ediliyoryanılma payı çok az.
bir de benim gibi 2. Ve 3. Bebeğini bekleyen anneler çok nadir kıpırtı hissediyorum. Yani artık gaz ile bebek hareketini ayırabiliyorum. İlk bebeğimde anlayamıyordum. Benim gibi kıpırtı hisseden var mıyoksa imkansız mı hissetmem. Ama böyle pıt yapıyor ya emin gibiyim
Detaylı 19. Haftadan itibaren canımAnladım canım Hayırlısı sağlıkla gelsin inş peki detaylı ne zman ?
Ben rüyamda erkek gördüm ilk başta. Hepte içime erkek doğdu. Aslında şöyle hamile kalmadan önce kız hayali kurardım hepne hissediyosun :) ben yine kız hissediyorum daha doğrusu rüyamda gördüm ben.
Aynı seyi bende 2 3 kez hissettim böyle kalbi atıyo gibi değişik bi histierkeklerin çıkıntı olunca daha kolay tespit ediliyoryanılma payı çok az.
Amin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım☘
iBzim gelinin de 2. Gebeliğinde kalp yetmezliği durumu başlamış şu an yeğenim 2yasinda hala tedavi görüyor onda da ilk çarpıntı titreme falan oluyordu psikolojik falan zannettiler sonra kalp çıkınca hemen tedaviye başladı Dr ihmal etmeyin kızlar
Evet vücut susuz kalınca da çarpıntı yapar ama günde 1,5 -2 lt su içiyorum ben belki de bu sıcaklar da yetmiyor muBugün de sağlık ocağından aradılar nasılsıniz diye sordular çarpıntım çok fazla dedim tansiyon düşük bol bol su için dedi şu çok önemli gerçekten ilk hamileligim de de bol bol su için diyorlardı idrar yolu enfeksiyonu önler hem de bulantimi su ile bastırıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?