Benim için de öyle. En yakın arkadaşım kendisinde doğum yaptı.
Ay maşallah ne güzelMerhaba, ben de dün ikili testimi yaptırdım bir hafta sonra çıkarcakmış tahlil sonucu. Ayrıca Radyoloji uzmanı ultrasonda da baktı burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı 0,8miş. İyi dedi doktor. 12+0 çıktı Crl ölçümüne göre. Serserilik yapıyor dedi kımıl kımıl çok hareketliydi maşallahbi ara Süpermen gibi tek kolunu kaldırdı güldürdü bizi cinsiyet ile ilgili bir tahminde bulunmadı, napalım sonraki kontrole artık
Dikkat edin ya, ben su içtikce midel bulanıyorBugün de sağlık ocağından aradılar nasılsıniz diye sordular çarpıntım çok fazla dedim tansiyon düşük bol bol su için dedi şu çok önemli gerçekten ilk hamileligim de de bol bol su için diyorlardı idrar yolu enfeksiyonu önler hem de bulantimi su ile bastırıyor genelde
Bazen bana da öyle oluyor bazen de bastırıyor ama bol bol içmek lazım kesinlikleDikkat edin ya, ben su içtikce midel bulanıyor
Ben ilk hamileliğim de gittim her ay . Bunda ilk devlete gittim sağlık ocağına gitmemiştim sistem dr gördüler demekki gidene kadar 50 kere aradılar gelin diyeKizlar hic saglik ocagina gitmedim ben, gitmem gerekir mi?, doktoruma 20 gun sonra gidicem, devlet hast. cok kalabalik o yuzden ozel hastaneye gidiyorum, bazen aldigim nefes benimde yetmiyor, bebegimi bazen hissediyorum ya da bana oyle geliyor, tarama testlerini degil ama fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum onlari arastiriyorum, hepimize saglikli guzel haberler alacagimiz gunler diliyorum
Geçmiş olsun size de bi kardiyologla görüşsem iyi olucak sanırım
Troid de yapıyor kalp çarpıntısı kalp rahatsızlığınız var mı inşallah bir sorun çıkmaz sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Ne icin gerekli ki?, yani ilac tahlil herseyi zaten dr yapiyor,Ben ilk hamileliğim de gittim her ay . Bunda ilk devlete gittim sağlık ocağına gitmemiştim sistem dr gördüler demekki gidene kadar 50 kere aradılar gelin diye
Sonra aşılar için arayip duracaklar ondanNe icin gerekli ki?, yani ilac tahlil herseyi zaten dr yapiyor,
Geçmiş olsun size de bi kardiyologla görüşsem iyi olucak sanırım
Troid de yapıyor kalp çarpıntısı kalp rahatsızlığınız var mı inşallah bir sorun çıkmaz sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza
İstanbul'da isen Beylikdüzü Medical parkta kalp Dr u var prof çok iyi yine öğrenirim bizim gelin ona gidiyor o Dr tedavi ediyor ama şu an herhangi bir kardiyoloji bölümüne de gitsen anlasilir sanırım onunda hamilelikte başlamış Dr lar anlamamışTroid değerlerim normal, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza minik kuzularI
Evet vücut susuz kalınca da çarpıntı yapar ama günde 1,5 -2 lt su içiyorum ben belki de bu sıcaklar da yetmiyor muBeni de dün aradılar belli başlı sorular sordular sık sık arıyacağım sizi hayırlı olsun dedi
Bir de doktor bana prilam verdi kullanananız var mı ?
Banada dün verdi akşam kullandım prilam şuan midem rahatladı yoksa şimdiye 2-3 kez çıkartmış olurdum rahatlıkla kullanabilirsin dediTroid değerlerim normal, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza minik kuzularI
Evet vücut susuz kalınca da çarpıntı yapar ama günde 1,5 -2 lt su içiyorum ben belki de bu sıcaklar da yetmiyor muBeni de dün aradılar belli başlı sorular sordular sık sık arıyacağım sizi hayırlı olsun dedi
Bir de doktor bana prilam verdi kullanananız var mı ?
Banada dün verdi akşam kullandım prilam şuan midem rahatladı yoksa şimdiye 2-3 kez çıkartmış olurdum rahatlıkla kullanabilirsin dedi
Fetal DNA testi tam olarak nasıl oluyor? Avantajı ne?Kizlar hic saglik ocagina gitmedim ben, gitmem gerekir mi?, doktoruma 20 gun sonra gidicem, devlet hast. cok kalabalik o yuzden ozel hastaneye gidiyorum, bazen aldigim nefes benimde yetmiyor, bebegimi bazen hissediyorum ya da bana oyle geliyor, tarama testlerini degil ama fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum onlari arastiriyorum, hepimize saglikli guzel haberler alacagimiz gunler diliyorum
Kan ve idrar testi yaptı işte benim boy ve kilo takibimi yapıyorlar . Ilaçlari vitaminleri yazıyorlarNe icin gerekli ki?, yani ilac tahlil herseyi zaten dr yapiyor,
İyi akşamlar güzel anneler. BUgün kontrole gittik bugün 11+2 haftalık olmuştuk.Allah a şükür herşey yolundaymış. Doktor kıza benziyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?