2021 Şubat Anneleri

Merhaba, ben de dün ikili testimi yaptırdım bir hafta sonra çıkarcakmış tahlil sonucu. Ayrıca Radyoloji uzmanı ultrasonda da baktı burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı 0,8miş. İyi dedi doktor. 12+0 çıktı Crl ölçümüne göre. Serserilik yapıyor dedi kımıl kımıl çok hareketliydi maşallah bi ara Süpermen gibi tek kolunu kaldırdı güldürdü bizi cinsiyet ile ilgili bir tahminde bulunmadı, napalım sonraki kontrole artık

Ay maşallah ne güzel

Dikkat edin ya, ben su içtikce midel bulanıyor

Kizlar hic saglik ocagina gitmedim ben, gitmem gerekir mi?, doktoruma 20 gun sonra gidicem, devlet hast. cok kalabalik o yuzden ozel hastaneye gidiyorum, bazen aldigim nefes benimde yetmiyor, bebegimi bazen hissediyorum ya da bana oyle geliyor, tarama testlerini degil ama fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum onlari arastiriyorum, hepimize saglikli guzel haberler alacagimiz gunler diliyorum

Ben ilk hamileliğim de gittim her ay . Bunda ilk devlete gittim sağlık ocağına gitmemiştim sistem dr gördüler demekki gidene kadar 50 kere aradılar gelin diye

Troid değerlerim normal, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza minik kuzularI

Evet vücut susuz kalınca da çarpıntı yapar ama günde 1,5 -2 lt su içiyorum ben belki de bu sıcaklar da yetmiyor mu Beni de dün aradılar belli başlı sorular sordular sık sık arıyacağım sizi hayırlı olsun dedi

Bir de doktor bana prilam verdi kullanananız var mı ?
[/QUOTE]
Banada dün verdi akşam kullandım prilam şuan midem rahatladı yoksa şimdiye 2-3 kez çıkartmış olurdum rahatlıkla kullanabilirsin dedi

Merhaba. Doktor kontorulum vardı bugün. 12. Hafta olduğu için ultrason biraz uzun sürdü. Çok şükür herşey yolundaymis. Bir ara bebek dönmeye başlayınca bir çıkıntı gözüktü. Doktor erkek olabilir dedi. Hayırlısı bakalım :)
İkili testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Doktor ısrar etmedi bu konuda. O yüzden yaptırmadım.

Troid değerlerim normal, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza minik kuzularI

Evet vücut susuz kalınca da çarpıntı yapar ama günde 1,5 -2 lt su içiyorum ben belki de bu sıcaklar da yetmiyor mu Beni de dün aradılar belli başlı sorular sordular sık sık arıyacağım sizi hayırlı olsun dedi

Bir de doktor bana prilam verdi kullanananız var mı ?
[/QUOTE]İstanbul'da isen Beylikdüzü Medical parkta kalp Dr u var prof çok iyi yine öğrenirim bizim gelin ona gidiyor o Dr tedavi ediyor ama şu an herhangi bir kardiyoloji bölümüne de gitsen anlasilir sanırım onunda hamilelikte başlamış Dr lar anlamamış

İstanbul'da isen Beylikdüzü Medical parkta kalp Dr u var prof çok iyi yine öğrenirim bizim gelin ona gidiyor o Dr tedavi ediyor ama şu an herhangi bir kardiyoloji bölümüne de gitsen anlasilir sanırım onunda hamilelikte başlamış Dr lar anlamamış
[/QUOTE]

Beylikdüzü uzak bana ama yine de eşime söylerim götürür teşekkür ederim

Banada dün verdi akşam kullandım prilam şuan midem rahatladı yoksa şimdiye 2-3 kez çıkartmış olurdum rahatlıkla kullanabilirsin dedi
[/QUOTE]

bende bu akşam başlıyım o zaman yeni ilaç olunca tedirgin oldum

bende bu akşam başlıyım o zaman yeni ilaç olunca tedirgin oldum
[/QUOTE]
Bana da sağlık ocağı emedur vermişti önermemişti kullanmamı içim raht eymeyince kullanmamıştım bununla değiştirdi

Fetal DNA testi tam olarak nasıl oluyor? Avantajı ne?

Bugün baya bir kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi hiç olmuyordu korktum baya dr a msj attım ama daha görmemiş. Peki sizin oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…